Måndag 28/4

Imorgon har jag och Alexander varit tillsammans i 3 år. Och det är sjukt att det inte känns som så längesen som vi blev tillsammans. Jag minns det som igår; det första sms:et, dejten i slätteberga och den första pussen. Ja, underbar är bara förnamnet! På tal om honom, så pratade vi nyss i telefonen. Bestämde lite om valborg, plus att han berättade att han fått permission hela onsdag-dag, vilket betyder att han kommer hem redan imorgon kväll! Helt underbart, så nu blir jag hämtad i skolan efter fotbollsträningen inför skol-dm och sen kör vi direkt till Önnestad för att starta grillen. Då blir det party!

Fick nyss reda på att min skäggmodell som jag planerat att klippa på onsdagförmiddag rakade av sitt skägg i torsdags. Jag tar delvis på mig skulden, då jag kunde hört av mig lite tidigare. Dock kan man tycka att han faktiskt visste vilket datum det var och att han kunde ringt till Fia eller Göran och frågat om det blev av eller inte. Men jag ska inte klandra honom.. Alla gör vi misstag här i världen; glömmer saker och sånt. Får se om jag kan smöra lite för Per imorgon och kanske få lite extra tid på mig att hitta någon annan? Hoppas det iaf.

Idag har jag och min kära storasyster varit i Älmhult och köpt hennes & Andrés matbord. Det var en jäkla resa och jag måste säga, att de har jäkligt goda hamburgare där uppe. Kan inte påstå att resturangägaren verkade speciellt busy, men det är ju inte mitt problem. Haha, han väntade nästan på att vi skulle gå så han kunde plocka disken : )

Som avslutning på detta inlägg tänkte jag lägga in 20 frågor som jag ska svara på. Tycker alltid att det är så intressant att läsa andras och tänkte att jag också lägger in en. Dessa frågorna hittade jag på min vän Amandas (amandasigfridssons.blogg.se) svägerskas blogg; Zara heter hon! (zara82.blogg.se)

Tre skönhetsprodukter (inte smink) jag använder varje dag:
Dag- och nattkräm från Vivance, ansiktsvatten från Clinique.
Äter helst till frukost:
Mackor, helst rostade, och så dricker jag te eller juice till. Brukar lägga till en frukt ibland.
Så många grader vill jag att det ska vara för att jag ska bada utomhus:
Det ska vara ganska varmt. Kroatien var härligt, men då var det också upp mot 50 grader i luften, så jau.. Runt 20 grader om det är hemma i Sverige. MINST!
Om jag inte bodde i Sverige skulle jag vilja bo i:
Ett varmt land där jag hade kunnat jobba som frisör. Hade jag inte haft en pojkvän och en familj som jag vill ha nära så hade jag nog velat resa runt, liksom "backpacka" lite. Det hade varit grymt.  Sen när  jag blir pensionär ska jag självklart bo i Frankrike året runt och dricka vin hela dagarna!
Såhär många muggar kaffe har jag druckit i streck:
En halvslö dag på jobbet, hm.. Låt oss säga typ, 4? Då vet jag åtminstone att jag inte överdriver. Kaffe är gott när man sitter i solen med brudarna.
Ser helst på TV:
En ruskigt bra film som får en att sitta som på nålar från början till slut!
Om jag vann VM i en idrott skulle jag välja:
Fotboll, of course.
Hur mycket skulle du betala för en heldag med din idol/förebild/kändis:
Idoler hade jag när jag var liten, så.. Det finns många personer som beundrar, dock finns de i min närhet och jag behöver inte betala för att umgås med dem (haha!) Jag tror faktiskt inte att jag har något svar på den frågan. Sorry, sorry, sorry!
Om jag vann en miljon på triss skulle jag:
Jag skulle shoppa sönder; handla som en jäkla galning. Självklart inte för allt! Jag hade bjudit min kära pojkvän på en välbehövlig resa nu, mitt i stressen och sen hade jag nog sparat resten till den dagen då jag ska flytta till mitt alldeles egna hem.
Sitta i en vattenpöl eller bo i en snödriva:
Förhoppningsvis är den där vattenpölen någorlunda varm, då jag faktiskt hellre väljer den än snön. Snö är kallt och det är något som jag verkligen hatar; därför väljer jag vattenpölen fast jag egentligen inte heller är speciellt fascinerad av att bli blöt om kläderna.
En maträtt som skulle ätas varje dag året om:
All mat som mamma lagar är god, men om jag måste välja en så säger jag spaghetti & köttfärssås toppat med en klick vitlöks-cremefraiche. Det är galet gott!
Om du fick ångra nåt du gjort i livet, vad:
Jag ångrar faktiskt inte ett dugg. Jag har gjort misstag precis som alla andra, dock anser jag inte att det påverkat mig på ett så pass negativt sätt att jag behöver ångra det. Njae, ångrar mig; det gör jag inte!
Ett år utan julafton eller en sommar med bara värme och ingen sol:
Solen är ett måste efter den långa, kalla vintern och det enda med julen som egentigen betyder någonting för mig är mina närmaste och de hade nog funnits där ändå. (med det menar jag inte att julklappar inte är välkommet, eller så! haha.)

Nu ska jag, Charlotte Nordahl, göra mig redo för att gå till sängs.
Det är en dag imorgon också, som man säger.
Imorgon är det match mot Önneköp och jag är faktiskt väldigt taggad. Kötta! På kvällen ska jag se om det är lönt att åka hem till Alexander (beroende på när han kommer hem) och är det inte det så ses vi på onsdag-dag istället. Hoppas dock på att det blir imorgon! Nej, nu ska jag gå!
HEJ'RÅ!

Fredag 25/4

Jag har överlevt dagen-d (dagen-döden, for your information) och jag klarade det galant, med hjälp av min kära chef. Det hade blivit lite missförstånd och dubbelbokningar på mitt schema för dagen, men det löste sig enkelt med lite tankeverksamhet. Det blev ingen lunch för mig dock, men jag klarade mig och sitter just nu proppmätt och tittar på en gammal beckfilm med mina föräldrar. Fredagkvällar är sjukt härliga.

Imorgon känns det som att jag ska stiga upp i ottan. Vi ska vara i Kallingen klockan 9, vilket betyder att vi måste köra hemfrån vid 7-tiden imorgonbitti. Ja, ni kan nog säkert själva räkna ut att jag måste gå upp en tid som borde vara olaglig på lördagar. Alexanders logoment ska ha öppet hus och vi ska upp och titta på honom, min soldat. Det är helt galet att vi har varit tillsammans i 3 år, han och jag. Åh, nu saknar jag honom igen!

På söndag är det gospel, gospel, gospel och jag ska sjunga solo! Helt sjukt och jag är nervös redan nu. Jag vet dock att det kommer gå bra som tusan. Eller jag hoppas det. Wooho!

Nu ska jag återgå till tv:n.
Snart är det sängdags.
Hej'rå!


torsdag 24/4

Jag är så trött på denna veckan och längtar så fruktansvärt mycket tills den är slut. Det har bara varit en massa kladd, gråt, stress och så har jag varit arg också. Som ett bi! Idag är det i alla fall torsdag, så nu är det bara en dag kvar (som i och för sig inte är så bara) och sen är det helg.

Jag har varit allmänt stressad denna veckan i och med att vi skulle skriva nationella provet i svenska och jag ville verkligen göra bra ifrån mig denna gången också, så jag kan få betyget som jag siktar på. Jag kan ju inte påstå att jag blev överlycklig när salongen ringer och säger att det blivit knasigt i mitt schema på fredag, så jag måste jobba typ, mellan 10 - 18 utan att äta lunch. Verkligen inte. Det blir inte heller mycket bättre av att skolans studentkommité ringer och undrar var mina pengar till balen håller hus och det visar sig att tanten på banken har satt in dem på fel konto när jag var där i förra veckan. Nu är det firrat, men USCH! Det känns som oturen hänger efter mig denna veckan. Dock vet jag att det är simpla misstag som alla människor gör. Däremot kan jag tycka att om man gör något fel så rättar man till det illa kvickt. Blev lite besviken när jag fick ta tag i vissa saker själv dock och det kändes som att  andra mest sket i vilket. Tråkigt!

Nog med det negativa!
Dagen i sig har varit bra faktiskt. Nationella skrev jag och det kändes helt okej; nästan för bra, faktiskt. Efter det hade vi en megalång håltimme (som kändes ganska kort idag, men som annars brukar kännas lång) och dagen avslutades med företagsekonomi & redovisning av vårt företag. Tog bussen hem idag (!) Hör och häpna! Fick trevligt sällskap av Johan Lindhe inne på resecentrum och pratade strunt med Patric på vägen hem. Väl hemma var det att snabbt laga till spaghetti & köttfärssås och sen bar det av till träningen. Riktigt jäkla roligt var det idag. Jag tror att jag var i behov av att springa av mig lite och inte tänka så mycket.

På lördag är det öppet hus i Kallinge. Det blir en Alexander-dag och det ska bli väldans roligt. På eftermiddagen/kvällen ska jag åka hem till Sandra (Alexanders kusin) och klä henne till en brud, med hår och allt. På söndag är det gospelkonsert! Jag har bestämt att jag ska hämta upp Mathilda Williams vid 11, så hinner vi gott och väl till uppsjungningen. Det blir kalas!

På tisdag är det match och jag är uttagen!

Ha det så bra och tja.

VINST!

degeberga goif slog fjälkinge if.
seriefavoriter kallades de, men det kunde lika bra vi ha kallat oss för VI VANN!

vilken härlig känsla!
dock har jag sjukt ont i min fot som börjar bli blå på sidan.

det viktigaste idag är dock;
att alexander-balexander klarade sitt släpkort!
ah, han är så duktig så.

tisdag 22/4

helgen har varit perfekt. alexander kom hem efter att varit borta i två veckor och vi hade det så mysigt så! nu har han dock åkt igen och kommer inte hem förrän på valborgsmässoafton. det gör dock ingenting, för då ska vi fira att vi har varit tillsammans i 3 år! åh, jag och balex.

åh, idag är jag helt ledig och har ingenting på schemat under dagen.
underbart, helt jäkla underbart.


igår var min klass på österäng och hälsade på floristerna. det var väldigt trevligt, måste jag säga. vi fick göra hårsmycken på olika vis och avslutningsvis fick vi göra varsin bukett. efter det gick jag och hämtade mammas bil och köre sedan till tandläkaren i vinslöv för att sätta tillbaka min stjärna på tanden. olyckligtivis så trillade den av förra veckan, så jag var tvungen att sätta dit den igen. man kanske kan säga att det var på tiden då den suttit där i åtta år (!) och den egentligen bara garanteras att sitta kvar i två år.

idag tar jag det väldigt, väldigt lugnt och laddar upp för matchen ikväll. det är seriepremiär mot fjälkinge ikväll på degeberga ip, klockan 7. jag tyckte det var väldigt konstigt att jag blev tillsagd att vara med när jag började träna i förra veckan efter ett gigantiskt uppehåll pga. sjukdom. men det måste betyda att jag presterar bra! haha.

imorgon är det modellpass på pers lektion.
valfri dam- och herrklippning står på schemat.

ha det så bra, hejdå.

torsdag 17/4

jag är väldigt tidig till skolan idag. eller jag var väldigt tidig, då jag var här redan 07:45(!) för att skriva ner det jag ska säga på min redovisning som är om 40 minuter. frågan är hur jag ska döda tiden som är kvar? hm, jag hoppas innerligt på att erika eller någon annan kommer snart.

det är torsdag idag och jag bara längtar något så fruktansvärt tills det är fredagkväll och klockan är sju, för då är jag hemma och då har alexander kommit hem. det är galet vad jag har saknat honom denna gången när han har varit iväg. ja, det är väl inte så konstigt? två veckor är sjukt mycket längre än en vecka, det kan jag säga. och tiden går väldigt sakta när man längtar efter någon.

igår var jag på gospeeeeel och jag sjöng mitt solo för första gången. sjukt jäkla nervös var jag och blev helt varm, men alla sa att det lät bra (och det var tydligen bara jag som hörde darret på rösten, haha!) självkritisk som tusan. det ska dock bli jätte, jätte, jättekul med konsert nästa helg. för er som är intresserade:

gospelkonsert i konserthuset den 27/4. biljetter finns att köpa på domus och kostar 100 kr.

ikväll är det fotbollsträning som gäller. känner att jag är jäkligt otränad och trött efter all förkylning och penicillinet, men ändå så är det så jäkla skönt att springa av sig. det allra roligaste hade dock varit att anna persson säger upp sitt medlemskap i östers if och kommer hem till degeberga igen, men det kommer hon inte göra. det gör dock inte mig någonting, för jag klarar mig ändå och jag är duktigt, jävla stolt över min favoritpers(s)on. du är duktig, anna-panna.

nu ska jag återgå till att göra något vettigt.
tack och hej!

måndag (och jag är sjuk igen)

jag är så himla trött på att min förkylning aldrig försvinner trots att jag försökt med hur många läkemedel som helst. till och med penicillin! helt galet. ja, imorse så kändes mitt huvud som ett bowlingklot och halsen gjorde skitont. jag får hålla tummarna på att vi inte gjorde något alltför viktigt i skolan idag. fy!

igår var jag, mamma, pappa, cissi och andré på ikea och handlade. meningen var att cissi & andré skulle köpa ett middagsbord och fyra stolar, men de kom endast hem med stolarna. haha! (bordet var slut.) jag handlade lite småsaker som snygga förvaringslådor med två olika mönster på, en sån där väggdekoration (svart blomma, eftersom mitt rum är svart & vitt), en tvättkorg och så vidare. ikea är det roligaste som finns.

pratade med alex-balex lite igårkväll.
jag saknar honom ordentligt mycket nu. den där jäkla militären ska bara krångla till allting. det positiva är att han får mucka fem veckor tidigare än vad han skulle (16 maj), men det negativa är att han får ligga inne typ, varje helg utan att egentligen fylla någon funktion bara för att de ska få ihop sina timmar. åh, det ska bli så himla skönt när han kommer hem.

jag har glömt att nämna att jag var hos amanda i lördagskväll! urmysigt och trevligt var det. vi köpte godis och tittade på capricciosa; en film som visade sig vara lite sorglig och tragisk, men ändå lite bra.
jag tycker om amanda, för hon är en riktigt bra vän.

nu, mina vänner, ska jag sätta igång med svenskan och engelskan.
ha det så bra. tja!

fredag (och min alexander är utan tvekan bäst i hela världen!)

ja, minsann. hela veckan har jag varit inställd på att jag inte kommer träffa alexander förrän nästa helg, då han skulle ligga inne denna. så tyckte jag att det var jäkligt konstigt för han ringde mig så mycket och undrade var jag var när jag var på väg hem från praktiken. jo, tacka sjutton för det! han hade ju kört hem från kallinge för att hämta lite saker hemma och för att hälsa på mig. min gulleplutt! snacka om att jag blev glad. åh, han är så bra.

praktiken idag har varit slapp som tusan. jag gjorde två svinryggar (klassisk uppsättning), dammade alla hyllor och klippte oskar (som för övrigt blev sjukt snygg i håret!). både jag och hanna hade väldigt ledigt, vilket var lite tur för då hann vi snacka en massa strunt mellan varven.

imorgon ska jag färga håret hos hanna klockan 10. ingen sovmorgon här inte och med tanke på att jag ska hämta min lillebror inatt klockan 2, så kommer jag vara svintrött. men det står jag ut med! på kvällen ska jag och amanda slappa järnet. jag ska ringa henne efter färgningen och se vad vi kommer fram till. jag skulle köpa godis, tror jag? det är nog bäst att hon återberättar planerna för mig imorgon igen.

nuuuuu ska jag pallra mig mot sängen.
klockan är i och för sig bara kvart över 10, men jag är dödens trött.
så, ha det bra och godnatt!

torsdag (och imorse var jag inte det minsta körduglig.)

tjoho, vilken kväll det var igår. helt galet!

min dag var stressig som tusan. jag slutade skolan halv 12 och fick sen köra som en galning till hörby för att fixa naglarna. jättefina blev dom! efter det åkte jag tillbaka till stan och hem till cissi för en paus i hennes soffa. vid 4 hämtade jag mamma och så körde vi ut till vinslöv för att jag skulle prova min balklänning ännu en gång. den satt som en smäck och jag behöver varken sy in den eller sy upp den. HELT GALET FIN ÄR DEN! jag är så sjukt nöjd. ja, i alla fall, efter det så skjutsade mamma in mig till stan igen så jag kunde möta bell och amanda för att vi sedan skulle ta tåget tillsammans till hässleholm och mias förfest.

när vi kom till mia började vi fixa varandra direkt. jag förvandlades till karlsson på taket och amanda blev världens starkaste pippi. min propeller var min stolthet! vi förfestade till klockan var 11 och sen drog vi ut. kings head var ett helt okej ställe, tråkigt bara att världens cp-kille var grymt störd och jobbig. sådant man får leva med, antar jag.

imorse mådde ingen av oss prima, kan jag helt ärligt säga. jag var galet trött och hade huvudvärk som fan, men jag pallrade mig till skolan i alla fall och det gick bra. efter skolan åkte jag, mia och amanda in till stan för att äta kebabrulle (klassisk bakfyllemat, haha!) och sen åkte jag hem till cissis soffa igen.

nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. grämer mig över att alexander ska ligga inne denna helgen också, men sånt är livet och jag har ju turen att få hem min militär hela 5 veckor tidigare än vad han egentligen skulle så jag borde inte klaga. och dessutom ska jag ju få en present när han kommer hem. min snutt!

ha det bra och godnatt!
hejdå.

ps. hittar inte sladden till kameran och jag orkar inte leta efter den så om någon vill se bilderna från igår, så lotsar jag er vidare till min kära vän amandas blogg. (amandasigfridssons.blogg.se)


tisdag (och jag är så trött!)

ja, minsann. jag hade lätt kunnat sova ända till imorgon om inte klockan hade ringt imorse. jag förstår inte riktigt vad som har flugit i mig. kan det vara penicillinkuren som spökar och mattar ut mig? kan vara så, kan vara så. det är skönt att vi inte har kunder denna veckan iaf (i skolan), för där orkar man oftast inte vara pigg.

idag är det slappt som tusan. jag är i skolan typ, 3 timmar för tidigt och slutar inte förrän 4. Första lektionen är engelska.b och sen avslutas dagen med frisörlektion med anna-lena. oh, yes! vi har endast två lektioner på en 6,5 timmar lång skoldag. det är verkligen helt sjukt när man tänker efter.

efter skolan ska jag åka med mamma hem, hälsa på mormor och sånt. sen är det snabb middag för att sedan köra till löberöd (fråga mig inte var) för att titta på när cissi spelar fotboll. imorgon är det vanlig skoldag mellan 8-11:25 och sen ska jag köra i all världens fart till hörby för att fixa naglarna 12.15. klockan 17 ska jag och mamma vara i vinslöv och så ska jag prova min balklänning. ouh, den kommer bli så himla bra!

alex-balex kommer inte hem i helgen, vilket känns jäkligt skumt. jag är dock inte sysslolös för jag och amanda ska hitta på något, men vi har inte bestämt vad. det ska bli trevligt; jag tycker om amanda!

nuuu ska jag traska ett varv på skolan för att se om jag hittat någon jag känner.
hejdå!

lördag (och det är så otroligt skönt att vara ledig!)

jag har egentligen inte så värst mycket att skriva, men jag kände mig lite skyldig att uppdatera. så jag skriver ändå!

gårdagen var urbra. praktik hela långa dagen med gulliga kunder och underbara arbetskamrater. det är sjukt vad det är roligt att jobba på ett ställe där man verkligen trivs! efter arbetet mötte jag upp mamma och cissi, då vi hade bestämt att vi skulle gå på bio och äta på resturang därefter. vi såg filmen "angel" och ja; vad ska jag säga? fast filmen och dess handling inte var någon höjdare så är helena bergström en så sjukt grym skådespelerska. filmens höjdstunder var när hon var med på bioduken. efter bion stod det resturang och maaaat på schemat. jag var döhungrig eftersom jag inte ätit mat sedan lunchen på jobbet. mamma och syster tog planka och jag tog lövbiff. det smakade smaskens!

när jag kom hem så gick jag och lade mig i väntan på att alexander skulle ringa och ringde han? JOHO! klockan halv 4 satte jag mig i bilen för att hämta min älskling, som jag längtat efter i en vecka. full och trött var han, men det gör ingenting för han är den bästa som finns ändå!

sov hos alexander inatt och körde hem tidigt imorse. jag, mamma och småbröderna åkte ner till swedala outlet för att kolla läget i den affären. jag hittade själv ett par beiga byxor (jeans) som liknade ett par chinos men var jeans. svårt att förklara, men de var väldans fina och passade min smak på pricken. bröderna handlade urmycket saker som både jag och mamma prackade på dom. sjukt roligt att handla kläder till andra, haha!

nu är det snart dags för middag.
cissi och andré har kommit hem och alexander är påväg, så mamma & pappa bjuder på middag. nu ska jag återgå till mitt goda glas vin!
ha det bra, tja :)

torsdag (och jag tror det blir riktigt fint väder idag!)

jag sitter i skolan nu. var riktigt duktig och steg upp direkt när klockan ringde, duschade, åt frukost, sminkade mig och var klar till mamma skulle åka klockan 7. det är första gången på evigheter! nu sitter jag i skolan i väntan på att min första lektion ska börja. usch, jag slutar klockan 4 idag (och har en håltimme mellan tolv och halv tre). weiho!

igår var det en vanlig skoldag. hade bara en lektion (med per) som bestod av föntest nr 3. vi lärde oss även att föna vågor med bena, vilket var dömycket lättare än att föna allt i riktning bakåt. helt galet! men det är väl som per sa; hade vi inte vetat hur man fönar vågor så hade benan varit skitsvår. efter skolan så fick jag och erika ett ryck, så vi åkte till malmö för att besöka ginatricot. vi gick där i en timme och sen åkte vi hem igen. haha! och det sjuka är att jag nästan är helt bankrutt efter det. ojojoj, herregud. men jag fick med mig fina kläder hem!

ikväll är jag inte riktigt säker på vad som händer. jag tror att min gamla chef i stugbyn (stefan), hans fru ville klippa sig och det kanske skulle göras ikväll? jag har absolut ingen aning.

imorgon är det iaf jobb på salongen, vilket ska bli skitkul.
jag saknar verkligen det stället i veckorna!

nu ska jag läsa lite bloggar och sen börjar min skoldag.
ha det najs, tja!

torsdag (inlägg nr.2)

för första gången har det hänt mig någonting som både är positivt och negativt på samma gång.
eller, det är i alla fall första gången jag tänker på det.

i typ, 2 månader har jag gått och snörvlat med en förkylning som aldrig ville ge med sig. tränat har jag inte gjort på; jag vet inte när! i helgen kändes det ganska okej, men igårmorse började helvetet igen så mamma beställde en tid hos läkaren och jag kom precis hem därifrån.

det visade sig att det bara var en vanlig förkylning, men körtlarna mina var mer svullna än vanligt. så nu har jag blivit ordinerad penicillin i 10 dagar + att jag inte får röra mig ett dugg förräns jag känner mig bättre i halsen. det positiva i den här saken är att jag förhoppningsvis kommer svara på medicinen och bli bättre. det negativa är dock att jag missar ännu fler träningar, och även matcher nu det närmaste.

fy sjutton för sjukdomar!

tisdag (och det är dags att börja skolan igen)

helgen var sjukt bra.
helt galen!

i fredags var det mys med min kära soldat som kom hem. åt massa onyttigt, kollade på film och somnade tidigt som tusan. båda var väl antagligen helt utmattade efter dagens bravader. på lördagen fick jag frukosten framdukad och körde hem vid 10, då jag skulle hälsa på min kära mormor.

erika kom hem till mig vid 4-tiden i lördags. vi åt tacos och gjorde oss i ordning, sen åkte vi med mina underbara svärföräldrar till stan och cissis melodifestivalkväll. det blev en hel del singstar, en hel del foton och en hel del dricka. vid 23-tiden blev jag övertalad att följa med ut, så vi stack till grand och kom in (hör och häpna!). hanna (min arbetskamrat på salongen) blev helt galen när hon såg mig därinne och det kan jag förstå, haha. jag trodde jag ringde till min snutt för skjuts hem vid halv 3, men i själva verket var hon halv 4. det gjorde dock inte honom någonting; han var lika glad ändå.  vi skjutsade hem amanda och var själva hemma vid halv 4 (halv 5). det var fruktansvärt skönt med lite sömn då, måste jag säga.

vaknade med världens huvudvärk i söndags, i tron om att jag skulle spela match klockan 3. dock visade det sig att det andra lagets tränare inte hade bokat in matchen, så de var någon helt annanstans och spelade. stefan ringde och informerade mig vid 1-tiden och jag blev faktiskt lite glad (samtidigt som jag blev sur). att jag mådde dåligt hade nog hindrat mig från att spela bra i vilket fall. så det blev mys hela dagen istället. balexander åkte upp till ronneby vid 8-tiden och så var jag ensam igen.

mamma och pappa kom hem natten till igår.
nu slipper jag laga mat!

på fredag blir det bio och restaurang med mamma & syster.
på lördag ska jag bara ta det lugnt, för nu är projektarbetet inlämnat och jag kan koppla bort skolan från tankarna på helgerna.
ha det bra! tja.