31 Januari

musiken som faller mig i smaken just nu :

mcfly - I'll be okay
snowpatrol - run
the killers - mr brightside
mcfly - just my luck
jason mraz - i'm yours
rise against - swing life away
håkan hellström - trubbel



                                                                        


31 Januari

det är bara två dagar kvar.
snart så!

inatt sov jag med min plutt. vi tittade på high school musical, eller nej. jag tittade på den. den var väl ingen direkt "kill-film", så alexander tyckte inte att den var så speciellt rolig. inte jag heller för den delen, men de sjöng bra. det är alltid något!

OTROLIGT skönt med sovmorgon idag. jag vaknade (självmant) klockan 9 och sen låg jag bara och drog mig fram till 10, då vi skulle gå upp. alexander skulle till skolan (and i don't know why), så han skulle köra hem mig när han körde dit.

nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska laga mat eller ej.
chickybits &n ris hade varit gott och mamma har ju köpt hem ny sötsur-sås också. värt att fundera över.

nu är det snart trysil och vi ska in och handla mat & färdkost ikväll.
weiho! vi ska ha så förbannat roligt att.. ja, ni anar inte! så det så!

nu ska jag bege mig.
tuddeloo!


i never promised there'd be sunshine every day.
i gave you everything i have. the good, the bad.

30 Januari

idag ska jag bli sminkad på make-up-store och det ska bli roligt. det ryktades om att de skulle lägga ner igen (konstigt nog), så jag valde att få en tid så snabbt som möjligt. det ska bli gött.

jag har precis haft matteprov. mindre gött kan jag med all säkerhet säga. jag har aldrig varit ett läshuvud och efter vad jag har varit med om på sista tiden, så känns det som att jag aldrig någonsin kommer bli något heller. tråkigt men sant. jag ska kämpa mig igenom och försöka få ett godkänd. högre betyg blir det säkerligen inte.

nu är det bara tre dagar till trysil. imorgon är det studiedag (!), på torsdag har vi praktik och på fredag slutar vi klockan 1, så det känns som att tiden kommer gå fort eftersom vi bara har roliga dagar.

JAG LÄNGTAR!

nu ska jag bege mig.
TACK OCH HEJ!

29 Januari

idag har jag och alexander 1 år & 9 månader.
det känns bra.

just nu sitter jag på skolan (efter många om och men). alexander fick nästan dra mig upp ur sängen, för idag så kändes det verkligen helfel att gå upp. jag är så trött att jag nästan hellre skolkar än går till skolan. fy skäms!

jag väntar på berina som är på väg hit. vi ska göra färdigt vårt frisörarbete, så jag slipper tänka på det när vi är i trysil. det ska bli kul, för vi har kommit en bra bit på vägen och jag tror att resultatet blir skitbra.

igårkväll var det trysil-möte. det var kul. tårta och kaffe + en massa strunt. det gillar jag. dock känner jag att jag vill åka nu och inte om en vecka. smällar man får ta.

nu ska jag gå.
hejdå!

28 Januari

idag kommer min lärare tillbaka efter sin två månaders visit i thailand. på tisdag har vi lektion med henne och då får jag inte glömma att hon ska skriva under min ledighetsansökan. punkt!

igår var jag, alexander, robin och ola på puben i huaröd. det var inget vidare drag faktiskt. hade jag haft ett annat alternativ till fest så hade jag helt klart valt det istället, kan man väl säga. det är lite snopet när man ödslar en lördagkväll på någonting som inte är kul. (precis som jag ödslade min fredagkväll på plugg.) nej, jag kunde nog lika bra stannat hemma.

imorse orkade jag knappt gå upp. jag var trött.
jag har precis varit nere i stugbyn och jobbat. tog två stugor och pallrade mig hem igen.
jag fick min lön i alla fall! de pengarna behövs verkligen.

ikväll är det trysilmöte. det ska bli roligt.
jag hoppas att andré fixar så nicklas kan hänga med. det hade varit roligt.
det är en trevlig prick, tror jag. ja, i alla fall. ju fler desto bättre.

nu ska jag gå och äta potatisgratäng och kött, för jag är hungrig.
efter det väntar duschen på mig.
nu går jag.
hejdå!

