Torsdag 26/2

Ännu en arbetsdag och idag har morgonen varit stressig, vill jag lova! Allting började med att jag tyckte det var konstigt att inte klockan ringde. Det visade sig att den inte ringt pga. att batteriet dött under natten! Som tur var så var klockan bara kvart i 8 när jag upptäckte detta och jag börjar inte jobba förrän 9, så idag hade jag tur. Jag ska aldrig mer glömma att ladda mobilen.

Igårkväll var André här och åt middag med oss. Det blev pasta med pastasås gjord på bacon, saffran, cremefraiche, röd paprika och så vidare. Det var gott! Efter det skulle vi egentligen äta semlor, hade jag tänkt, men det var det ingen som orkade. Så vi får väl ta det en annan dag, helt enkelt. Inte mycket mer att göra åt!

Idag jobbar jag mellan 9-18. När jag kommer hem ska jag sno ihop något snabbt & lätt till middag och efter maten ska jag ut och gå! Det ska bli jätteskönt, verkligen. Men vad ska man hitta på till middag? Alltid lika svårt.

Idag, imorgon och i övermorgon kvar och sen ska jag och mammi ta en shoppingtur på söndag. Det blir nog burlövcenter, men det gör inte mig någonting för de har godast mat där :)

Nej, nu måste jag göra mig klar.
Tack och hej!

Onsdag 25/2

Idag är det 25:e, vilket betyder att det är löning! Och gött är det! Jag är till på köpet ledig vilket jag tycker är väldigt, väldigt skönt!

Planerna för dagen är många, men jag ska nog hinna med. Jag har precis sorterat tvätten och nu tänkte jag gå till Maxi, handla lite fika och sådär. När jag väl är där och handlar så ska jag känna efter om jag orkar baka kanelbullar. Det hade varit smarrigt och de i frysen är slut! Efter det ska jag slappa, städa undan lite i lägenheten och vänta på att Amanda dyker upp. Hon ska öva på sin kortafton-frisyr under tiden som jag tvättar. (Tanken av att jag ska springa upp och ner i trapphuset med curlers i håret känns lite skum, men vad ska man göra?!) Efter Amanda har varit här ska jag klippa en vid namn Oskar. När Oskar är färdigklippt ska jag börja laga mat som vi ska bjuda min käre svåger, André på. Jag har fortfarande inte bestämt om det blir spaghetti och köttfärssås eller om det blir pasta med bacon (saffran, cremefraiche, paprika - MUMS!). Nej, jag får väl fundera på det.

Igårkväll var det träning och den var galet mycket jobbigare än vad den brukar vara. Men det kändes också som att man orkade mycket, mycket mer. De andra träningarna ger väl sig till känna nu. Dock har vi inte haft mycket överkropp alls, så det blir väl som vi skämtade om - att vi kommer se ut som de i den reklamen; de som cyklade och snurrade jorden (!) Massor av vader och normalstora upptill. Usch, nej. Det hoppas jag inte. Jag tycker det är fult med stora vader - särskilt på tjejer. Dock tänker man nog bara på sina egna, för det är väldigt få här i livet som jag tyckt sett konstiga ut.

Jag längtar till i sommar, närmare bestämt den 17 maj, för då kommer min storasyster hem igen! Det gör absolut ingenting att hon är ute och reser - ser andra sidan av jordklotet. Nej, det gör bara att jag är oerhört stolt över henne som vågar. Jag längtar till sommaren pga. saker som Cissi skrev i ett mail häromdagen. Då ska vi äta jordgubbar, se på fotboll (där man äter grillad korv), ha grillkvällar, kristianstaddagarna, åka till stranden och så vidare. Vi kommer ha så himla roligt, det vet jag, och det gör att jag längtar så in i vassen.

Ha det så bra, allihop!
Pusspuss

This is for you, sis.


Tisdag 24/2

Idag känns allting bättre. Jag vet inte om det är för att jag fick tillräckligt med sömn inatt eller om det var för att jag skickade iväg ett långt mail till Cissi igårkväll - där jag verkligen skrev en del av det som jag inte känner att jag fått ut på sistone. Tro mig, Cissi. Det finns mera.

