26 Mars

jag har precis gjort färdigt mitt projekt med dockhuvudet på bilden.
det blev faktiskt jättebra. photoshop är gött.

imorse på kundpasset så färgade jag elin, som var mörkbrun och ville bli ljusbrun.
med lite slingor så fixade jag biffen. efter det klippte vi en page på henne. sjukt trevlig tjej. det var roligt!

ikväll ska jag och alexander hem till karro på fika och samtidigt ska vi säga grattis i förskott, då hon fyller år imorgon! det ska bli mys. vi får se om hon håller vad hon lovade i fredags (knappast troligt eftersom hon var måttligt mycket på lyset!), om hon kanske bakar ändå? vi får hoppas på det för jag är sötsugen.

jag måste ringa KN också.
han ska klippa sitt skägg hos mig imorgon.
haha!

min pojkvän är den snyggaste i hela världen!
ha det gött.
PUSS


25 Mars

idag har det varit slappe hela dagen.
vi vaknade vid halv 11 (egentligen halv 10 eftersom vi har ställt fram klockan) och sen så har vi tillbringat hela dagen framför tv:n. jag har fått lukta på alexanders fötter massor av gånger och jag har kittlat honom under armarna. det har varit skönt att bara umgås. alexander är bäst!

nu har vi precis varit hemma hos mig en runda. jag klippte oskar och efter det så åt vi våfflor (och pizza). det är en jäkla tur att jag inte behöver tänka på vikten, för då hade jag varit megatjock nu. herregud..

imorgon ska vi hälsa på karolina för hon fyller 19 på tisdag!
där med basta.
punkt.

kundpass imorgonbitti.
det ska bli latjo för min klass är bra.

nu ska jag gå och lägga mig alexander som fridfullt ligger och tittar på tv.
tjo!


24 Mars

igår var det partaj hemma hos henke. det var lajbans. vi grillade, drack och umgicks. det är synd att vi inte har så mycket "hemmafester" nuförtiden, för det är sjukt kul. man känner alla och alla känner en. hur som helst så hade jag en jättetrevlig kväll och henkes rum har blivit jättefint!

sara, sara och linda hade varit och shoppat jättefina tröjor som de hade på sig.
karro och jag hade otroligt roligt tillsammans. vi ska åka hem till henne på måndag, för att hon fyller år på tisdag. vi pratade om en maaaaaaaaassa saker. woh, det var kul och fy, tusan vad jag skrattade!

vi åkte hem med sara vid halv två och somnade som stockar.
i morse vaknade jag tidigt och alexander sent, så jag gick ner och åt frukost med ewalena, lolle och alexanders mormor. pain riche med räksallad är det bästa som finns.

nu har jag precis varit hemma en liten runda.
lillebror ville bli klippt och jag skulle duscha.
ikväll är det kalas hemma hos alexander, för att han har fyllt nitton.
nu ska jag springa ner och hjälpa till!

herregud!
PUSS

21 Mars

igår sol-duschade jag för första gången i mitt liv.
det var en upplevelse.
haha!

på kvällen åkte jag hem till alexander i slätteberga.
vi åt mat och sen pallrade vi oss ut och gick en jättelång runda. han såg en älg som inte jag såg, vilket var lite tråkigt. när vi kom hem så frös vi, så vi slog igång en skräckfilm och drog på oss täcken. det var mys.

imorse var det drygt att stiga upp ur sängen. (som alltid)
första lektionen var med jenni och vi redovisade våra kultur- och stilhistoria-arbeten. det gick bra, förutom att jag inte hade pluggat någonting och förmodligen glömde säga massor av saker. men vad tusan..

ikväll är det slappekväll kombinerat med klippa-småbröder-kväll.
det ska bli skönt att bara vara.

nu väntar gympa och vi förväntas sätta ihop ett aerobicspass. (halvt om halvt)
jag är dock inte alls "aerobic-typen" utan jag är personen som hellre springer mig trött. det är roligt med musik-och-rörelse, men inte att behöva sätta ihop ett sånt schema själv. usch och fy. tacka vet jag fotboll!

nu ska jag gå och äta godis med mina klasskompisar.
elin väntar på mig, antagligen slumrandes, i soffan.
tack och hej!

min pojkvän är så sjuuuukt underbar.
finaste som finns.
gosegris.

