28 Februari

på lördag ska jag äntligen åka till hörby och fixa till mina naglar!
jag hoppas att lina har hittat på något riktigt fräckt till den här gången :)

dagen har varit bra, lite dryg dock. började skolan vid 9 och hade lektioner till tolv, sen hade vi en jättelång håltimme så jag, erika och elin åkte ut till skopunkten och latjade lite. väl tillbaka i skolan så hade vi vår engelskalektion (lite tidigare för en gångs skull) och sen var skoldagen slut.

efter skolan åkte jag hem till cissi och andré, åt lite pepparkakor och tittade på tv. cissi kom hem en liten runda innan hennes träning, men lämnade mig ganska snabbt igen. sen kom andré hem och så repade vi lite till på lördag (det kommer bli urbra!).

nu ska jag återgå till min hemtenta i litteratur så jag kan skicka iväg den någon gång.
ha det najs, på lördag är det fest!
tja.

27 Februari

idag är det två dagar till studiebidrag.
det är galet vad jag är fattig just nu.

igår var jag assistent till wellas trevliga frisörer under förmiddagen. jag, amanda och berina satte i färger, toningar, sköljde färg och jag lärde mig sjukt mycket roliga tekniker. känslan av att få vara med och hjälpa de riktigt grymma frisörerna gjorde en uppspelt. vid middag så kom en av dem fram till mig och sa att jag hade varit perfekt som modell till en viss stil som de skulle visa upp, så hux flux, från att ha varit assisten så var jag modell till visningen istället. så sandra, som den duktiga frisören hette, färgade mitt hår i en mer beige-silvrig ton (jag är sjukt nöjd!) och klippte en lite kortare lugg på mig. DET var nog det roligaste jag hade varit med om. sen blev jag sminkad av deras make-up-artister och sen var det bara in på scenen och vända. vilken dag!

var lite trött imorse, dock. kom inte hem och inte i säng förrän sent igårkväll. drack lite vin med mamma innan jag gick och sova, hann prata med alexander också en liten sväng. jag börjar sakna honom nu; min älskling. han har varit borta sen i tisdags förra veckan. på fredag, så!

nu ska jag gå in och titta till mina kära salongskollegor, som har färgkurs uppe på skolan idag.
sen ska jag ta mig hem till min storasysters och andrés lägenhet för att ta mig en powernap.
tja!

26 Februari

jag känner mig sjukt dålig idag.
feber, ont i halsen och vad tusan gör jag i skolan?

helt ärligt, vet jag faktiskt inte själv. det ska vara frisörvisning ikväll och wella ska använda sig av våra lokaler när de ska förbereda sina modeller. jag, knäppgöken, anmälde mig som frivillig att hjälpa till om de behöver hjälp med att tex. skölja ur färg, föna hår osv. denna sjukdomen kom jäkligt otajmat.

ikväll måste jag plugga svenska (efter visningen), vilket betyder att jag inte kommer i säng förrän assent idag heller. imorgon är det skola, på kvällen är det gospel och på torsdag ska svenskan lämnas in. detta ska nog lösas på allra smidigaste sätt. javisst!

nu ska jag gå och se om berina har kommit till skolan, eller amanda kanske?
ha det najs.
tja. 


24 Februari

jag tror bestämt att det är dags för lite uppdatering.
det känns som jag har legat lite på latsidan.

lovet har varit jäkligt annorlunda. har jag inte jobbat så har jag gjort projektarbete eller något annat, vilket resulterar i att jag inte känner mig ett dugg utvilad. det är väl så när det börjar närma sig slutet. imorgon ska jag ta mina sista bilder och sen ska jag börja scrappa i mina böcker.

i fredags jobbade jag, som sagt. karro kom upp och färgade håret och cissi blev också vidgjord. annars var det ganska lugnt, vilket var rätt skönt faktiskt. man hade tid att prata med de andra på rasterna och man kunde sätta sig ner utan att känna sig som en syndare. på fredag blir det nog lite mer stressigt, dock. både fia och hanna är lediga så vi är bara tre som jobbar. men roligt ska det bli!

igårkväll var jag hemma hos isabell. det var lätt flera århundraden sen sist, eller det kändes så i alla fall. det bjöds på jättegod pizza och så drack vi vin (kanske lite för mycket?). vid 10-tiden hade isabell bokat en bana till oss på bowlingen på näsby. skitroligt hade jag, det kändes dock lite ensamt utan alexander.

jag hoppas att min snutt kommer hem på onsdag.
det hade gjort min vecka.


vi funderar på utlandssemester i sommar. när vi båda är lediga och kan umgås på riktigt! jag måste fråga på salongen, hur det blir med arbetstider och sånt. alexander får väl också ta reda på det. kroatien igen hade varit så underbart! ja, vi får väl se hur det blir.

imorgon börjar jag inte skolan förrän halv 4.
mias visning ska bli spännande!
hej.

