Fredag 29/8

Stort grattis till Sara Johansson (Sarre-Barre), som fyller 20 år idag!
Hoppas din dag blir fin, gummis.

Min fredag har varit otroligt tung. Min stackars lilla mormor. Åh, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva samtidigt som jag känner att jag vill skriva någonting. Begravningen var nog en av de finaste jag någonsin varit på. Mycket musik, prästen höll ett fint tal och så sjöng  jag och Cissi. Det var jobbigt, men samtidigt så älskade mormor att höra oss sjunga. Det var den anledningen som gjorde det så självklart. Där var mycket folk; många sörjande. Jag vet att vi ska vara väldigt glada för det långa liv som min mormor fick leva, men det är så himla svårt att släppa taget om någon som alltid funnits så himla nära. Vi har alltid (förutom nu den sista tiden) bott precis bredvid varandra och nu måste man inse att det är slut med det. Känslan av att jag aldrig mer kommer få träffa och prata med min älskade mormor är outhärdlig.

Mormor, vila i frid.
Jag älskar dig!


En sak som varit lite upplyftande idag är att jag fått ett samtal från Hårsalongen i Åhus. Ingela, som äger den salongen, vill att jag ska komma dit på torsdag och provklippa samt. provfärga och sedan kanske det leder till anställning! Det hade varit så skönt. Ett ljus i mörkret, så att säga.

Ikväll ska jag, Alexander och eventuellt Johannes gå och titta på Arn.
Innan det ska vi se på lite fotboll i Önnestad, så kvällen är redan full av planer.
Det är skönt; då slipper man tänka på det tråkiga.

Imorgon ska jag, mamma och lillebror åka och shoppa nedåt landet.
Svedala (billiga märkesjeans), burlöv center och lite annat smått och gott är på tapeten.
På kvällen blir det överraskningsfest för Cilla på salongen och det ska bli skojsigt.

Ha det fint!
Hejdå.

Torsdag 28/8

Gårdagen var bra. Jobbet på H&M funkade bra, fast jag var nervös så in i bombens. Fick en ordentligt mjukstart, vilket funkade alldeles ypperligt för mig. Alla var trevliga, så jag trivdes som fisken i vattnet. Sen ska man vänja sig vid att kläderna är i fokus och egentligen inte människorna (som när man är frisör).

Idag är det slappe. Njae, egentligen inte. Jag ska städa mitt rum, hade jag tänkt. Det behövs verkligen! Planera kläder till imorgon, plocka ihop mina noter osv. Usch, det kommer bli en tung dag men det ska faktiskt bli skönt när den är över. Då kan man gå vidare med livet och lägga det bakom sig. Jag menar inte att man ska glömma, men då kan man börja minnas de bra sakerna istället för att vara ledsen.

Ikväll är det match i Vinslöv. Vi har sagt det så många gånger och nu säger jag det igen; Vi ska jävlar i den ta dem! Jag kan inte riktigt förstå varför vi ibland spelar så kasst när vi egentligen tillhör de bättre lagen i serien. Motivationen kanske tryter? Ingen aning, men nu får det minsann vara slut på fjöseriet. Nu tar vi dem!

Ha det najs.
Tja!

Onsdag 27/8

YEAH, jag ska jobba på H&M idag och det känns gött! Pirrigt, men gött. Blev previs uppringd av en urtrevlig Angelika som erbjöd mig att hoppa in mellan klockan 15-18 och jag menar, why not? En fot inne och en väldans bra mjukstart. Åh, det ska bli så roligt!

Åkte in till stan imorse och färgade Cissis hår. Hann gå lite på stan med (lönen kom idag) och fick inhandlat en klänning och tre tröjor. Bra-att-ha-saker, som det så snällt heter. Tog bussen hem vid halv 12 och blev fruktansvärt förvånad när kortmaskinen tog mitt kort. Jag fick inte tillbaka det heller utan istället fick jag en lapp där det står att jag får kortet med post inom 7 dagar. Mycket trevligt, verkligen.

Ikväll ska jag och Cissi öva med kantorn inför fredag och då ska vi alltså vara vid kyrkan i Degeberga klockan 6. Det krockar ju då lite med H&M-inhoppet, så Cissi får vara i Degeberga klockan 6, så kommer jag vid halv 7. Ojojoj, sicken dag.