27 Januari

Idag är det långlördag och jag har varit i stan med min mamma & mina två bröder. det var ganska roligt faktiskt. jag köpte (äntligen) ett par leopardtights. jag har tvekat hur länge som helst på om jag ska köpa dem eller ej, men nu bröt jag isen och köpte dem. vad tusan kan ett par tights mer eller mindre göra? jag inhandlade också en lila, stickad tröja och ett par cheapmonday-jeans. på team sportias rea hittade jag en ful mössa till trysil och ett par skidvantar. hellre ett par vantar för mycket än för lite, som man säger.

igårkväll var det tråk. eller, ja. det var mys & tråk. jag skrev ett arbete mellan klockan sex och klockan nio på kvällen. jag vet, det låter som att jag har galna ko-sjukan eller något, som sitter hemma en fredagkväll. dock faktiskt inte. jag var tvungen och jag kan faktiskt offra en festkväll för ett arbete. (ångesten varar bara en liten stund!) efter arbetet var färdigt så satte jag mig och tittade på tv med mina föräldrar. jag gör det alldeles för sällan, kom jag att tänka på. nu ska jag ta mig i kragen och göra det lite oftare. kvalitetstid med sina föräldrar har man inte ofta.

ikväll vet jag inte vad som händer. antingen ska jag träffa min plutte eller så ska jag plugga matte. dock känns det som att jag är otroligt trött på att plugga nu, sen jag fick offra hela min fredagskväll. hm, ja vi får väl se. det känns drygt om jag måste plugga hela min lördagskväll också...

om mindre än en vecka är det äntligen dags! nu ska man börja ta tag i att växla pengar, köpa färdkost och mat att ha med sig, köpa sprit och herregud, ja! folk, vi är på väg! nu är det inte långt kvar och det känns förbannat bra. jag & mina flickor ska dela ett sovrum och det ska bli mys! haha!

jag har fått en ny mp3-spelare, en historia jag måste förtälja. ljudet slutade funka på min gamla, så mamma fick gå och (försöka att) lämna tillbaka den. (eftersom garantin hade gått ut, så var det inte helt säkert att det gick) när hon väl kommer till siba, där jag har köpt den, så får inte han som jobbar i affären ens igång den! den startade inte alls, så jag fick en splirrans ny med ännu mer minne och garanti för ett helt år till. jag tror att jag har fått en förbannelse på mig. alla mina mp3-spelare har gått sönder på något sätt och vis. dock har jag alltid fått en ny + garanti, så något gott för det med sig iaf!

nu ska jag gå och vila en stund, för det är fasligt vad man blir trött av en shoppingrunda i stan.
ha det bra, folks.
i'm out.

26 Januari

äntligen är det fredag. som jag har längtat!

skolan idag var inte så värst jobbig. vi hade en lektion med per, då vi hade el-lära. otroligt frustrerande och förbannat pilligt! jag är förvisso fingerfärdig, men de där sladdarna gick verkligen mig på nerverna. fy tusan! 

jag har äntligen beställt tid för min sminkning, eftersom det ryktas om att affären ska läggas ner. det ska bli kul att få reda på hur man borde sminka sig. på tisdag smäller det.

efter skolan körde jag och cissi ner och jobbade. det var ganska tråkigt faktiskt. jag fick diska allting som finns i stugan och det är lika kul som det låter, faktiskt. usch, fy och blä.

nu ikväll vet jag inte vad som händer. sara sa att det ryktades fest, men det blev som jag anade (ingenting av det). får hoppas att alexander ringer snart så jag får reda på om vi ska träffas eller ej. det känns dock som att jag behöver plugga. fy vad jag är trött på skolan nu.

TRYSIL, för tusan! : )

nu ska jag gå och duscha efter min otroligt tunga arbetsdag.
ha en bra fredagkväll, folks!
kram charlotte.
                  

                                                               
170464-6170464-4


                      två stycken ursöta klänningar som jag hade köpt om min ekonomi hade tillåtit. (attans!)

