31 Oktober

11.
ohyeah, snart så!

halva lovet har gått och vad tusan har jag gjort?
fredag: praktik hela långa dagen och på kvällen bjöd asta (alexanders mormor) på middag för att hon fyllde år. stannade hos henne till 12 och åkte sedan hem till alexander för att sova. otroligt skön dag!
lördag: vaknade tidigt och hade mys med alexander. åt frukost och tittade på film. jag åkte hem vid 3-tiden och började städa vårt hus eftersom det vankades tjejfest på kvällen. girlsen kom vid 7-tiden och vi hade skitkul!
söndag: jag vaknade klockan 5 för att jag var sjukt törstig; resultatet av kvällen innan. ville helst sova till klockan 2 på eftermiddagen, men alexander valde att hoppa i sängen tills jag gick upp. han hade bestämt att vi skulle till malmö och fira 2,5 år! min gulleplutt vet precis vilket tillfälle som är det rätta att överraska mig på. jag fick välja resturang och det smakade smaskens, ska jag be att få tala om!
måndag: min första sovmorgon! sara kom och hämtade mig hemma, vid 12-tiden. hon ska vara med i mitt projektarbete och vi såg att lovet var vår enda chans att hinna färga hennes hår, så det gjorde vi; och fint blev det. efter vi hade färgat så gick vi och käkade och när sara skulle köra hem så mötte jag upp cissi & sara. efter en liten promenad på stan så var det dags att öva lucia.
tisdag: jag steg upp klockan 7 och gjorde mig i ordning. åkte med pappa till stan, och satt vid datorerna på körskolan till klockan 10. efter det bar det av; jag skulle köra halkan och fy tusan vad nervös jag var! det gick som förutsett inte bra alls (för det är ju inte meningen), men jag hade dock riktigt roligt. när jag hade kommit hem så åt jag och slappade lite, sen åkte jag ner till anna-panna som precis har kommit hem. sov hos henne inatt och imorse var vi duktiga kickor som storstädade. världens bästa vän; helt klart!

älski-pälski ringde till mig igårkväll.
vi bestämde slappedejt på fredag.
jag älskar honom.

börjar sakna klassen nu!
erika, where are you? :)

nu ska jag gå. magen börjar kurra och det slog mig just att jag inte ätit sen klockan 8 imorse. (inte undra på, alltså.) imorgon ska jag in till stan och färga min andra projekarbetesmodell och på kvällen ska jag klippa bästis. ha det fint!
tja.


28 Oktober

så här illa har det aldrig varit, tror jag.
ibland får man dock stå ut med huvudvärken efter en så otroligt trevlig kväll.
mina flickor är bäst!

jag åkte hem från alexander vid tre-tiden igåreftermiddag. började städa, fixa till och göra vid mig lite. cissi kom hem vid 5-tiden, sen kom sara och nån timme senare satt vi och åt tacos; tjejerna och jag. ju längre kvällen gick desto mer dans och tjejsnack blev det. kvällen avslutades med att kalle körde hem frida, mig, sara och sara. jag kan inte hjälpa att tycka lite synd om honom; då vi spelade schlager på högsta volym och sjöng med.

imorse vaknade jag med världens huvudvärk och ville sova länge, men icke sa nicke. alexander tvingade upp mig så att vi kunde åka till malmö. imorgon har vi varit tillsammans i två och ett halvt år och det skulle firas. det blev några rundor på stan (promenader i höstvädret), mysig middag på resturang och sen avslutade vi med att fika på triangeln. jag älskar min pojkvän massor.

imorgon ska jag och sara in till min salong och färga hennes hår. nu vankas det projektarbete.
på tisdag ska jag köra halkan och så ska jag jobba i stugbyn också i veckan.
ska gärna också lyckas med att klämma in lite körkortsplugg i småluckorna.

jag får inte glömma att jag ska boka in en dejt med a-p nu när hon för en gångs skull är hemma! :)
nu ska jag gå och mysa med min snutt som snart åker igen. (hoppas att veckan går fort!)
TJA!

26 Oktober

veckan har varit sjukt bra.
kan det ha varit känslan av lovet som glimmade till i dess frånvaro?
vem vet, vem vet..

nu är det i alla fall lov. min dag har varit superb. praktik på salongen med mina gulleflickor. jag mobbade ut hanna totalt när vi åt, för att hon inte kunde äta soppa utan att sörpla. så sött! klippte och färgade cissi och sen var dagen slut. undrar var den tog vägen?

efter jobbet så skyndade jag mig att byta om och åkte med ewalena till tollarp där asta (alexanders mormor) skulle ha kalas för att hon fyllt år. jättegod mat och trevliga människor. (deras släkt är helt underbar!) och nu har vi precis kommit hem. alexander åkte in till stan för att festa med sin gamla klass, så jag stannade kvar och hade hur trevligt som helst. det är väl så det är när man är "välkommen i gänget", så att säga.

nu ska jag snart dra av mig klänningen, strumbyxorna och farfarströjan.
jag måste bara välja vilken film jag ska somna till, då alexander har massor.
jag längtar till min snutt kommer hem och håller om mig. (vilket är det bästa som finns när man sover.)
godnatt & hejdå!

25 Oktober

TJUGOFEMTE OKTOBER?!
det är fan inte konstigt att det är kallt på morgonen.

jag fyller snart år, jag fyller snart år. shit, vad jag ska leva loppan då! helt galet!
körkort, körtkort, körtkort.

idag är det slappedag. åkte med mamma in i morse och stannade till på maxi (för att jag inte skulle bli allt för tidig till skolan). mamma köpte en macka till mig för att jag missade frukosten hemma. sötmamma!
hade svenska imorse och lyckades övertala annika att skippa religionen idag. jag och erika var borta på frisörtjänst innan lunchen (marie skjutsade dit oss i sin blåa bil!) och nu har vi typ, värsta håltimmen till klockan 3.

efter skolan ska jag visa mamma våra nya lokaler, för det har jag lovat henne. ikväll är det luciaövning så jag och amanda ska gå och käka innan. jag tror att jag ska lyckas klämma in att handla present till erika med cissi också(?) jag ska i alla fall scrappa hennes kort till helgen. det ska bli najs.

alexbalex ska ringa idag.
det ska bli mys att prata med den som jag älskar mest.
om jag inte minns fel så har han sovit i tält hela veckan(?)
min snutteplutt.

nu ska jag återgå till min företagsekonomi.
tjarå!

23 Oktober

idag har jag övningskört med peter. det borde dock vara olagligt att övningsköra klockan 8.20 en tisdagmorgon. men det gick bra. nästa vecka ska jag köra halka, sen kommer uppskrivningen i sinom tid och efter det ska det bokas uppkörning!
loves it.

idag är det ingen höjdardag. först årsmöte med elevrådet, som tydligen är obligatoriskt och jag har inte en aning om varför det är det, överhuvudtaget. sen har vi lunch och efter det har vi kundpass fram till 4. ikväll ska jag sola med mamma, tror jag. läggdags tidigt är ett måste!

jag saknar min alexander.
snutteplutt.
hejdå!

22 Oktober

helgen har varit underbar. (och fort har den gått!)

i fredags hade jag praktik till klockan 6 och åkte med sara hem efter det. åt hemma med familjen, duschade och tog det lugnt fram till 8 och sen åkte jag upp till alexander. hade mys med film och sen sov vi som stockar vid 12-tiden. ha!

i lördags jobbade jag på dagen, åkte hem till alexander på kvällen och sen bar det av till puben i huaröd. anders gunnarsson var pubvärd och hela vårt sällskap hade sökt sig dit. JÄTTEROLIGT att träffa johannes, för det har jag inte gjort på länge. vi åkte hem vid 1-tiden, båda lite runda om fötterna.

i söndags var det slappedag.
luciaövning vid 4-tiden hos frida.
te och tjejsnack :)

nu ska jag göra engelskaläxa och sen ska jag åka till degeberga och jobba.
tjoho!
hejdå.

