Tisdag 26/5

Åh, vad trött jag är idag! Det är helt sjukt. Måste fått för lite sömn i helgen eller något.. Jag drog mig verkligen för att stiga upp idag, men eftersom jag vet att jag lätt kunnat ligga och sova till middag annars så blev det till att gå upp klockan 8. Duktigt!

Förra veckan var det ju röd dag på torsdagen vilket betydde att det var utgång på onsdagen. Jag har nog aldrig haft så roligt ute och fy tusan med folk där var! Hur kul som helst. På torsdagen var både jag och min man väldigt slitna. Låg och tittade på tv hela dagen och efteråt mådde man dåligt för att man inte gjort något på hela dagen :) Typisk bakfylla. På kvällen var vi bortbjudna till Alexanders morbror och hans fru. God mat och gott sällskap. Härligt!

I fredags jobbade jag på salongen hela dagen och på kvällen fick jag fint besök - bästa Anna Persson var nere i Skåne! Så hon följde med mig hem, så åt vi god mat och pratade strunt. Hon är bäst, min bästis! I lördags var det dags för lillebrors konfirmation så då stannade vi där hela kvällen och sov i Degeberga. Amandas gesäll ägde rum i söndags. Jag och mamma körde till Lund 06.15 på morgonen (inte så uppskattat av mig, men vad gör man inte för sina vänner?!). Hon klarade det, min gumma. Så duktig!

Igår var det jobb på H&M, vilket var riktigt roligt.
Mycket shopping blev det också - jag älskar löning! :)

Nu ska jag städa. Tja!

Onsdag 20/5

Jag har varit dålig på att uppdatera - som fan. Nu får det bli ändring, tycker jag.

Helgen som gick var nog en av de konstigaste jag varit med om. En syster som kom hem (alldeles!) för tidigt, maha. Nej, fy sjutton så roligt det var att hon kom hem och tidigare än hon skulle (!) - det var det bästa någonsin. Jag och André har kommit överens om att aldrig mer släppa iväg henne. Annars hände det inte så mycket i helgen. Lördagen jobbade jag på salongen och på kvällen var det god mat & Eurovision hemma hos föräldrarna. På söndagen spelade vi match och sen bar det av hemåt mot tacos och soffan :)

Veckan som gått (hittills) har varit helt okej. I måndags jobbade jag på H&M - sjukt kul var det nu när man inte varit där på ett tag! Igår och idag är det jobb på salongen där jag trivs som fisken i vattnet. Just nu känns allting kalas!

Ikväll ska jag och tjejerna ut.
Vi får se hur mycket man orkar :)

Imorgon är det städdag hos Håkansson/Nordahl (på förmiddagen), efter det ska Amanda öva göra sitt gesällmoment på mig och till sist ska jag färga Cissis hår.

Nu ska jag göra vid mig till jobbet.
Hejdå!

Söndag 10/5

Idag är det söndag, vilket betyder att det är måndag imorgon och början på en ny vecka. Inte vilken vecka som helst utan DEN SISTA VECKAN INNAN CISSI KOMMER HEM! Snacka om att jag längtar efter att få krama henne, kunna ringa henne varenda dag (förbered dig, syster), fika på balkongen och maaaaaaaaaaaassor av andra saker som hon och jag kommer göra i sommar. Detta kommer bli en riktigt härlig sommar - det känner jag på mig redan nu.

Helgen som gått har varit en av de sämre jag varit med om i mina dagar. I fredags var vi alla lediga från jobben för att kunna vara med på Marias begravning. Jag sjöng och mådde inte alls bra under tiden som jag gjorde det. Själv tycker man alltid att det kunde varit bättre - hörde däremot på H&M att Kristinas (min kollega) dotter varit på begravningen och berättat om min sång hemma efteråt. Då blir man glad och stolt över sig själv. Jag trodde inte att jag skulle klara av alla tre låtarna utan att gråta, men det gjorde jag. Jag gjorde det för dig, Maria - för att det skulle bli precis som du ville.

I fredags kväll blev det tv och gottis! Både jag och Alexander jobbade dagen efter så det fick bli en lugn hemmakväll. Ja, igår var det jobb. Började dagen med att klockan 10 infinna mig på salongen (Xclusive) för att ta kort till hemsidan. Har ni ingenting för er så varsågod att gå in och titta (www.xcl.se). Kan tänka mig att bilden inte kommit upp än, men så småningom gör den det. Efter det gick jag och jobbade på H&M i tre timmar. Slutade klockan 3 och begav mig då hemåt för att göra vid mig inför kvällen.

Förfest hos André på kvällen där. Jag hade himla trevligt, däremot kom känslorna från fredagen ikapp mig - jag insåg att jag inte fällde en enda tår under Marias begravning och mådde kasst för det. Visst, nu i nyktert tillstånd vet jag varför och är stolt över att jag inte grät, dock tänker man inte riktigt likadant med ett par glas vin i kroppen. Så jag var ledsen och drog mig hemåt när de andra stack ut. Mina skor gick sönder med och det kändes inte riktigt okej att gå ut i Cissis (väldigt obekväma!) pumps!

Idag var vi uppe tidigt (halv 9). Köpte baguetter på Cafe Sandhem och sedan åkte vi till Huaröd för gå på gudstjänsten då de läste upp Marias namn. Efter det åkte vi in till stan, bjöd mamma, pappa & lillebror på fika här hemma och gick sedan ner för att titta på storebrors match (amerikansk fotboll). Riktigt duktig var han! Jag blev lite förvånad faktiskt och mår lite dåligt för att man kollar så sällan. Han gjorde en riktigt bra match och jag är glad för hans skull - att han hittat en sport som han trivs med. Ibland hade jag också velat kunna ta ut mina aggressioner på det sättet som de kan. Jag ser mycket nöje i att analysera tacklingarna - fy tusan vad vissa flyger! Det var härligt att sitta ute i det fina vädret hela eftermiddagen!

Nu ska jag och mannen fundera ut mat till kvällen.
Undrar vad vi ska hitta på för spännande :)
Saknar dig, Cissi! Räknar ner för fullt!
PUSS och hejdå.

Onsdag 6/5

Jag har ont i magen inför fredag, så det skriker om det.
Det kommer bli det tuffaste jag nånsin gjort.

Tränade igår. Helt okej väder, faktiskt. Trodde inte det när man tittade ut genom fönstret dock. Fick en smäll på foten så nu har jag en normalstor fot och en som är dubbelt så stor, men jag ska nog repa mig. Blir nog ingen träning på torsdag däremot. Ska ner på fikan, men sparar mig nog eftersom jag knappt kan gå på foten idag.. Jäkligt tråkigt!

Ikväll ska jag öva balfrisyr på Ebba.
Det kommer bli kalas!

Nu ska jag gå till jobbet.
Lite pirr i magen är det, men jag känner att det kommer bli jättebra.
Trivs redan jättebra med mina arbetskamrater, så.

Cissi, jag saknar dig något så enormt just nu.
Det hade varit skönt om du varit hemma.
Nu är det dock bara 10 dagar kvar om man inte räknar idag! :)
Hejdå.

Måndag 4/5 (lite mindre aggressivt)

Dagen har varit bra, dock lite trist väder så jag och Amanda fick fika i soffan. Ja, min Amanda kom hit och gjorde vid mitt hår (övade till gesället) och jag färgade även hennes hår. Lite ljust och lite mörkt - himlans fräscht faktiskt! Funderar på att göra något liknande imorgon när Ann-Charlotte ska göra vid mitt hår på salongen.

På tal om imorgon så blir det en tuff dag. Mellan 7.30-12 ska jag arbeta på H&M - packa upp varor som en galning. Efter det ska jag gå till salongen och börja packa upp mina grejer, ladda nackmaskinen osv. Klockan 13 ska Ann-Charlotte färga mitt hår - göra mig fin igen! Är så jäkla trött på denna färgen och min gigantiska utväxt. Nåväl, så går det när man hellre färgar andras hår än sitt eget. Efter färgningen ska jag springa bort till frisörtjänst och köpa nya saxar (om de gamla inte kommit tillbaka från slipningen, vill säga..) och sen ska jag åka med mamma till repet med kantorn i Degeberga - till begravningen på fredag. Efter repet är det träning och sen ska jag hem och sova. Kommer vara helt sjukt trött imorgonkväll, vill jag lova.

På onsdag är det den stora dagen! Då börjar jag jobba som frisör igen!
Håll tummarna för mig :)

Nu ska jag gå och laga mat till mig och min man (som stegar innanför dörren vilken sekund som helst!)
Hejdå.

Lördag 2/5

Idag är det bara 13 dagar kvar till min storasyster kommer hem.
Mamma och jag räknar ner för fullt - utan henne är inte vardagen densamma.

Valborg firade jag och Alexander hemma hos mina svärföräldrar/Alexanders föräldrar i Slättberga. Vi blev bjudna på jäääättegod mat och njöt av trevligt sällskap hela kvällen. Vid 1-tiden började vi köra taxi. Skjutsade hem Alexanders mormor till Tollarp, hämtade Philip i Degeberga och sedan körde vi till Tingvalla för att hämta Emelie och Jens (lagom överförfriskade! I alla fall Jens.) Haha. Jag har aldrig tänkt på hur jäkla kul det kan vara att vara nykter i berusat sällskap! Dock är det ännu roligare att också vara berusad.

Igår blev det solande och mys med picknick i tivoliparken. Galet skönt! Grabbarna blev rastlösa vid halv 4-tiden, så då körde vi ner till Åhus och köpte kulglass - första i år (!) och god var den! Efter glassen åkte vi hem, bytte om, killarna stack på bio och jag & Emelie hade mys med tacos. Sjukt skön dag, vill jag säga!

Idag har jag jobbat mellan 8.30-15.30 och det har varit helt sjukt mycket folk i stan. Man har inte hunnit uträtta något viktigt på jobbet utan det har varit antingen provpass eller kassapass. Men det har varit roligt! Tiden går fort när man har mycket att göra. Det blev lite handlat också! Min sista dag på schemat, eftersom jag ska börja klippa igen, så då var jag tvungen att bränna lite pengar :) Som egen företagare kanske det inte blir så mycket handlat i början? Ja, det var en bra ursäkt!



Som ni ser på bilderna så blev det ett par trasiga jeans (som jag fullkomligt älskar! Trodde dock aldrig att jag skulle köpa ett par såna), det blev en svart tubtop som är lite ledigare vid magen (asgött). Jag köpte en klänning på rean också, inte skitsnygg men för 50 spänn kan man nog ha den på stranden en eller två gånger.

Egentligen hade jag behövt hitta en svart klänning till fredag, men jag tror jag får hitta något i min garderob (kanske till och med åka bort och rota i Cissis). Jag ska vara fin och jag ska vara bra. Jag ska sjunga bättre än jag någonsin gjort för Marias skull - även för Toddes och tjejernas. De betyder så mycket för mig så jag ska göra det skitbra.

Nu ska jag invänta min grabb som är på rally.
Senare ikväll ska vi och André åka till Immeln där vi ska grilla. MYS!
Ha det najs. Imorgon är det match och vi ska vinna som fan.
PUSS