Jag ska precis göra mig redo för att åka till EKO och lämna tillbaka gardiner som var felsydda som fan. Skitfult hängde dem. Lite tråkigt när man har bestämt sig för några! Så efter det ska jag åka till JYSK. Mamma hade sett att de hade fina gardiner till bra priser. Sådana med öglor, Ewalena!

Jo, jag är faktiskt glad idag. Igår när jag kom hem var jag också glad - massor som hänt på jobbet som gjorde att jag log lite extra :) Och idag är jag ännu gladare när jag sett lönen som skall komma in på kontot imorgon! Denna månaden kommer bli skitbra och nästa, och nästa igen.

Jag hörde att du hade ringt mamma innan Cissi.
Hoppas att hon hälsade ifrån mig :)
Hejdå!

(Fortfarande) Måndag 23/2

Jag är ju knäpp i huvudet. Att gå ifrån att inte uppdatera alls till att uppdatera två gånger samma dag är ju helt sinnesjukt! Idag har jag som sagt jobbat. Ska vara på barnavdelningen denna veckan. Med andra ord, ifall ni letar efter mig så kan ni kolla där. Det är ganska gött. Slappt som tusan, tills småbarnsföräldrarna kommer med barnbidraget i högsta hugg! Då blir det klirr i kassorna OCH en massa jobb! :)

Nu ikväll har Alexander och jag varit och handlat. Nu har vi alltså ett väldigt fyllt kylskåp samt. frys, så nu kan man variera kosten lite mer! Jag är så galet sugen på mammas pastasås med bacon och saffran, så den ska det minsann bli imorgon! Love it.

Återigen kursivt. Enda förklaringen är att jag har en tuff tid nu. Min storasyster är bortrest på heltid i tre månader - därav ingen att ventilera med. (Man vill inte prata om allt med sin sambo). Jag är trött och så saknar jag att träffa alla vänner varenda dag, som i skolan. Inga kontanter på mobilen förrän onsdag heller, bara så ni vet. Jag är ledsen att jag skriver sånt här på bloggen, men just nu är jag bara så jävla trött på alltihop.

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan.
Hejdå!

Måndag 23/2

Då var det återigen måndag. Veckorna bara springer iväg!

Ja, det har ju inte hänt så värst mycket sen jag uppdaterade igår direkt. Jag gick och lade mig och sov otroligt gott tills jag vaknade klockan 6 av att Alexander hade försovit sig! Massor av stress och så glömde han plånboken hemma till på köpet. Min stackars pojk! Och jag blir nog inte populär när jag säger att vi måste storhandla ikväll :) Haha. Jag sparar det till senare.

På onsdag är jag ledig! Då tänkte jag bjuda hit André på middag och lyxa till det lite för honom :) Alexander bjöd in honom när de träffades i lördags, så han tackar nog inte nej. Köttfärssås & spaghetti står det på menyn (och nej, Cissi. det ska inte hällas i så mycket vätska denna gången!)

Det var en sak jag glömde berätta igår som jag faktiskt är lite stolt över. När jag kom hem i lördagsnatt så ringde jag till Alexander och berättade att jag var hemma. Då sa jag även att jag antagligen skulle somna i soffan (för att jag var skittrött och så gick det en bra film!), så han kunde bara väcka mig när han kom hem. Men gulle! Jag vaknade av att han burit mig halvvägs in till sängen och självklart så visade jag inte att jag vaknade. Sen bäddade han ner mig och sa godnatt! Min grabb är minsann romantisk när han själv minst anar. Jag uppskattade det där, vill jag lova!

Jag fick ditt mail, storasyster. Har en del att berätta, så jag tänkte att jag sätter mig ner ikväll och skriver några rader.
Ha det bra allihop! Hejdå.

