30 April

igår var det den 29 april, dvs. två år sedan jag och alexander blev tillsammans.
det firades med ett resturangbesök i malmö och myspys hela kvällen.
jag är kär i min pojkvän. han är den bästa och den mest romantiska människan i världen <3

idag jobbar han, så jag fick ha sovmorgon själv. jag ska snart till linda på landön och börja laga mat till ikväll. jag och alla töserna. alexander och de andra kommer senare, vilket är lite skönt för att annars hade det varit tjockt med folk i köket. inte så bra med andra ord. jag ska ringa till min snutt om en liten stund, så vi får prata lite innan vi ses iaf  : )

ikväll vankas det alltså fest hos linda. det blir grillat med tillbehör, trevligt sällskap och övernattning! jag och cissi ska in till stan och handla det sista nu vid 1 och sen så kör vi dit, börjar laga mat och förfestar, haha!

det ska bli trevligt att träffa min flickor.
sara, sara och linda. TJO!

imorgon bloggar jag antagligen inte för jag kommer vara bakfull.
men jag kan skriva redan nu att festen kommer bli urtrevlig!

alexander är min äääääälskling.
jag är så kär!

tack&hej!

24 April

jag har insett att imorgon kommer bli den stressigaste dagen i mitt liv.
- jag ska klippa och färga ann-helen
- ha utvecklingssamtal
- klippa ch
- lämna in arbetsuppgifter

på torsdag ska det bli härligt med praktik.
min semester mitt i veckan.

nu har jag precis kommit hem från stan. jag och alexander åkte till önnestad och tittade på fotboll, sen stack vi till mcdonalds och åt mat. tur att jag inte behöver tänka på vikten, maha.

nu tjatar han på mig från soffan.
dags att springa dit och pussas.
Tjo!

23 April

nu börjar jag räkna ner.
om 6 dagar så har jag och alexander varit tillsammans i 2 år.
då blir det resturangmys, bara jag och min älskling.

idag har det varit sjukdag igen. det är sååå tråkigt! egentligen skulle jag till skolan, men när jag vaknade imorse så kunde jag inte ta en ton. jag var helt stum och fick verkligen kämpa för att kunna säga godmorgon till alexander. nu kan jag däremot prata litegrann så imorgon blir det skola igen. det ska bli trevligt med tanke på hur isolerad jag har känt mig sen i tisdagskväll.

ikväll är det anna pihl.
som jag har längtat...

jag fick hostmedicin som smakar blä av doktorn.
den är i alla fall inte lika stark som coccilliana etyfin som jag fick i sexan. skolsköterskan undrade nog fan vad jag hade fått i mig innan hon fick veta att jag hade en så stark hostmedicin. jag var helt hög :)

jag längtar tills jag får sova med alexander nästa gång. (imorgon?) det är alltid lika mysigt när han håller om en och pratar i sömnen. han är bäst, min snutt. woooonderful.

nu ska jag återgå till mitt pluggande.
tack och adjö.

20 April

jag hatar att vara sjuk.
det är nog det tråkigaste som finns.

igår pallrade jag mig till praktiken, trots sjukdom. vad gör man inte för saker man tycker om? jag klippte jim på förmiddagen och på eftermiddagen så färgade jag min handledare och lite sånt smått och gott. jag trivs så sjukt bra därinne och hade nog kunnat tänka mig att alltid vara där. jag älskar sällskapet!

imorse stannade jag dock hemma från skolan igen, för att jag inte kunde prata och för att jag var dunderförkyld. alexander likaså. så vi har legat och sovit hela dagen. jag hoppas att jag blir frisk snart...

fick reda på att min stackars mormor har ramlat och brutit höftbenet. allt jag vill är att hälsa på henne, men eftersom jag är förkyld så måste jag hålla mig ifrån sjukan tills jag är frisk. jag hoppas att hon repar sig snabbt.

nu ska jag återgå till tv:n.
om jag inte minns fel så börjar felicity snart.
jag följer inte det annars, men när man är sysslolös så går det an.

alexander är så himla underbar. den bästa i världen!
min min min : )
PUSS

18 April

Det är snart den tjugonde och jag behöver pengar.
GÖTT!

idag är jag sjuk, vilket jag inte har varit på jättelänge. jag hade nästan glömt hur det känns när man har feber och halsont. idag är det en hemmadag, för jag kunde inte prata imorse. Imorgon måste jag åka till praktiken för jag har kunder inbokade. något som jag längtar till!

igårkväll var vi på studiebesök på fängelset med klassen. det var väldigt intressant, fast jag redan visste det mesta då min pappa jobbar där. det var lite läskigt att gå där inne när man visste att fångarna fanns där bakom lås och bom.

snart är det valborg!
det ska bli kul med partaj.

nu ska jag bädda ner mig igen.
alexander är den finaste som finns :)
PUSS

13 April

imorgon är det partaj hos ch och tobbe.
det ska bli lajbans!

har träffat erika i några timmar idag.
hon är söt, min snutt.

ikväll är det mys med min älskling.
jag får nog ringa honom snart :)

ha det bra!
PUSS


11 April

det blåser idag också. varför måste det blåsa egentligen? om det inte hade blåst så hade det varit jättevarmt. det har varit rena sommaren. jag menar, vem orkar vara ute i solen när det blåser? inte jag i alla fall..

igår var det träning för hela slanten. jag har tänkt på en sak.. om man inte förväntar sig att det ska gå bra när man tränar, så går det bra. men om man har bestämt sig för att "nu-jäklar-ska-jag-visa-vad-jag-kan", så funkar det aldrig. det märkte jag igår. i början så brydde jag mig inte speciellt mycket och då funkade allt, men när jag insåg hur bra det gick och började tänka på att jag skulle göra det ännu bättre så gick det bara sämre. det är trist.

inatt sov jag hos alexander. duschade och åt här efter träningen. jag tror jag ska fortsätta med det, för det var väldigt nimt. ingen som stod och bankade på dörren att man skulle snabba sig i duschen och maten fanns färdig (bara till att värma). det finns visserligen färdig mat hemma också, men vi är ofta två som måste dela på den, vilket ofta resulterar i att man inte blir mätt. punkt!

imorse sov jag ut till halv elva, sen gick jag upp för att plugga, vilket jag naturligtvis inte gjorde. jag satte mig vid tv:n och funderar på att börja plugga nu istället. jag hatar tanken av att man måste göra något.

imorgon ska jag jobba på salongen hela dagen.
WEIHO!

dags för plugg fast jag inte vill.
jag tycker alexander kan komma hem från jobbet nu, för jag saknar honom :)
PUSS

10 April

idag fyller macke år.
grattis på 18-års dagen, min kära vän.

tråkigt besked imorse, som löste sig väldigt kvickt.
min salong är bäst.
fredagmorgon, klockan 9. i'll be there.

igår var vi som sagt i malmö. det regnade lite, men det var mysigt ändå. vi käkade lunch på pizzahut där cissi aldrig hade ätit förut. det var smaskens. jag ÄLSKAR pizzahut. (och mätt blir man!)

stackars erika mår inte bra i magen.
jag hoppas du blir bättre snart, älsko.
saknar mia också som tusan.

nu ska jag hem och plugga. skriva svenskan färdig och göra lite samhälle.
tråkdag, för alexander jobbar.
ikväll blir det nog mys igen. det längtar jag till.

dagen började ju bra.
tur att alexander finns så jag kunde prata med honom.
PUSS

9 April

idag har jag varit i malmö och handlat med alexander, cissi och andré.
jag köpte ett par jeans, ett par skor, 4 tröjor/klänningar och ett par tights.
det gjorde min dag.

imorgon ska jag färga håret och baka hos marie.
jag ska ringa henne snart. (jag hade glömt det om jag inte skulle ha bloggat!)
efter det är det "krismöte" på träningen, fast så mycket kris är det inte så jag vet faktiskt inte vad det ska handla om.