Nu ska jag göra vid mig färdigt och sen ska jag köra till stan!
Tja'rå.

Tisdag 26/8

Idag är det jobbdags. Imorgon likaså, sen är jag ledig torsdag och fredag. Det känns knappt segt att stiga upp såhär tidigt idag, antagligen eftersom jag sov till typ halv 11 igår. Eller halv 10 var det kanske? Skitsamma, det är sent jämfört med halv 7 i alla fall. Idag är det som sagt jobb. Fia ringde igår och sa att det nog kommer vara extra mycket att göra då Hanna har blivit sjuk. Tråkigt att Hanna blivit sjuk, roligt att det kommer vara mycket att göra.

Ikväll är det träning. Match på torsdag i Vinslöv. Jag vet inte om jag är taggad? Det känns inte så direkt. Antagligen för att man har en jobbig dag hängandes över sig på fredag. Ingen aning. Det ska ju egentligen bli roligt att spela match, men ändå. Håhåjaja.

Nu ska jag dra. Ha det najs!
Tja'rå.

Måndag 25/8

Jag är ledig idag och det känns underbart! Sov inte så länge dock, eftersom jag var tvungen att åka med Alexander hem när han skulle köra till jobbet. Annars hade jag varit i Slätteberga hela dagen och endast kommit hem om jag hade gått. Så jag gick upp klockan halv 7, men var snabb tillbaka till sängen så fort jag gått in genom vår ytterdörr. Vaknade vid halv 11, helt utvilad! Så himla skönt.

Helgen har varit hård men förbannat trevlig. I fredags jobbade jag och direkt när klockan slog 6 så sprang jag och bytte om till fest-outfiten. Tog bussen till Degeberga där jag blev hämtad av Balex och Johannes, för att vi sedan skulle köra till Johan Hellbergs 20-årsfest. Så himla roligt var där, förutom när Cia och jag hjälptes åt att spilla kaffe på min vita body. Sånt som händer och fläcken syntes knappt efter vi hade sprutat på rengöringsmedel. Båda hade lite alkohol i kroppen, ja. Vi åkte hem vid 1 och hade en halvt nitad Jonas Enocksson med oss. Det var kul. Det var rätt roligt att hämta Philip också. Eller ja, vad man nu ska säga. Ett tips är väl att inte prata skit med Philip om oss precis innan kanske. Det kan man ju tänka på till nästa gång.

Vi var väldigt bakis på lördagen vill jag lova. Slappe fram till tre, sen körde jag hem och bytte om inför nästa kalas. Vid halv befann sig jag, Amanda och Alexander i Haväng sommarby på Jens 20-årskalas. God mat, god dricka, trevligt sällskap och tiden gick fort som vanligt. Alexander blev lite överförfriskad så mamma och pappa fick komma och hämta oss lite tidigare än väntat. Jag kan väl säga som såhär; vi var ännu mer bakis på söndagen än på lördagen.

Igår var det slappe. Vi tittade på "Doomsday" och vid 4 åkte Amanda hem.
Vi var i kyrkan på gudstjänst (där de läste upp mormors namn) vid 7 och sen åkte vi hem och tittade på "Fantastic four".
Ha det så bra allihopa.
Tja'rå!

Torsdag 21/8

Idag har jag varit ledig. Hör och häpna! För första gången i sommar, typ. Asgött har det varit trots att jag flängt rundor som en gnu. Det är nog känslan av att vara ledig som gör det. Hann träna lite gesäll med Cissi, ringa tatueraren, köpa ny sax och en massa saker. Det känns som att det är medvind nu.

Stressade hem från stan efter kebabrullefrossande med storasyster. Den var god, by the way. Åkte inom och pratade med Marie på Lugg&Stubb. Väldigt trevlig är hon! Efter det fick jag rusa till matchen som skulle börja klockan halv 7. Degeberga Goifs damlag skulle möta Brösarp och vi gjorde precis som jag sa att vi skulle; bankade skiten ur dem. Det enda tråkiga är att vi släpper efter emellanåt, vilket ger dem chanser. Tråkigt, men det är väl klart att man är glad att vi vann!

Imorgon är det jobb (med den nya saxen!) och på kvällen är det party-party.
Det ska bli så jäkla roligt, så jag kan knappt bärga mig!
Ha det så bra.
Hejdå :)

Torsdag 20/8

Upptäckte nyss att bilden jag lagt in för att visa min nya hårfärg inte var världens bästa. Dock å andra sidan så är det ju faktiskt håret man ska titta på; inte bilden. Det känns lite konstigt, kan jag väl medge. Man tittar lite extra när man går förbi en spegel, men annars är det helt okej. Jag trodde jag skulle ångra mig, men det känns inte så nu faktiskt. SÅ SKÖNT!

Dagen har varit hur seg som helst. Typ inga drop-in på salongen så jag har fått göra en massa annat (som i och för sig aldrig hade blivit gjort annars!). Dammat hyllor, putsat speglar, tvättat arbetsbord, tvättat handdukar. You name it! Jag har jobbat häcken av mig ändå.

Nu har jag precis kommit hem. Ätit Cevapcici med mina föräldrar och funderar starkt på att duscha. Väntar även spänt på matchen mellan Sverige & Frankrike eftersom vår alldeles egna Sibel ska sjunga nationalsången. Jag är så glad att det går så bra för henne. Hon är duktig!

Imorgon är det ledig dag för mig. Kommer knappt ihåg sist jag var ledig. Jag ska ta tag i mina gesällmodeller, så imorgon ska jag och Cissi gå upp till salongen och öva en stund. Lite vågor och lite volym på henne ska nog sitta som en smäck. Vi ska även gå och titta lite på tatueringar (som vi skulle gjort nu i två månader). Match är det imorgon också. Samling 17.15. Är det någon som vill se Degeberga banka skiten ur Brösarp så börjar matchen 19.00.

Tack för mig!
Hejdå.

Onsdag 20/8

Bye bye blondie. Nu har jag äntligen tagit tjuren vid hornen och ändrat hårfärg. Det känns gött!



Nu ska jag åka och jobba.
Ha det gött!

Lördag 16/8

Min lillebror fyller 14 idag. Grattis!

För övrigt har jag absolut ingenting att skriva här. Mina tankar går till någonting helt annat då jag anser att livet är så fruktansvärt jävla orättvist. Det finns inte. Alla bara försvinner!
Jag älskar dig, mormor.

Lördag 9/8

Håhåjaja. Long time, no see. Vad bra det känns att inte ha tid att blogga. Det måste betyda att jag verkligen jobbar röven av mig, precis som jag hade tänkt. Allting flyter på. Jobb måndag till fredag, slappe på helgerna. Det är som Erika säger; "Veckorna är bara måndag & fredag för mig". 

Förra helgen var det sommarfesten i Huaröd och det var hur trevligt som helst! Fast jag kommer inte ihåg var jag var under hela kvällen. Inga minnesluckor, men eftersom jag inte var med någon speciell under kvällen (sprang mest runt) så gick klockan på högvarv. I lördags var det avskedsfest hos Sara i Nymö. Det känns fel att säga avsked, men det heter det ju så fint. God mat, trevligt sällskap och utgång när det närmade sig de sena timmarna. Det var rajtan-tajtan, precis som Sara sa att det skulle bli.

Jobb hela veckan och igår var det äntligen fredag igen. Jag och Alexander hade bestämt oss för att göra något mysigt tillsammans och (tro det eller ej), men jag fick i uppdrag att komma på vad! Kollade runt lite på Kristianstads restaurangers menyer, men hittade ingenting som föll mig i smaken. Istället drog jag med min käre pojkvän på en utflykt till Simrishamn och så åt vi mat på Restaurang Cimbris. Den fläskfilén satt som en smäck! Efter maten körde vi hem (då båda var jättetrötta) och somnade nästan på studs när vi hade anlänt till Slätteberga. Vaknade själv imorse, då Alexander är på rally idag. Han är trogen servicepersonal den. Nästan för trogen, haha! Ikväll är det Trollis. Gamla hederliga Trollis! Jag har dragit med mig Erika och Amanda och vi ska ha en jäkligt trevlig kväll! Jag måste dock vara därnere redan vid 6-tiden för då ska det säljas lotter. Jag och Terese Martinsson har bestämt oss för att sälja våra med rallyfart, så vi slipper det sen. Åh, det ska bli kul! Men som alltid har man ett stort frågetecken; what to wear, what to wear? :)

Ha en trevlig helg!
Hejdå.