Söndag 22/2

Ja, jag vet. Sjukt dåligt på uppdateringsfronten nu det senaste, men jag ska vara helt ärlig! Det första jag gör när/om jag sätter mig vid datorn är att gå in på resedagboken.se för att se om Cissi och Maria har uppdaterat. Har de inte det, så fortsätter jag en snabb runda in på facebook, kollar lite bloggar och sen är jag alltid för trött för att sätta mig ner och skriva.

Helgen har varit helt ok! I fredags arbetade jag som en galning fram till klockan halv 7, sedan bar det av till Färlöv och Robin Bergs 21-årskalas! God mat, dricka och singstar - min fredagskväll var räddad! Det bar av hemåt vid 12-tiden och då stupade jag direkt i säng med tanke på att jag skulle upp och jobba dagen efter. Lördagen började med arbete mellan 10-14 och som vanligt var det smockat i hela Kristianstad, massor av människor till höger och vänster. Jag vet inte om det är för att jag arbetar i butik, men jag hade aldrig, aldrig, aldrig åkt in till stan på en lördag! En söndag hade jag kunnat tänka mig och isåfall inte till Kristianstad, för där har man sett alla kläderna typ 15.000 gånger förut. Nej, så precis det ska jag och mammi göra på söndag i nästa vecka. Vi ska åka till Nova och bara ha en dag för oss själva! Det längtar jag till. Nåväl, igårkväll (lördag) var det dam- och herrlagsfest i Degeberga Goifs klubbstuga, så dit bar det. Jag och Marina höll i lite lekar, vi käkade smörgåstårta och jag hade himla kul! Tyvärr blev det ingen utgång, men det gör mig absolut ingenting för jag har mått dåligt idag ändå! :)

Idag har jag och Alex slappat hela dagen framför tv:n. Vid 4 åkte vi hem till Slätteberga och blev där bjudna på hemmatillagad schnitzel som var GALET god. Jag är så glad för min svärmor! God mat lagar hon också. Efter efterrätten som bestod av fruktsallad och glass, så körde jag och Alex först hem Asta (mormor) och sen körde vi hem till bostaden igen. Så skönt att vara hemma nu. Imorgon ska jag gå upp vid 8 för att sedan jobba mellan 9.45-18.15. Så godnatt allihop!

Hejdå.

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig utan att det blir fel. Det beror på sällskapet har jag räknat ut. Att aldrig dricka med det ena och alltid med det andra, det gör mig konfunderad. Jag saknar min vän, men jag har tyvärr varken tid eller ork att lägga ner. Det enda jag kan säga är att jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt. Och så saknar jag min syster till på köpet. Fy, vad det är jobbigt just nu.

Fredag 13/2

Grattis Cissi!
Hoppas din dag blir super, storasyster.

Ett snabbis-inlägg nu innan jag ska traska till jobbet. Har sovit som en prinsessa hela natten och känner mig galet utvilad! Har aldrig varit med om det förut :)

Lägger in en jättejättejättefin låt med Sonja Aldén.
Ja, den är fin.

Hejdå!


Torsdag 12/2

Imorgon är det fredag och då ska jag och Alexander fira alla hjärtans dag, fast det egentligen är på lördag. Så går det när andra saker kommer emellan, dock är vi flexibla och ändrade sådär. Lätt som en plätt! Vi har bestämt oss för att inte göra en speciellt stor sak av dagen, dock är det självklart att den ska uppmärksammas. Vi tänkte gå ut på restaurang och äta mat för att sen kanske gå på bio? Vad som händer efter middagen är ännu oklart (som ni kanske förstod). För min del är det helt okej att gå hem till lägenheten och fortsätta mysa. Bara jag får vara med min älskling!

Det är inte bara alla hjärtans dag imorgon, utan det är även min kära storasysters födelsedag. Den ska hon fira genom att gå på smygpremiären av RENT! Så det blir inget firande av henne imorgon inte. Nej, det blir minsann på söndag och då ska hon bjuda oss på tacos. Har kommit på vad vi ska köpa till henne nu i det sista (hon är skitsvår, tro mig!). Men faktum är att Cecilia Nordahl själv sagt till mig att hon vill ha den här saken, så hon kan ju inte bli missnöjd? Nej, minsann. Då får hon pryl.