19 Mars

jag vill ändra frisyr nu, för denna har jag haft för länge. jag har dock beslutsångest...

antingen ska jag behålla min "uppklippta page" eller så ska jag låta det växa.
jag tror att jag låter det växa och fortsätter att klippa upp det, för det är mer jag.
page är... njae, det är i alla fall inte jag!

helgen har varit superb.
i fredags var det slappe och i lördags var det fest.

jag, philip, sara, johannes, marie, henke, fredrik, sara, ch och kn hade en liten överraskningsfest för alexander som fyllde 19 igår. det var otroligt roligt. han blev så chockad & glad att man nästan blev lite rörd av att ha gjort honom lycklig. sara, sara och jag ägde på "dansgolvet". weiho.

igår fyllde alexander, som sagt, år. mormor, farmor och farfar kom över på fika. (hans, inte mina) och så åt vi tårta och myste. efter det fick vi dille och började rensa ut hans rum och möblerade om. det blev skitbra, men jag förstår fortfarande inte varför vi gjorde det! nu är det mycket rymligare iaf. hans stora säng står på den bästa platsen någonsin. (1.60 är ingen barnlek att flytta!) på kvällen var det mys och imorse orkade jag knappt gå upp ur sängen, fast jag började klockan 1. otroligt drygt att vara så trött.

min dag har varit slapp och passat mig utmärkt.
nu ska jag pallra mig till duschen och sen ska jag övningsköra till slätteberga!
GODKVÄLL


17 Mars

underbar överaskningsfest för alexander (och KN)
tack allihopa!
jag älskar er alla.
ni är mina riktiga vänner!
PUSS

13 Mars

denna veckan har börjat väldigt bra!
jag, amanda och bell blev färdiga med vårt kollage igår (vilket betyder att vi har sovmorgon på måndag!)
och igår tränade jag minsann och dag! det kändes inte så jobbigt som jag trodde att det skulle göra. det var roligt och skönt att få upp lite flås!

min helg har sett ut såhär:

fredag: tjejkväll hemma hos oss för att cissi har fyllt 19. det roligaste på länge, haha! det var måttligt längesen jag träffade alla flickor sist. vid elva åkte de flesta till stan, men inte jag, sara, sara och linda. nej, vi hade en mysig pratstund tills de åkte hem och sen gick jag och la mig! riktigt rolig kväll, woho.
lördag: jag, malin och amanda träffades på teatern för att vi skulle hjälpa till på aida. jag älskar den musikalen och det känns som att jag kan se den tusen gånger utan att tröttna. de sjunger så otroligt bra allihopa! efter aida så började vi byta om på en av teaterns handikapp-toaletter (för dom är störst), sen träffade vi alexander, johannes, marie och henke & så gick vi till mcdonalds och åt mat. efter det besöket så ringde marie sin pappa och så bar det av till stoby bygdegård, där mia hade sin 18års-fest! jag hade en otroligt trevlig kväll och var trött som ett djur när jag kom hem. jag somnade som en stock...

igår var det vanlig skoldag och på kvällen, som sagt, träning.
precis innan var jag typ "halvsugen" på det, men när jag väl var där så tyckte jag att det var skitkul. att träffa alla och att få röra mig. idag har jag dock lite träningsvärk i magen, men det är sånt man får stå ut med.
vill man bli fin så får man lida pin, som man säger.

idag ska jag jobba och efter det så blir det nog en dejt med alexander.
det ska bli gött att tjäna lite pengar.

nu ska jag gå till cafeterian och se om jag hittar något som liknar frukost. (glömde det idag igen, hm...)
ha det gött!
PUSS

OJ!
jag läste ett väldigt bra ordspråk precis.
medgång ger vänner, motgång prövar dem.
det är sant som tusan. sjukt!


8 Mars

nu är det bannemej snart helg igen. veckorna går så fruktansvärt fort och tiden verkligen springer ifrån en. imorgon är det tre veckor sedan vi åkte ner till österrike. det känns som igår. ta mig tillbaka!

idag har varit en bra dag. jag har haft tre kunder på salongen och jag har blivit lika nöjd med klippningarna på alla tre. min första kund var ingrid och hon skulle bara klippa topparna. julia var åtta år och henne skulle vi klippa en sån häääääääääääär (drar-ut-armarna-jättelångt-ifrån-varandra-gest) bit. tredje och sista kunden hette kerstin och hon tycker att jag är en väldigt duktig elev! det känns gött!

ikväll är det slappe. jag åkte hem till macke och pontus när jag kom från praktiken. klippte dem och snackade en massa dynga, precis som vi brukar göra. kom precis hem därifrån : )

imorgon är det tjejkväll för att cissi har fyllt 19.
i don't know what to wear. hm....

JAG LÄNGTAR TILL LÖRDAG OCH MIAS FEST!
VI SKA HA FÖRFEST I BILEN, HAHA!

nu ska jag gå och ringa min pojkvän för jag saknar honom & efter det ska jag gå och lägga mig.
godnattsing!