18 Oktober

idag har vi haft invigning på frisörskolan. alla har varit så fina i sina utstyrslar. vi delades in i tre olika gruppar och skulle representera den romantiska, klassiska och dramatiska stilen. jag, marie, elin, mia och bell fick den romantiska så vi klädde upp oss i fina fluff-puff-klänningar, lockade håren och sminkade oss som dockor, för att sedan kunna visa upp oss genom att sitta på en romantisk picknick och fika. sjukt najs, faktiskt. jag hade jätteroligt!

nu har jag precis kommit hem. är galet mätt fortfarande och egentligen är det inte så konstigt; jag, marie och diana köpte pizzor och satt på frisörskolan och smaskade i oss medans alla andra tog lunch på stan. oerhört fint att kunna äta, kasta kartongerna och somna till en stund i soffan innan det var dags att sminka om sig till nästa uppvisning.

nu har jag precis kommit hem. skulle egentligen åkt med amanda till yngsjö, för att sedan bli hämtad där då jag trodde att jag skulle missa bussen vid halv 8 och inte hade pallat vänta en timme. men jag hann, för jag åkte med rally-mia. imorgon är det praktik hela långa dagen. ska bli mys att träffa mina brudar igen. det var ett tag sen nu, minsann. ända sedan i måndags :)

alexander-balexander kommer hem imorgon.
och dååååå ska det bli mys!


tack för en trevlig dag, min underbara klass!
dansen i kundsalongen var den bästa :)
tja!

16 Oktober

26.

idag har jag haft körlektion. jag och peter körde lite på den stora landsvägen, vilket gick hur bra som helst. nästa gång är det motorväg och efter det så börjar mina slutkörningslektioner. snart är det körkort, mina damer och herrar.

vi har även tagit skolfoto.
för första gången i mitt liv är jag nöjd med det enskilda kortet.
vanligtvis ser man urkonstig ut på dem, men idag fick vi själva välja vilket vi ville ha.
gött som tusan!

i eftermiddags hade vi lektion med anna-lena.
fortfarande den bästa läraren.
så gulligt förvirrad : )

imorgon ska jag permanenta min kära svärmor. det ska bli lajbans, väldans lajbans. jag slutar vid 1 och tänker sedan gå hem till min storebror och sköta om honom (då han har opererats idag och ska ligga på sjukan till imorgon.) det är gospelövning klockan sex, så det känns onödigt att åka hem när jag ändå ska in igen.

på torsdag är det invigning, vilket betyder att dagen kommer springa iväg och på fredag är det praktik (vilket också betyder att dagen kommer gå så in i bombens fort.) och sen kommer balex hem. min söta, rara balex.

i helgen ska jag se när anna-panna spelar boll. min kära bästis ska banka skiten ur k/w, haha. det känns lite dumt att säga det då k/w redan vunnit serien, men ändå. hoppas kan man alltid göra och för övrigt är ju min bästa kompis en riktig stjärna när det gäller fotboll.
JA, jag är stolt över att hon gått så långt som hon gjort. (innan hon ens fyllt 18!)

nu ska jag fortsätta med musiken till mitt kalas. (som enligt sara ohlsson kommer bli årets roligaste!) hihi.
TJA!

15 Oktober

27.

skoldagen har sprungit ifrån mig, som tusan. det kändes endast som att jag kom dit och gick. hade jenni hela dagen, vilket var najs. rullade upp mias hår på spolar (tant-mia är hennes nya smeknamn!) invigningen ska bli rolig, faktiskt. med tanke på att vi ska fika så får vi det ju hyfsat slappt, ha!

efter skolan gick jag och cissi på es-konsert.
duktiga musikelever.
på onsdag är det gospel med lotta!

har körlektion imorgonbitti vid halv 8. (vilket borde vara olagligt!)
ser fram emot att köra motorväg med peter, fast jag gjort det typ, 1000 gånger förut.

håller på med musiken till mitt kalas.
sjukt mycket låtar behöver man för att det inte ska bli enformigt.
har en mapp här hemma och en på alexanders dator, som tur är.

dagens favorit:
sarek - om du tvekar. (sjukt fin text.)