Dagen har varit bra. Jag har varit ledig även idag, men bara för att jag är ledig från H&M betyder det inte att jag är ledig och slappar. Nejdå! Imorse kom Andreas hit, min bästabästabästabästa väns tvillingbror. Så jag klippte honom och traggade strunt. Efter det kom Amanda och så färgade vi varandras hår :) Sötnöt! Sen kom Cissi och Philip, så klippte jag Philip och har sedan hållt sällskap med storasyster hela eftermiddagen. Förutom möjligtvis den halvtimmen då jag var sur och trött. Blir så ibland. Jag tror att hon är van.

Nu ska jag och älski titta på Lost.
Jag ska passa på att tacka Hanna för det trevliga sällskapet igårkväll!

Ha det så bra.
Hejdå :)

En fin låt dagen till ära. Den må vara lite äldre, men refrängen är så fin!
Lyssna och njut.





Tisdag 10/2

Idag är jag ledig, minsann! Och det firar vi genom att städa. Ha! Nej, det gör vi inte. Jag lyxade till morgonen för mig själv genom att ta en sovmorgon (ända till klockan 9!). Nu har jag suttit vid datorn ett tag och väntar på att kaffet ska bli klart, så jag kan gå in och mysa till en film i soffan. Vid middagstid ska jag ut och promenera! Först ska jag gå ner med soporna och sen ska jag gå bort till Maxi och handla ingridienser till kvällsmaten. Så det blir en lugn och fridfull dag för mig vill jag lova.

I eftermiddag ska jag bort till Marina och klippa till hennes nacke, eller om hon kommer hit(?). Det har vi inte pratat om. Efter det ska jag hem och göra mat och förhoppningsvis hinner jag avnjuta den med min käre sambo innan jag ska åka och träna. För ikväll är det träning! Och det ska bli så härligt att röra lite på sig. Jag har varit ganska, ganska, ganska så rastlös ett tag.

Igårkväll var jag och Alex ute och promenerade (!). Vid hammarsjön, dock var det lite minus att det var så mörkt. Det finns dock inte så mycket att göra åt då vi aldrig får chansen att promenera på dagarna. Jovisst, helgerna, men man måste ut och röra på sig i veckorna också. Så det så!

Nu ska jag gå och dricka mitt kaffe och bli pigg.
Hoppas det går något livat på tv.

Hejdå!
Ps. Jag kommer sakna min syster när hon är i Australien. Jag älskar dig!
Mamamamaaa, Cissi :)





Måndag 9/2

Idag uppdaterar Charlotte. Det kändes som att det var ganska mycket på tiden!

Allting är bra och det känns som att livet bara rullar på. Mycket jobb och lite fritid, men jag gillar det. Börjar jobba om en halvtimme för att vara exakt så jag ska bara skriva klart här och sedan ska jag borsta tänderna. Arbete till 18.15 idag och sen ska jag gå hem och laga mat. Ingen aning om vad, för att vara exakt, men jag har ju hela dagen på mig att fundera :)

Ikväll ska jag och Alexander ut och gå en runda. Jag tycker vi ska införa att måndagen är en promenaddag. Man gör ändå ingenting, så det känns som en ganska bra idé, kan jag tycka. Vi får hoppas att min sambo samtycker, för det vet man aldrig :)

Helgen som gick var lugn och stillsam. I fredags var vi hemma hos mamma på födelsedagskalas eftersom hon fyller år på onsdag. I lördags var vi bara hemma och tittade på melodifestivalen. Eller jag tittade och Alexander satt vid datorn. Fick ganska bra förklarat att melodifestivalen inte var något för honom. TOK! :) Igår var Anna inne hos mig hela dagen, min bästis. På kvällen bar det av till Slätteberga och god middag hemma hos svärmor & svärfar!

Nu ska jag pallra mig till jobbet.
Tråkigt inlägg idag, men inte mycket att göra åt när man är stressad :)
Hejdå.