19 Februari

usch, tiden bara springer iväg;
och projektarbetet ger mig ingen lugn och ro.

helgen har varit urmysig. i fredags var det praktik hela dagen, färgade ann-helen och sandra! på kvällen så var jag bara hemma med mamma & pappa. vi drack lite vin och tittade på tv. det är någonting man borde göra oftare.

i lördags kom erika hem till mig och åt mat, sen bar det av vidare mot huaröd och hem till henke! väl där så träffade vi rosa, en liten bebis som de var barnvakter till. (URGULLIG!) vi kollade på melodifestivalen och snackade strunt, sen var vi tvugna att åka vid halv 10 så vi hann med erikas tåg till höör. jag hämtade alexander vid stationen typ, en kvart efter jag hade lämnat erika. min sötis!

ända sedan han kom hem så har det varit mys. i går var vi i malmö och i kristianstad, handlade present till cissi och hade det allmänt trevligt. på kvällen tittade vi på film och somnade tidigt. idag åker han igen; tillbaka till stockholm. vi ska köra in till stan vid halv 2-tiden.

efter jag har lämnat honom så ska jag köra bort till cissi och fota henne till mitt projektarbete.
jag måste verkligen sätta fart nu.
hejdå!

14 Februari

det söta "alla-hjärtans-dag-sms:et" gjorde min dag.
vilken underbar pojkvän jag har hittat.


idag är det slappedag. imorse tittade vi på film, "crazy/beautiful", som sträckte sig över båda våra förmiddagslektioner. efter det hade vi lunch + en fet håltimme till klockan 3, så jag åkte med cissi till rinkaby och tillbaka igen, åt två mackor i hennes lägenhet och nu sitter jag i skolan. tillbaka på ruta ett! har försökt hitta vaktmästaren för att kunna öppna mias skåp och ta hennes mp3-spelare så hon kan få den innan lovet, men han verkar vara putsväck! en jäkla joe labero.

ikväll ska jag hem till mina svärföräldrar och hälsa på. jag har inte pratat med dem sen alexander åkte förra helgen och det känns sjukt konstigt. jag pratade snabbt med ewalena i telefonen i förrgår; det är allt. i alla fall ska jag hämta alexanders bil och ha den tills på lördag. det ska bli skönt att kunna köra var jag vill; när jag vill!

imorgon är det praktik som tusan!
om jag inte missminner mig så ska jag färga karro-barro.
det ska bli trevligt!

nu ska jag skriva ett miniarbete till engelskan.
ha det najs, tja!

12 Februari

igår klarade jag den teoretiska delen av mitt yrkesprov; gesällbrevet.
ett steg avklarat, nu traskar vi vidare till nästa!

mamma fyllde år igår också. pappa och hon tillbringade helgen i helsingborg och när de kom hem igår så hade vi (barnen) fixat middag. eller ja, cissi hade fixat middagen och jag stod för efterrätten! ha.

idag har vi varit hos cissi på födelsedagsfika, då hon fyller 20 imorgon. mycket kakor och jag har knappt ens hunnit äta frukost idag. men mamma svänger ihop något i köket nu; kyckling, tror jag?

imorgon ska jag äntligen göra vid mina naglar!
det ska bli härligt.

så cissi, tar projektarbetet till helgen eller på torsdag.
kom på att jag ska till hörby!

jag undrar vad alexander hade för lurt på gång...
överraskning på alla hjärtans dag när han själv är i stockholm?
värt att fundera på!

jag längtar tills på lördagnatt, klockan 12.
två veckor är för lång tid!
hejdå.


6 Februari

i've got go inspiration.
särskilt inte till att plugga på ett religionsprov och ett i företagsekonomi.
blääää!  

idag åker alexander till stockholm och skyddar kungafamiljen (som lolle säger). det känns konstigt. nu ska han vara borta i ungefär.. 4 veckor allt som allt. det är lång tid. men jag är ju lite van och har ju faktiskt en del annat att syssla med. i tanken är han alltid däremot. min alexander!

jag längtar verkligen tills jag ska göra vid mina naglar på onsdag.
de ser ut som en katastrof.

imorse klippte jag min pappa på modellpasset. finishklippning stod på schemat! han blev så fin, så. han avslöjade även att storebror råkat försäga sig till mamma angående hennes födelsedag på måndag. hur ska vi lösa den här situationen? haha, klantstoffe!

nu ska jag återgå till religionen.
det enda som snurrar runt i skallen är imamer, koranen och davidstjärnan. helt seriöst.
ha det najs, tja.


4 Februari

jag saknar alexander.
lumpen är besvärligt.

jag har inte så mycket att skriva idag faktiskt. helgen har varit underbar. jag och alexander, jag och alexander. i lördags följde vi med jens till tingvalla; ett ställe jag aldrig varit på och inte blev jätteförtjust i faktiskt. helt okej, men verkligen inget över förväntningarna. men roligt hade jag! hemfärden var lite lång, dock.

massor av samtal till & från anna persson i helgen också!
henne tycker vi otroligt bra om.
min bäääääästis!

på onsdag är det gospel!
DET ska bli kul.

dagens favorit(er):
bob evans - don't you think it's time
sara evans - every little kiss

nu ska jag gå och lägga mig.
hej'rå!