6 Mars

idag är det tisdag.
det känns som att det kommer bli en bra dag.

igårkväll kom alexander hem till mig och tittade på "anna pihl". världens bästa program, enligt mig. det är jordnära i alla fall och inte som alla andra tramsprogram som går på tv just nu. one tree hill är dock snäppet bättre, haha! efter tv-titten så bestämde vi att vi skulle åka till slätteberga och spendera natten där. när vi väl kom dit så visade alexander mig vilka fälgar bestämt och vilka saker han ville ha till bilen. (jag älskar att se honom så otroligt fascinerad. som ett barn på julafton!) vid 11 gick vi och la oss. småfnittrade och skojade i typ en kvart, sen blev jag för trött och somnade. det var mys.

imorse vaknade jag tidigt och hade god tid på mig att göra mig färdig. (ovanligt!) så åkte jag med alexander till wendes och sen tog jag bussen därifrån. det börjar bli rutin. nu sitter jag i skolan och väntar på att svenskan ska börja. efter det är det matte och sen slutar jag. otroligt skön dag.

ikväll ska jag och mamma åka in och titta på cissis konsert. eller ja, gabbes konsert som cissi ska sjunga på. det ska bli roligt som tusan. efter det ska jag hem och sova, för imorgon ska vi spela in lucia-skivan! någonting som verkligen ska bli roligt.

på fredag är det cissis tjejkväll. det ska bli roligt att träffa sara ohlsson, linda, sandra och dom igen. otroligt längesen och det ska bli så woooooooooow. fy, vad jag längtar :)

nu tycker jag att mina klasskompisar kan dyka upp, det börjar bli lite tråkigt här.

jag älskar min fina, fina alexander.
det finns ingen bättre. du och jag, 29/4 -05.
wooooooooooooonderful.

pusspuss
i'm out.


4 Mars

då var det återigen dags att sumera helgen som gått.

i fredagskväll så träffades jag och alexander för första gången sen i söndags, så vi hade bestämt att det bara skulle vara vi två och så skulle vi mysa. det gick precis enligt planerna. jag åkte till slätteberga, vi låg och pratade en stund, satte igång en film, myste och sen somnade vi båda som stockar. så går det när man sliter som ett djur i veckorna.

vi vaknade vid middag på lördagen. åt frukost med alexanders föräldrar och sen så åkte vi hem till mig. väl där hemma så klippte jag alexander, det första jag gjorde. det blev riktigt fint. kort, men ändå en frisyr. jag sparade lite längd i nacken, för jag tycker att han klär så otroligt bra i det. min lilla snutt! efter klippningen så duschade vi och gjorde oss i ordning för kvällen. mamma och cissi skulle fira att de hade fyllt år, så vi var bjudna på kalas. nina och göran var de enda utomstående gästerna, så det var väl kanske inte det största jippot men roligt hade vi. andré var kvällens underhållare och jag slog hakan i golvet. alla blev lite halvt knall och gjorde tillsammans kvällen riktigt rolig!

imorse vaknade vi tidigt, fast vi hade bestämt att sova till tio. icke sa nicke, så vi steg upp och åt frukost och sedan åkte jag ner för att jobba medans alexander stannade kvar hemma hos mig. jag fick reda på att chefen har höjt lönen ännu en gång (YES!) och så städade jag två stugor. snabbt och lätt. sen åkte jag hem igen och nu sitter jag i slätteberga, nyduschad och fin. ikväll är det återigen mys. vi ska se "hemligheten". som jag har längtat efter att få se den!

imorgon är det vanlig skoldag.
mina yngre bröder har studiedag och jag blev måttligt avundsjuk när jag hörde det. GAH!
nu ska jag dra mig.

jag älskar min pojkvän mest i hela världen!
han är den bästa och han är min!
au revoir.

3 Mars

igår gick jag på es-konsert efter skolan. cissi sjöng, ebba sjöng och många andra sjöng. det var riktigt trevligt. efteråt så åkte jag bort till min storebror och färgade hans hår. sen bar det till willys med mamma och till slut körde vi hem. väl hemma så lagade vi tacos och efter det så bytte jag om och packade ihop saker som jag skulle ha med mig till alexander.

han och jag hade mys. vi tittade på den nya bondfilmen och hade jättetrevligt. jag vet att det är lite sent att inte ha sett den filmen förrän nu, men vi har haft annat att tänka på. eller något.. jag sov där inatt och imorse vaknade jag av puss på kinden och att dörren stängdes när alexander skulle upp och duscha. vi körde hem till mig vid 2, sen klippte jag alexander (det blev jättebra!) och nu har vi precis gjort vid oss för vårt kalas ikväll. mamma och cissi ska firas. det vankas god mat och dricka, haha!

jag längtar jättemycket till misfis 18-års fest!

jag träffade sara i torsdags och det var längesen.
vi hade så mycket att prata om och berätta för varandra.
det är tur att jag har henne, för hon vet precis vad hon ska säga för att jag ska bli glad : )

jag ska bli seriös med träningen igen!
det ska bli jättekul.
nu har jag börjat längta efter att spela fotboll igen och det känslan har jag velat känna hur länge som helst nu.
YES!

jag är glad, glad, glad.
för jag har världens bästa pojkvän, underbara vänner och ett sjukt bra liv!
fy, vad bra detta är!

anna persson kan gott komma hem med sig.
jag saknar henne ordentligt mycket och har jäkligt mycket att berätta för henne.

PUSSPUSS