14 Oktober

ikväll åker balex igen.
jag hatar att tiden går så fruktansvärt fort!

igårkväll var vi på bio. jag fick boka biljetterna och valde att inte säga något om vilken film vi skulle se förrän i sista sekunden. snacka om att alexander var frustrerad, haha! vi såg "resident evil - extinction", mest för att alexander ville se den, men ska jag vara helt ärlig så var det inte dålig som jag hade trott. knappt dålig alls, faktiskt. lite otäcka scener då och då, bara.

kom hem, kopplade in dvd:n och tittade på grind, samtidigt som vi åt upp vårt godis från bion.
MYS!

nu, har vi precis vaknat och ätit frukost.
jag tror att vi ska titta på den nya beck nu, om jag inte hörde helt tokigt?
jo, nu kommer balex.
ha det fint!
tja!

13 Oktober

29.

mysdag med balexander idag och jag älskar det.
just nu ligger han och sussar så sött bredvid mig.
haha, vilken sömntuta.

kalaset hos amanda var urbra!
nisse blev bjuden på min 18-årsfest.
det är najs.

ikväll är det kanske dejt med sara & fräddan och om det inte blir så, så kanske vi ska gå på bio.
det var längesen så vi tyckte båda att det kunde bli mysigt.

oj, vad jag tycker om min fina soldat.
världens gulligaste!
hejdå!

12 Oktober

det är mindre än en månad kvar, så jag börjar räkna ner.
30.

jag åkte med sara hem från praktiken idag.
nu är jag hos balexander som jag precis fick tvinga ner till duschen, då han tyckte att det var mycket roligare att kittla mig till döds när jag satt och kollade på tv. knäppgök! nu får han allt rappa på, för jag ska också hinna hem och byta om för sen ska vi till amanda på kalas!

imorgon är det slappe och på söndag likaså.
en helt ledig helg med min underbara sötnos.
livet leker!

HEJDÅ!

11 Oktober

idag har det varit gymnasiemässa för fulla muggar. det finns trevliga kunder som vill klippa sig om man har tid, och så finns det idioter som ska klippa sig på direkten (för att det är gratis!) hur snåla får man vara? "det är vi mot dig, bruden." jo, eller hur? skitungar. anna-lena är den bästa läraren, by the way. sjukt gullig!

ewalena hämtade mig vid bussen, så åkte vi hem till dem så jag kunde hitta ett fint kort på alexander som jag kunde scrappa till lite. jag gjorde två urfina layouter som jag är helnöjd med. alexander ska få den ena imorgon <3

nu sitter jag bara här.
försöker ladda ner lite musik till mitt kalas, men jag tror att jag är alldeles för trött.
huvudet är tungt.

pratade med alexander precis. han är så söt!
a - "nej, men vi kan åka till amandas kalas."
l - "vill du det då?"
a - "jadå! du är ju där, sötnos."

min pojkvän är den bästa i hela världen.

nu ska jag gå och lägga mig.
imorgon ska jag permanenta alexanders mormor klockan 10 och då måste man vara pigg :)
ha det fint! hejdå.

dagens favorit:
jet - look what you've done

10 Oktober

jag och sandra hade myskväll igår. åt kebab, tittade på tv och somnade tidigt. pratade verkligen om allting! sjukt gött att kunna byta lite åsikter med någon som tycker som jag gör. imorse blev jag väckt klockan 7 (av sandra, som skulle börja jobba klockan 7.) och sen traskade jag till bussen vid halv 8.

ikväll ska jag och cissi köra runt med inbjudningar och tackkort. jag tog en megalång promenad igår efter skolan. tänkte att jag skulle vara en gullegris och gå bort till mats för att ge hans inbjudan personligen. han var dock inte hemma, så jag gick dit i onödan (egentligen). skönt med en liten promenix dock.

idag har vi varit nere på yllan och lämnat dockor.
imorgon blir det slappedag.

jag funderar på att boka in en dejt med alexander på fredag.
bio och en matbit kanske?
hade suttit fint med lite mys när jag saknat honom så mycket i veckan.

nu ska jag dra.
salongen ska få besök och sen ska jag åka med mamma hem!
TJARÅ!

8 Oktober

dagen har varit slapp; precis som jag hade tänkt mig.

idag har jag bara haft lektion med jenni. fixade och trixade inför invigning och gymnasiemässa. jag ska infinna mig på yllan mellan 11.30 & 15.00, vilket betyder att jag får lunch där. undrar om jenni sagt att jag inte tål mjölk? nåväl, det problemet får jag ta då. planeringen till invigningen går framåt. idag har jag fått lite lockar och så flätade elin ett "diadem" till mig. sjukt snyggt, faktiskt. jag funderar på att göra henne till min personliga frisör. hon hade minsann fått hjälpa mig dagligen, då jag inte pallar själv.

STORT GRATTIS TILL MARIE SOM KLARADE UPPSKRIVNINGEN IDAG!

ikväll ska jag plugga.
usch, det orkar jag inte egentligen.
får tänka på att jag antagligen ska sova hos sandra imorgon; som kompensation!

jag har insett att det positiva med att alexander inte är hemma i veckorna!
det är otroligt jobbigt att längta, men när man väl träffas så är det en ovärderlig känsla.

nu ska jag fortsätta trixa med mina inbjudningar till mitt 18-års kalas!
ha det fint, tja.

7 Oktober

idag är det mänduh's födelsedag.
love you, girlie!

helgen har varit helt perfekt! verkligen, alldeles underbar.
i fredags hade jag praktik hela dagen och efter det så åkte jag och cissi hem till linda och tittade på kärleksfilm. sara ohlsson var också där; min lilla böna. vid 11-tiden åkte jag och cissi hem, för jag längtade efter min balex och hon skulle upp tidigt dagen efter.
lördagen började med sovmorgon och frukost tillsammans med den som jag tycker om mest. sen hade vi mys fram till halv 3, för då skulle jag hem och göra vid mig. det vankades oktoberfest! jag träffade hanna inne på resecentrum vid halv 5, så gick vi till salongen och gjorde i ordning. förfesten var slut vid halv 7 och då gick vi till yllan. jag hade en skittrevlig kväll med mina kära arbetskamrater. och när jag kom hem och fick sova med alexander, då var kvällen fulländad.
idag är det söndag. vi vaknade vid 11-tiden. låg kvar till tolv, för att alexander har fått dille på att kittlas och vägrade att ge upp. min snutteplutt. jag åkte på luciaövning vid 2 och sen åkte jag dit igen. åt middag och tittade på film. nu har han åkt, min lilla balex. nästa helg ska jag inte göra någonting förutom att vara med honom. för jag älskar min prins <3

imorgon är det slappedag.
efter skolan ska jag jobba i stugbyn.
får träffa philip i alla fall : )

nu ska jag gå och lägga mig!
hejdå.

4 Oktober

inatt sov erika hos mig.
det var bästismys.

dagen har bestått av tv-tittande, kalasplanering och allmänt slappe. jag ska snart gå och duscha så jag är fin när ewalena kommer och hämtar mig. vi ska på kurs ikväll, som jag nämnt tidigare.

imorgon är det praktik hela dagen och vad jag vet så ska joel klippa sig då? ah, det blir kul. efter praktiken är det slappe- och fettokväll hos linda med sara & cissi. på lördag ska jag på oktoberfesten med salongen och det ska bli roligt.

jag får försöka hitta lite luckor att träffa min lilla soldat.
fredagnatt, lördagdag, lördagnatt och söndagdag.
jag hoppas att han får roligt i växjö på fredag iaf!
ÄVEN OM JAG SAKNAR HONOM MASSOR <3

nu ska jag skynda mig!
hejdå!

2 Oktober

jag har precis kört min sjätte körlektion.
halktid ska beställas nästa gång jag ska köra och snart är det uppskrivningstajm.
det går framåt!

igår slutade jag skolan vid 2, efter det åkte jag till stan och mötte syster & sara ohlsson för att gå och fika. blev en kycklingtoast på bunna. (cissi beställde också kycklingtoast, men fick tonfisk. ha!) efter det gick jag till salongen och klippte mamma, sara och cissi. klockan 6 var det luciaövning, men det blev bara ett diskussionsmöte. bra egentligen, för vi hade ganska mycket att prata om. roligt att träffa matilda igen!

på kvällen var det slappe.
2 ½ men är det bästa programmet i hela världen.
älska jake!

ikväll är det plugg som gäller.
religionsprov nästa.
det ska bli förbannat skönt med studiedag på torsdag!

fick snuttiga sms från alexander igårkväll.
han är fin, min pojk.
hejrå.