15 januari

ännu en ny blogg. jag är en sådan person som absolut inte kan bestämma mig. därför har jag ändrat namn typ, 2000 gånger och nu valde jag ett klassiskt så jag inte kan störa mig på det. vilken lösning, haha!

imorse vaknade jag av att min älskade alexander låg bredvid mig och sov. (han är otroligt gullig när han sover). jag var tvungen att pallra mig upp (svårt, svårt) och göra vid mig, sen körde vi till skolan vid halv 8. allting var frid & fröjd och det kändes som att jag skulle slippa springa upp för trapporna, för en gångs skull. det blev dock inte som jag trodde. e22:an var blockerad av en lastbil, så vi fick stå i kö hur länge som helst. när jag väl kom till skolan var klocka halv 9 och min lektion hade börjat för en halvtimme sen. vilken början va?!

annars har skoldagen varit hyfsad. jag klippte en långhårig kille på kundpasset. just då önskade jag att jag hade haft hans långa hår och han hade haft mitt halv-långa-korta. min önskan slog inte in, dock. som jag befarade. till middag åt jag en äcklig kinesisk gryta och den otroligt lååååååånga samhällen blev till slut en håltimme eftersom läraren var sjuk. sista lektionen var bild. jag hade tänkt mig en tråk lektion som jag bergis skulle somna på, men icke sa nicke. läraren visade sig vara otroligt häftig och hon fick hela klassen att måla nakna kvinnor. haha! vilken dag jag har haft.

efter skolan intog jag mcdonalds med marie och henke. jag var hungrig som ett djur (tack vare den äckliga grytan!), så jag åt en hel mcfeast utan att pausa. sen skjutsade dom mig hem och jag gick direkt till sängen och somnade. vaknade klockan 8 och åt middag.

nu har jag precis pratat med alexander i telefonen. vi kan inte träffas idag, för han ska plugga yrkeskompetens. jag håller alla mina tummar, så han ska klara det. han förtjänar att klara det, för han är så duktig. hoppas, hoppas, hoppas.

now it's time for me to go.
ha det underbart!
kram charlotte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback