Torsdag 29/1

Erika, idag är det en månad sen du fyllde år! Tiden bara springer iväg. Det känns i alla fall inte som att det var en månad sen vi firade nyår. Jäkligt konstigt vill jag lova, men jag antar att man håller sig upptagen? :)

Idag är det återigen jobb och jag gillar det. Ska börja gå om några minuter. Börjar kvart i tio idag, men var duktigt trött efter den tidiga morgonen igår. Imorgon börjar jag också 8 så vi får väl se hur rolig jag är på kvällen. Jag och Erika ska dock ha myskväll, så jag ska nog klara det galant. Hade varit värre med party och utgång.

Ikväll ska Amanda följa med mig direkt efter jobbet och sen ska hon öva sin kort afton-frisyr på mig. Det ska bli trevlans! Undrar vad det ska bli för middag, bara? Det får bli något enkelt i alla fall. Något annat orkar jag inte.

Nu ska jag dra mig.
Hejdå!

Som traditionen bjuder ska jag återigen lägga in en låt med Martina McBride.
Även denna låten är urmysig och hur mycket jag än tycker om Dr.Quinn så har videon ingenting med låten att göra :)





Tisdag 27/1

Det är återigen tisdag och Charlotte Nordahl är ledig. Har resten av veckan inplanerad på schema, då där är en del saker som måste göras + att jag jobbar. Men det är roligt! Jag tycker om att jobba, särskilt på H&M. Det är finfint.

Dagen började med en sovmorgon, ända till klockan 9 (!). Haha! Har tittat lite på tv, ätit frukost och sånt fram till nu och ska alldeles strax börja traska mot stan. Såg ett par jättefina byxor på H&Ms uppack igår och tänkte gå dit och se om de hamnat i butik ännu. Efter det ska jag upp till Bozena på Norr och prata med henne om att hyra stol. Det hade varit så himla roligt! Jag håller mina tummar.

När jag kommer hem från stan så ska jag klippa Victor (15.00) och sen ska jag börja laga mat. Träning ikväll och det ska bli så skönt. Jag älskar att springa och känslan av att vara så galet trött. Ja, det gör jag.

Veckan ser ut som följer:
Onsdag: Jobb 8-18.15, Amanda kommer hit och ska träna till gesället på mig.
Torsdag: Jobb.
Fredag: Jobb, myskväll med Irri.
Lördag: Jobb 12-17.15, avskeds- och födelsedagsfest hos Cissi.
Söndag: Malmö, Ikea och avslutning på Jensens!

Nu ska jag dra mig.
Ha det najs, tja!

Jag har fått dille på Martina Mcbride, så jag tänkte ännu en gång lägga in en låt med henne.
Denna heter "All the things we've never done" och är otroligt vacker.
Lyssna och njut!


Lördag 17/1

Och dagarna bara går och går och går och går och går... Kunde fortsatt i evighet, men valde att sluta där. Man behöver inte vara dryg i onödan! Jag menar dock varenda ord då jag nuförtiden knappt hänger med i svängarna. Nu är det mitten av januari, sen kommer februari, efter det börjar det bli ljust om morgnarna och VIPS! Sen är det sommar.

Jag längtar till sommaren. Vi har ju påbörjat en liten tradition, eller Alexanders familj har gjort det, jag bara hänger på. Vi (jag, Alexander, svärföräldrarna och Philip) ska åka till Kroatien i år igen (!) och det ska bli så himla, himla, himla skönt! Jag bara längtar dit nu. Samma ställe som förra året (kanske får vi se den jonglerande bartendern igen?!) och jag ser som sagt galet mycket fram emot det. Om jag ska säga en plats som är paradiset på jorden för mig så är det Kroatien. De fina stränderna, det blååååååååa havet och den otroligt goda maten. Jag är alltid lika deprimerad när det är dags att åka hem!



Veckan har varit till belåtenhet. Jag jobbade onsdag, torsdag, fredag och lördag (idag), vilket var skitroligt. Jag trivs så himla bra på H&M! Alla är jättetrevliga och jag älskar själva yrket. Att arbeta runt och kring människor samtidigt som man arbetar med mode och utseende är himmelriket - tro mig!

Imorgon är det städdag hemma hos Håkansson - Nordahl. Minsta lilla hörna ska bli fläckfri och jag är så jävla taggad! Trött på att vår lägenhet ser ut som kriget, kanske? JO, så är det nog. Det kommer bli så fint när här är städat och jag ska minsann bädda med nya påslakan och sådär med. Det kommer kännas så fräscht!

Jag längtar till Ikea den 1 februari. Då ska det handlas!
Nej, mina vänner! Sovdags för fröken Nordahl.
Godnatt med er :)

PS! För att följa traditionen så ska jag återigen lägga in en låt, denna gången framförd av Martina McBride.
Videon är nog det som gör låten så stark, men ja jag vet inte. Hennes röst berättar historien så pass att jag mår dåligt även om jag blundar. Vilka människor det finns! (Lyssna dock och njut av hennes underbara stämma!)


Torsdag 8/1

Jag är jättedålig på att uppdatera, jag vet!
Men när man känner att man inte har något roligt att skriva, så blir det så.

I tisdags var det mysdag med Amanda och Erika. Vi handlade massor av gottis på Maxi och gick sen hem till vår lägenhet för att frossa. Vi blev så galet mätta att kladdkakan fortfarande ligger i min frys! Den rörde vi aldrig. Det var så mysigt att träffa mina brudar igen, då det händer allt för sällan nuförtiden. Men det blir väl så.. Amanda jobbar i Ystad och Erika i Hässleholm. Ibland längtar jag tillbaka till skolan!

Idag händer det inte alls mycket, vill jag lova. Jag ska möta upp Cissi vid 12-tiden så ska vi gå på stan lite och efter det blir det fika hemma hos mig. Det ska bli mysigt!

På lördag är det inflyttningsfest hos killen från Österlen. Ha! Jens har förfest/inflyttningsfest. Lotte ska dit, men ska inte följa med ut då vi ska spela cup dagen efter. Inomhuscuperna är det roligaste på hela året så NO WAY att jag missar det pga. bakfylla :)

Nu ska jag sätta igång mysmusik och krypa upp i soffan, innan jag ska börja traska till stan.
Tjaaaaaaaaa'rå.

PS! Jag hamnade på Youtube och hittade denna underbara version av Hallelujah.
Vilken pipa hon har! Jag får gåshud.


Torsdag 1/1

Då var det ett nytt år och precis som alla andra gånger undrar man vart det förra året tog vägen. 2008 bara svischade förbi och det hände massor av saker - tråkiga som roliga.

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Sandra och Tim i deras nya lya. Man blev knappt svartis när man klev in i det fina, gamla huset med trägolv och öppna spisar i nästan varje rum. Jag är glad för deras skull! Kvällen var jättetrevlig med god mat och gott sällskap. Det finns knappt något bättre sätt att fira nyåret på. Vid midnatt smälldes det raketer och bomber - killarna hade laddat upp som tusan. Jag vet inte hur länge vi stod därute, men länge var det i alla fall. Fingrarna kändes som de hade frusit till is när man kom in i värmen igen. Det var som det brukar vara - tjejerna står och fryser och killarna är som barn på julafton. Happy new year!

Taxin kom och hämtade oss vid halv 3-tiden. Då hade fröken Charlotte redan sovit en stund, vill jag nämna. Precis efter tolvslaget blev jag jättetrött (antagligen för att man börjar dricka så tidigt). Vi kom hem till Kristianstad ganska snart och då slängde jag mig i sängen direkt. Väldigt trött och väldigt berusad.

Idag har jag och Alexander varit mer lata än vad vi brukar vara när vi är bakis. Sov till 12, gick upp och kollade läget, tittade på tv hela eftermiddagen och åt pizza för en timme sen. Ja, jag läste minsann i tidningen att pizzabagarna tjänar allra mest pengar på nyårsdagen, så vi var tvungna att sponsra dem lite!

Imorgon ska jag börja dagen med att gå på stan med Anna Persson. På kvällen är jag och Alexander hembjudna till Cissi och André på middag vilket kommer sitta fint i kistan. Det gör det alltid när man slipper laga maten själv :)

Nu ska jag återgå till tv:n och mys med min plutt.
Ha det bra och ett gott nytt år!

Som avslutning på det gamla året och för att välkomna det nya, lägger jag in en video på den låt som jag tycker allra bäst om just nu. Den är så enkel och känns så nära för mig. Lyssna och njut!