25 Januari

inatt sov jag hos alexander och det var mys. det var så otroligt mycket mys.

min torsdag har bestått av praktik (vilket inte är ovanligt). massa skitsnack och skratt med hanna & linnéa, vilket är det bästa av allt. jag slingade en tjej med hår som räckte ner till rumpan och klippte två stycken. den ena visste precis hur han ville ha det och den andra visste inte alls. det var knas, men jag klurade ut det!

imorgon är det en vecka kvar till trysil. OUH vad jag längtar!

lunch på favoriten med min favorit. kycklingtallrik som var smaskens. sara kom förbi en liten stund och pratade. de är fina, mina lunchkompisar.

imorgonkväll vet jag inte vad som händer. sara nämnde fest, men eftersom jag inte har hört något så ska jag inte ta det förgivet. jag önskar att jag får vara lite med min älskling och mysa, för det vill jag. fast vi träffas så ofta så saknar jag honom så innerligt ändå. herregud, den där kärleken.

nu ska jag snart gå och lägga mig. jag är trött som ett djur.
trist att man ska behöva lida för att man gör någonting om dagarna, haha!

ha det underbart.
kram charlotte.




24 Januari

det är återigen torsdag och jag hinner knappt med i svängarna. tiden går så otroligt fort. på fredag är den en vecka kvar tills vi åker och det ska bli så skönt att komma iväg. komma iväg från allt och alla. sluta tänka på skola & annat för att åka iväg och umgås. det ska bli underbart. trysil, det är nära.

idag började jag inte förrän klockan 1, så jag körde moppe ner till degeberga vilket kändes som rena självmordet. aldrig mer att jag sätter mig på en moped när det är snö ute! det var nästa omöjligt att köra och jag tycker faktiskt det är ett under att jag inte ramlade. antingen är jag en bra förare, eller också hade jag en makalös tur!

nu är jag hemma hos alexander. han kom och hämtade mig och sen körde vi upp i skogen, så han fick leka lite. det är rätt kul, förutom att jag har en så otrolig fobi för att köra och krocka. jag är rädd för att det ska hända, så det finns inte. hoppas, hoppas, hoppas jag slipper vara med om det i mina dagar.

imorgon är det praktik hela dagen lång och lunch med erika.
det ska bli lajbans.

det är snart helg och då ska jag sova, sova, sova.
nu ska jag gå och vara lite social mot min snutte, eftersom det är honom som jag älskar mest på hela jorden! han är bäst <3

ha det underbart.
kram charlotte.

 

23 Januari

kärlek är när man skulle göra allt för personen.

det är dags för mig att börja visa uppskattning. det är dags för mig att inse att folk inte gör saker för en för att de måste, utan för att de vill. jag måste visa folk att jag bryr mig och att jag uppskattar deras goda gärningar. alla de gånger som alexander har skjutsat mig till och från stan. i och för sig har han knappt haft något val (jo, slänga ut mig ur bilen), men han har aldrig sagt ett ljud utan kört mig dit jag ville och fortfarande varit på samma goda humör. alla gånger min syster har kört hem efter träningen och inte sovit hos andré, endast för att jag skulle kunna träna & slippa komma hem vid midnatt. nu ska jag börja visa uppskattning och göra samma saker för människor som de gör för mig. (det börjar bra, för jag ska snart hem till alexander och hjälpa honom att plugga på sitt prov!)

idag var det min tur att ha en dålig dag.
idag fick jag en chans att visa folk vad jag tycker om dem.
idag märkte jag vilka som bryr sig om mig och vilka som inte bryr sig ett skit.

nu ska jag gå och äta mat, för jag är hungrig.
tack och adjö.

23 Januari

nu har snön kommit. vid jul längtade jag verkligen efter den, men nu känns det som att den inte behövde dyka upp. jag vill ha vår, sol och lite värme. det kan jag dock drömma om nu. jag ska nog skatta mig lycklig om snön försvinner innan maj i alla fall.

idag har vi en lektion mellan klockan ett och två. det känns drygt att behöva pallra sig till stan, men det är sista lektionen i matte.b innan provet och det känns som att jag behöver den genomgången.

när jag kommer hem ska jag gå och lägga mig och aldrig vakna igen. (skämt åsido). jag ska sova i alla fall, så jag kanske blir av med den ständiga tröttheten. usch, fy och blä. jag hatar att känna mig hängig.

ikväll vet jag inte om jag ska träffa alexander.
kanske, kanske inte. han har prov imorgon, så jag tror att han ska plugga på det.
gött för mig, då kan jag lägga mig tidigt.

nu ska jag traska ner mot degeberga. (ja, gå...)
min pappa förbjöd mig att köra moped, så nu sitter jag och pinas i tanken på att jag verkligen måste gå.
det är bara att bita ihop.

ha det underbart.
kram charlotte.

22 Januari

jag vet att det är lite drygt att jag alltid inleder mina inlägg med att skriva om hur trött jag är, men nu är det så att jag faktiskt är otroligt jävla trött idag också. jag fötstår inte vad som har flugit i mig. jag får börja äta rosenrot som hanna sa. (fast jag vågar knappt riskera att få sån överskottsenergi som hon har!)

igårkväll var jag och alexander hemma hos johannes och åt pizza. philip var också där. vi kikade lite på "i en annan del av köping" och sen åkte vi hem igen. när vi kom hem tittade vi lite på "ett herrans liv" och sen somnade vi. det var gött.

ikväll ska vår klass ha modellpass. min mamma ska vara min modell, vilket innebär att jag ska kolla vilken grupp hon tillhör (vår, vinter, sommar eller höst), sminka henne i hennes färger och kolla vilka färger hon bör ha på sina kläder. yeah. när jag kommer hem lär jag vara så otroligt trött att jag däckar på köksgolvet.

imorgon är det megalång sovmorgon. onödigt att åka till skolan för en timmeslektion matte, bara. på onsdag är det lika lång sovmorgon, dock slutar jag inte förrän klockan 4 på eftermiddagen.

grymt svår uppgift på frisör.
GAH!

nu ska jag dra mig mot samhälle-lektionen där jag ska ha ett läxförhör som jag ej har pluggat på.
vad hemskt det låter! nu får jag fanimej ta mig i kragen.

tack och hej.
ha det underbart.
kram charlotte.


21 Januari

idag är det en hel månad sen anna persson fyllde 17. det slog mig just hur otroligt fort tiden går. när vi först planerade trysil, som exempel. det kändes som en evighet tills vi skulle åka, men tiden har rusat iväg och nu är det bara 12 dagar kvar. det ska bli så otroligt roligt. jag vill åka nu!

igårkväll hade jag, alexander och johannes slappekväll. vi hade fixat tre olika chipssorter, godis och läsk. (jag kan tillägga att ewa-lena kom upp med bananasplit's mitt i filmen också). vi tittade på "the guardian". sjukt bra film. lite sorgset slut, men det kan iofs vara för att jag fullkomligt älskar kevin costner i alla roller han spelar. särskilt bodyguard! haha!

ikväll behöver jag plugga (vilket jag inte kommer göra). middag blir det hos johannes. vi ska beställa pizza. det känns som att jag kommer gå upp 10 kg efter denna helgen. eller nej, visst ja! jag har typ inte gått upp någonting efter allt annat godis jag smällt i mig i mina dagar, så varför nu? otrolig lyx.

jag vet en människa som är otroligt svag.
precis som jag varit förut.
ta dig i kragen, inget annat hjälper.

jag är så lycklig nu! sedan nyår har alla mina bekymmer försvunnit. (kanske för att jag slutat bry mig?).
jag ska göra mitt år 2007 till det bästa året någonsin.

nu ska jag gå och kika på äldre "one tree hill"-avsnitt.
MYS!
ha det underbart.
kram charlotte.


20 Januari

idag får jag pengar. det känns lite surt att jag måste lägga dem direkt i trysil-kassan eftersom det ekar i min plånbok just nu. jag hade velat ta alla pengarna och handla en massa saker som jag behöver, men icke sa nicke. aja baja, charlotte! nu får du sluta tänka så dumma tankar.

igårkväll kom fredrik, sara, philip, tobbe och johannes hem till alexander. vi drack och spelade rappakalja. otroligt roligt, fast jag mådde inte så bra sen. jag ska följa erikas råd och skylla på vinterkräksjukan, precis som alla andra. det var dock roligt att träffa alla! det gör man alldeles för sällan.

idag är det mysdag. vi har precis ätit frukost och nu ska vi titta på beck. precis när vi vaknade tittade vi på det första one tree hill-avsnittet sen säsongsavslutningen. GRYMT BRA! jag älskar one tree hill och jag älskar alexander. det kan inte bli bättre!

det snöar! eller snöade, om jag ska vara ärlig. nu regnar det mest. enligt min åsikt kunde snön dykt upp i julas och inte överraskat oss nu, men det är sånt man får ta. tråkigt men sant.

ikväll ska vi äta god mat och bara umgås!
det ska bli mys. jag älskar alex.

nu ska jag gå, för vi ska titta på film.
ha det underbart.
kram charlotte.
170464-3

