Tisdag 10/2

Idag är jag ledig, minsann! Och det firar vi genom att städa. Ha! Nej, det gör vi inte. Jag lyxade till morgonen för mig själv genom att ta en sovmorgon (ända till klockan 9!). Nu har jag suttit vid datorn ett tag och väntar på att kaffet ska bli klart, så jag kan gå in och mysa till en film i soffan. Vid middagstid ska jag ut och promenera! Först ska jag gå ner med soporna och sen ska jag gå bort till Maxi och handla ingridienser till kvällsmaten. Så det blir en lugn och fridfull dag för mig vill jag lova.

I eftermiddag ska jag bort till Marina och klippa till hennes nacke, eller om hon kommer hit(?). Det har vi inte pratat om. Efter det ska jag hem och göra mat och förhoppningsvis hinner jag avnjuta den med min käre sambo innan jag ska åka och träna. För ikväll är det träning! Och det ska bli så härligt att röra lite på sig. Jag har varit ganska, ganska, ganska så rastlös ett tag.

Igårkväll var jag och Alex ute och promenerade (!). Vid hammarsjön, dock var det lite minus att det var så mörkt. Det finns dock inte så mycket att göra åt då vi aldrig får chansen att promenera på dagarna. Jovisst, helgerna, men man måste ut och röra på sig i veckorna också. Så det så!

Nu ska jag gå och dricka mitt kaffe och bli pigg.
Hoppas det går något livat på tv.

Hejdå!
Ps. Jag kommer sakna min syster när hon är i Australien. Jag älskar dig!
Mamamamaaa, Cissi :)





Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack!

2009-02-11 @ 21:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback