Onsdag 17/12

Idag hade min farfar haft namnsdag om han hade levt. När jag slog upp tidningen imorse och såg det, så insåg jag hur mycket jag verkligen saknar honom. Och mormor också för den delen. När man förlorar någon så hastigt som vi förlorade farfar, så gör man nog sitt yttersta för att slå bort det onda. Ignorerar känslan av saknad, liksom. Idag slog det mig i alla fall hur mycket jag saknar att ha honom och mormor i mitt liv. Att de inte kommer kunna vara med när jag gifter mig eller få träffa mina barn. Jag hade gjort allt för att få ha dem med mig lite till.

Igår jobbade jag mellan 10-18. Skitroligt var det som vanligt, fast denna gången var jag på damavdelningen, vilket betydde ännu mer springande och ännu mer förvirring. (Många plagg och de flesta är svarta!) Efter jobbet cyklade jag hem fort som tusan, åt pasta carbonara som Alexander hade gjort till mig och åkte sedan med Flor till träningen klockan 19. Det var asgött att träna igår, faktiskt. De 16 längderna på slutet var inte alls så jobbiga som de var sist (och då sprang vi bara 14). Jag vet inte. Det handlar väl om vilket humör man är på, antar jag.

Imorgon ska jag färga håret! Så jag är fin till på lördag när Hanna ska ha 25-årsfest och även till fredag när jag ska spela julklappsspelet med mina vänner! Vad ska man ha på sig på lördag då? Dagens i-landsproblem :)

Nu ska jag fortsätta med storstädningen här i lägenheten. Jag kände att det var dags att ta sista rycket innan jul. Här nedan lägger jag in en gammal goding som spelas här i bakgrunden medans jag dammsugar :)
Ha en bra dag!


Fredag 12/12

Idag har jag sjungit på Ingvar Kjellkvists begravning. Det var jättefint, verkligen. Allting var så stillsamt och så var alla ljusen tända överallt. Jag sjöng tre låtar. "Du vet väl om att du är värdefull", "Jag har hört om en stad ovan molnen" och "Himlen är oskyldigt blå" och det kändes jättebra när jag hade sjungit klart. Det blev precis som jag hade tänkt mig.

Efter begravningen körde jag hem till stan. Städade lite och lagade lite att äta. Vid 14-tiden kom Jens och så klippte jag honom så han kan vara snygg i håret imorgon. Det var tusan som det hade växt! Jag blev helt förvånad. Kändes verkligen inte alls som det var längesen vi klippte det. Det blev fint i alla fall. Han var nöjd och då är jag också det :)

Igår gjorde jag ett klipp! Jag köpte nämligen en ny, fin mobiltelefon för en drömsumma.
Jag är så nöjd!



Nu ska jag fortsätta städa lite och sen ska jag börja laga mat.
Ikväll får jag och Balex besök av Cissi och André.
Vi ska äta ytterfilé i gorgonzolasås med pressad potatis och sallad. Mums!

Jag ska pallra mig vidare nu. Städa lite till och sen ta en liten titt på tv:n :)
Som avslutning lägger jag in en av de bästa låtarna jag vet (just nu). Så lyssna och njut!
Hejdå.


Jag älskar julen

Nu innan läggdags tänkte jag bara lägga in en alldeles utmärkt julsång.
Jag brukar inte lyssna på N-sync, vill jag lova.
Dock gör de "Oh holy night" så jäkla bra och jag är galet impad över att de gör den accapella.

Lyssna och njut!


Måndag 8/12

Imorgon är det Anna-dagen. Grattis i förskott, min lilla knäppis-bästis.
Jag tycker du ska pallra dig ner från Växjö nu, because I miss you.

Imorgon är det även "Ullared-dagen" för min del. Jag, syster, mamma, svärmor och Alexanders mormor ska åka till Ullared och det ska bli asgött. Antagligen ringer H&M och frågar ifall jag kan jobba, bara för att jag inte kan. Ibland får man ta sånt helt enkelt! Jag hoppas jag hittar en massa roligt däruppe. Kanske något fint att ha på mig på julafton? Lite ramar och sånt trams ska jag köpa iaf. Och underkläder. På Ullared är det så jävla gött att köpa underkläder. Billigt och bra!