19 Januari

jag fick lite hjälp på traven med hur man gör bloggen lite mer fin & inbjudande. jag tror att morgondagens projekt blir att försöka styla & fixa den så gott det går. tack för hjälpen, caroline!

skolan har varit sisådär idag. vi hade bara en lektion mellan 8 - 11, så jag menar inte att det var stressigt och jobbigt. vi hade per och skulle göra varsin läggning under lektionen. det var där skon klämde, för jag var absolut inte sugen på det idag. inte ett dugg! men vad ska man göra? det är bara att bita ihop, för när man arbetar som frisör kan man inte direkt tacka nej till kunder för att man inte känner för det. haha!

idag ska jag hem till ballex. jag och cissi har precis ätit varma mackor och nu väntar jag på att han ska sluta praktisera, så han kan hämta mig. vi ska ha mys och titta på det nya "one tree hill"-avsnittet. det ska bli lajbans. annars vet jag inte vad som händer ikväll? vi kanske skulle hitta på något med fredrik och sara, men jag vet inte riktigt hur det blir. hoppas, hoppas, hoppas för det hade varit kul!

hela helgen ska bli mys. jag ska sova så mycket jag kan, för det får man inte göra i veckorna.

just nu lyssnar jag otroligt mycket på jason mraz. sjukt grym kille som ger en gåshud alltför ofta.
och som den schlagertönt jag är så måste jag erkänna att linda bengtzings & markoolios nya dänga har satt sig i mitt huvud och att jag nynnar den typ, 50 gånger om dagen!

nu ska jag dra mig mot tv:n.
det känns som att det är roligare där än här.

ha det underbart!
kram charlotte.

18 Januari

i måndags trodde jag att denna veckan skulle bli lång, men ack vad fel jag hade. den har rusat iväg precis som alla andra veckor har gjort sen jag började tvåan. det känns som att det var måndag igår. det känns som att det var sommarlov igår. det känns som att man slutade nian igår.

min dag har bestått av härlig praktik! jag tycker det är så himla roligt där jag är och jag trivs som fisken i vattnet. januari är dock en ganska död måndag på frisörfronten, dvs. inte mycket kunder. det gör inte mig något däremot! idag har jag och linnéa använt silvermousse och stylat varandra. otroligt kul! henne har jag roligt med och på praktiken har jag roligt. fan vad roligt allt är.

jag lunchade med erika nilsson och sara johansson idag. otroligt brun hade sara blivit, dock är inte det så konstigt eftersom hon vanligtvis endast behöver visa sig i solen i 5 minuter och sen är hon brun som en neger. ja, vad ska man säga? hon är fin när hon är brun, så det gör mig ingenting. min gullesnutt.

snart, snart, snart trysil! jag längtar som en gnu och kan snart inte bärga mig längre.
skidåkning, utekvällar och underbart sällskap.
ta mig dit nu!

JAG VET HUR JAG SKA KLIPPA MIG!
UNDERBART ATT INTE BEHÖVA FUNDERA LÄNGRE.

jag får inte glömma att christine fyller år den 26:e
då går världen under.


nu ska jag gå och ringa till min pojkvän, för efter vad jag har fått höra så verkar han sakna mig idag.
(han körde hit och trodde att jag var hemma, när han visste att jag hade praktik. sötis!)
ha det underbart.
kram charlotte.

17 Januari

min onsdag har varit seg. tråkiga lektioner, tråkigt väder och tråkigt humör.

första lektionen imorse var på frisörskolan. vi hade lektion med jenni och väntade studiebesök klockan 10. jag var med i informationsgruppen, dvs. de som skulle informera om vad vi gör osv. dock dök det inte upp några elever. dålig stil och det lär nog jenni berätta för deras studievägledare. maha.

efter maten hade vi gympa. det var faktiskt roligt. (tro det eller ej!) vi spelade basket, 4 pers/lag. otroligt mycket fart och fläkt och fastän jag är en grymt dålig förlorare, så tyckte jag faktiskt att det var jätteroligt.
efter gympan hade vi möte med mats. han berättade om de individuella valen som kommer i trean. det känns som att det är ganska lugnt, eftersom jag redan har 100 poäng mer än vad jag ska ha i tvåan. jag chillar, eller "surfar på en räkmacka" som mats säger.

jag hann precis inom dörren när jag kom hem, sen sa cissi att jag skulle följa med på hennes "piano-afton". det var mysigt, tyckte jag. dock kan det vara för att jag hört pianospel ända sedan barnsben, då jag spelade själv. jag tror inte att många uppskattar det på samma sätt. sibel sjöng "hurt" med christina aguilera också. den tjejen är grym.. verkligen! herregud.

nu har jag pallrat mig upp till alexander. (äntligen!)
vi ska snart ha mys, för nu är han färdig med sin läxa.
jag är dock trött + att jag ska ha praktik imorgon, så jag ska snart borsta tänderna och krypa ner i bingen.

min pojkvän är världens finaste!
ha det underbart.
kram charlotte.