nu ska jag återgå till att mysa med min pojkvän.
för det gillar jag.
PUSS

8 April

det är två dagar kvar till marcus persson fyller 18.
någonting som jag absolut inte får glömma.

i fredags åkte jag till immeln på "socialt dygn" som vår käre tränare kallade det. vi blev indelade i grupper och hade olika sorters tävlingar hela dagen. på kvällen blev det god mat och drickande, dock gick det lite utför och vi (de flesta) tjejer tog vårt pick och pack och åkte hem. jag tycker det är trist att man inte kan inse att man är runt 40 och äldst på stället. att man tvunget ska vara uppe sent och bete sig som fan, endast för att markera att man fortfarande känner sig som 20. stackars jävlar som har så svårt att stå ut med verkligheten.

igårkväll var det klassfest, eller ja. vi var 6 stycken från vår gamla klass på degeberga. jag, johan, henke, isak, anna och wille. vi grillade och drack vin & öl hela kvällen. det var sjukt roligt att prata gamla minnen; jag skrattar fortfarande när jag tänker på det. vi hade förbannat roligt då och har det fortfarande. det var KUL!

imorse var det dags för jobb (igen). jag gick upp 20 minuter innan och mådde prima väl nere i stugbyn (not!). skulle inte tro det, nej. mitt huvud kändes som att det vägde 40 kg för mycket. det där sablans vinet! : )

nu ikväll ska jag hem till alexander.
imorgon ska vi till malmö och det ska bli sjukt gött.
PUSS : ) 

3 April

imorse hörde jag fåglarna kvittra när jag gick ur bilen vid frisörskolan. då mådde jag bra!
när det börjar bli ljusare och varmare så blir jag genast piggare. loves it.

jag har inte bloggat på länge, men det är för att jag har haft bättre för mig.
man sätter sig inte frivilligt och skriver om man inte är sysslolös. punkt!

i fredags var det mys med alexander hela kvällen. vi åt chips, drack läsk och brottades ständigt. jag har ångest över att han har listat ut det stället där jag är som mest kittlig. sjukt irriterande.. i lördags så skulle han jobba, så jag tog en sovmorgon och åkte hem vid middag. på kvällen kom han hem till mig och åt middag, sen åkte vi hem till honom på förfest och sen bar det av in till stan. det var ganska trevligt. egentligen skulle inte jag och sara följa med in på biljard, men vi insåg att det inte var lönt att åka hem när vi ändå skulle hämta dem 1,5 timme senare. på kvällen blev det lite strul när vi inte hittade ch och henke, men ch ringde till mig klockan 4 och berättade att de var på östermalm. med andra ord var allt lugnt och jag behövde inte oroa mig. efter det somnade jag om och steg upp klockan 5. observera att jag somnade klockan 3 och skulle upp igen klockan 5. sjukt drygt! vi åkte för att inventera på willys (weiho), blev färdiga till 10 och då bar det av hemåt igen. då låg min snutt fortfarande och snusade, så jag väckte honom, pallrade mig in i duschen och sen åkte vi till golfresturangen där alexanders farmor skulle fira sin födelsedag. jag hatar ägaren och hans familj, men det var rätt gött att åka dit och visa att jag verkligen skiter i dem allihopa. mah! maten smakade hyfsat, men var absolut inte någon "wow-måltid". efter det så åkte vi hem och jag sov middag för jag var sjukt trött.

det var en slarvig beskrivning av min helg.

igårkväll åkte jag hem till alexander.
jag hjälpte honom att plugga och så tittade vi på världens bästa serie, anna pihl.
vi somnade vid 11 och jag har legat och frusit hela natten eftersom min kära pojkvän tvunget skulle ha fönstret öppet. som tur var så höll han om mig, så jag blev lite värmd. i morse åkte jag till skolan och rullade min första läx-läggning. skönt att ha den första gjord, nu har jag bara två kvar...

i eftermiddag ska jag jobba och ikväll är det träning.
det ska bli gött att springa sig lite trött!

ha det gött.
min alexander är den bästa.
PUSS