Idag har jag haft besök av min svåger; nej det låter gammalt. Av Philip! Han kom hit och jag bjöd på fika. Vi tittade på tråkiga tv-program och pratade strunt. Han är ganska rolig, han! :) Haha.

Ikväll ska jag följa med mutti hem och sova i Degeberga. Eftersom vi ska köra klockan 5 imorgonbitti, ser jag ingen anledning till att sova här i stan. Visst att det är gött att slippa packa en massa saker, men jag ska typ inte göra vid mig så himla mycket ändå och då kan det ju kvitta. Jag och Alex ska äta crepes ikväll! Så jag kanske ska börja med dem nu, kanske? Eller njae, jag väntar en liten stund till.

Nu ska jag återgå till "How i met your mother".
Det enda roliga denna måndageftermiddag.
Hejdå.

  

Ps. Jag vet inte vad som är finast? Blondt eller mörkt? Vad tycker ni? :)
  

Lördag 6/12

Ännu en dag. Vaknade ensam imorse, då Alexander hade kört och jobbat tidigt. Stackare som får arbeta på helgen också, när han redan jobbar 7-16 varenda dag. Ja, det är ju bra pengar till min grabb. I vilket fall, så vaknade jag själv och var lite sugen på att ta en runda på stan. Så det gjorde jag! Nu har jag äntligen köpt nyårsklänning och jag är så nöjd. Det är en svart, fodralklänning med ett band under bysten som man knyter till en rosett. Sandelins köpte jag den på! Fanns i cerise-lila också, men det är inte riktigt min färg. Eller jo, om jag vill se sjuk ut så är det det.

Annars? Mamma och pappa kommer och hämtar mig snart, så ska jag följa med dem till Degeberga. Julmys hemma hos dem, då jag ändå bara är själv hemma här i lägenheten. Ikväll är det förfest hos storasyster och efter det utgång. Hade så himla gärna velat åka till Mia i Bjärnum ikväll, men eftersom jag inte kan ta mig hem så blir det tajt. Så istället blir det fest hemmavid. Jag är fortfarande lite skeptisk till utgången, men förfesten funkar ju alltid :)

Nu ska jag göra mig i ordning!
Tja'rå.

Måndag 1/12

Idag har jag haft julmys med mig själv. Dagen började med att jag sov ända till 9 (!). Sen ringde jag min mamma och småpratade lite, drack kaffe och åt frukost. Som efterrätt till frukosten åt jag en av mina lussekatter, som mamma och jag bakade igår! Efter det städade jag lite, drack te och läste.  Har haft tända ljus hela dagen och så har jag lyssnat på allas våran, Peter Jöback. Världens underbaraste kille!

Helgen har varit skitbra. I fredags var jag och Cissi som sagt på Bra Vibrationer. Det kan knappt beskrivas med ord. I lördags jobbade jag hela dagen och på kvällen åkte jag och Balex hem till Slätteberga och åt ASGOD mat! Jag hade nästan hungrat ihjäl hela dagen så när vi kom dit så vräkte jag i mig. Ewalena lagar så himla god mat! Så sen blev jag proppmätt och trött. Satt och halvslumrade i soffan resten av kvällen.

Igår så bakade jag och mammis lussekatter och sen åkte jag in för att jobba klockan 14. Det var himla mysigt att jobba igår, faktiskt. Lagom med folk och alla var sådär glada som man bara kan vara på julen! Nu har jag anmält mig till personaljulfest på H&M den 11/12 och även till premiären av RENT den 14/2. Det ska bli himla trevligt!

Nu ska jag mysa vid tv:n och dricka en kopp te.
Jag ska ringa Kerstin också, just det!
Ha det så bra. Hejdå!