16 Januari

regnet och blåsten gör mig galen! mörkret också, för den delen. jag måste tvinga mig själv ur sängen varje morgon och då är det illa. jag kan slå vad om att ifall det hade varit ljust ute och lite soligt så hade man sluppit de problemen. man är mycket piggare då och jag vill vara pigg. jag ska byta ut min säng till ett solarium!

min dag har varit hyfsad. tack vare min storasyster fick jag sovmorgon och kunde ta bussen från degeberga klockan 9. dagens första lektion var svenska & det betyder numera att vi i klassen sitter och diskuterar kärlek med en (någotsånär) ung, manlig lärare, eftersom vi har en vikarie. otroligt slappt och ganska intressant faktiskt! andra lektionen var matte och jag förstod idag (det händer emellanåt). det känns som att jag är inne i en bra period. SÅ GÖTT!

idag har varit en sån dag när man längtar efter körkort. imorse hade jag inte behövt tigga skjuts om jag hade varit 18 & haft körkort. ibland blir jag otroligt förbannad på mina föräldrar för att jag är född så sent, dock är det inte mycket att göra åt. tråkigt, men sant.

ikväll ska jag mysa med min pojkvän! det ska bli trevligt. jag har saknat det fast vi bara har varit utan varandra en dag, haha. ja, jag är beroende av min pojkvän. dock betyder det inte att jag inte klarar mig utan honom, för det gör jag. ett litet tag åtminstone.

nu ska jag ägna mig åt min läxa i samhälle.
vi har knappt haft några läxor fram tills nu, så det känns förbannat konstigt att sätta sig ner med en bok.
lag&rätt, här kommer jag!

ha det underbart!
kram charlotte.

15 januari

ännu en ny blogg. jag är en sådan person som absolut inte kan bestämma mig. därför har jag ändrat namn typ, 2000 gånger och nu valde jag ett klassiskt så jag inte kan störa mig på det. vilken lösning, haha!

imorse vaknade jag av att min älskade alexander låg bredvid mig och sov. (han är otroligt gullig när han sover). jag var tvungen att pallra mig upp (svårt, svårt) och göra vid mig, sen körde vi till skolan vid halv 8. allting var frid & fröjd och det kändes som att jag skulle slippa springa upp för trapporna, för en gångs skull. det blev dock inte som jag trodde. e22:an var blockerad av en lastbil, så vi fick stå i kö hur länge som helst. när jag väl kom till skolan var klocka halv 9 och min lektion hade börjat för en halvtimme sen. vilken början va?!

annars har skoldagen varit hyfsad. jag klippte en långhårig kille på kundpasset. just då önskade jag att jag hade haft hans långa hår och han hade haft mitt halv-långa-korta. min önskan slog inte in, dock. som jag befarade. till middag åt jag en äcklig kinesisk gryta och den otroligt lååååååånga samhällen blev till slut en håltimme eftersom läraren var sjuk. sista lektionen var bild. jag hade tänkt mig en tråk lektion som jag bergis skulle somna på, men icke sa nicke. läraren visade sig vara otroligt häftig och hon fick hela klassen att måla nakna kvinnor. haha! vilken dag jag har haft.

efter skolan intog jag mcdonalds med marie och henke. jag var hungrig som ett djur (tack vare den äckliga grytan!), så jag åt en hel mcfeast utan att pausa. sen skjutsade dom mig hem och jag gick direkt till sängen och somnade. vaknade klockan 8 och åt middag.

nu har jag precis pratat med alexander i telefonen. vi kan inte träffas idag, för han ska plugga yrkeskompetens. jag håller alla mina tummar, så han ska klara det. han förtjänar att klara det, för han är så duktig. hoppas, hoppas, hoppas.

now it's time for me to go.
ha det underbart!
kram charlotte.