29 Januari

idag har jag och alexander varit tillsammans i 2 år & 9 månader.
jag saknar min snutt.

dagen har bestått av i stort sett ingenting. på engelskan var det mest snack, på lunchen åkte jag in till stan och köpte ett par ofantligt snygga stövlar, anna-lenas lektion var mest latjande och otroligt dåliga dockor. efter skolan åkte jag, malin, jessica och amanda till pastavagnen för att äta mat och sedan vidare till barbacka där vi skulle repa till modevisningen imorgon. det ska bli så roligt!

NU sitter jag i min kära storasysters & andrés lägenhet och har faktiskt precis svarat i deras telefon, då ingen är hemma. ha! jag provgår i mina stövlar litegrann och funderar på att göra en kopp te och bänka mig framför tv:n. jag ska ringa till lina och bestämma tid för naglarna också. TUSAN! det glömde jag innan.

för er som har missat det i dagens kristianstadsblad så är det modevisning imorgon, den 30 januari kl. 19.00, på barbacka! välkomna, välkomna. det kommer bli sjukt bra :)

ha det gött.
tja!

28 Januari

i fredags var det begravning.
nu har vi satt punkt; dock är saknaden stor.


det har varit en gospelhelg, vilket har varit jäkligt upplyftande. jag tycker om gospel, jag tycker om lotta & uffe och jag tycker om kören. vänliga själar hela bunten! konserten i lördagskväll var lätt den bästa. publiken hängde med och vi sjöng lite på rutin (eftersom vi haft två konserter innan). det var najs!

helgen (förövrigt) har varit en alexanderhelg. han har känt sig lite krasslig och jag med, så vi har kurerat varandra. vi tittade på "i am legend" i söndagseftermiddag. helt okej film, faktiskt. det känns lite utjatat med själva virusgrejen, bara.

oj, jag glömde nämna att vi var på lite mys/party hemma hos cissi & andré i fredagskväll. jag drack cola, vilket var lite tråkigt, men alla andra verkade ha trevligt och det hade faktiskt jag också (även utan alkohol i kroppen). cissi & sandra drog ut vid 23-tiden och efter det så blev det lite lugnare. jag & andré satt och sjöng lite ballader (han spelade gitarr), och det var helt okej. vi körde hem vid halv 1-tiden och jag stupade i säng med en alexander som var askalas.

inatt sov jag hos erika.
myspys med godis, chips och "coyote ugly".

nu ska jag snart bege mig till österrängskolan och ragga skjuts av min mamma.
det ska bli skönt att komma hem och slänga mig i soffan.
tja'rå!


22 Januari

jag är trött, förkyld och jag saknar alexander!
bra start på veckan, charlotte.

kalendern är fullproppad med saker som jag ska göra denna veckan. ikväll skulle jag (egentligen) tränat, men jag är förkyld så jag ska istället hälsa på mormor på sjukhuset. imorgonkväll är det gospelrep (sista innan konserterna), på torsdag ska jag jobba mellan 15-20 + att hanna ska färga mitt hår efteråt.

på fredag är det begravning på dagen.
känslan av att veta att man aldrig mer kommer kunna prata med sin farfar är outhärdlig.

på fredagkväll är det första gospelkonserten och efter den tänkte jag & alexander ha mys med cissi & andré. (jag skriver det här för att jag vet att du läser det, cissi.) på lördag är det ännu mer gospel. sista konserten (lördag 18.00) är den som familj och vänner ska gå på och den kommer bli allra bäst. det ska bli riktigt roligt!

jag har äntligen fått tag på andreas (kantorn i degeberga) som ska spela på alexanders farfars begravning, och jag ska sjunga. han har fått reda på vilka låtar det är och jag tror att allting är färdigdiskuterat. vi ska ha ett repdatum till dock, undrar när jag ska hinna klämma in det?

nu ska jag gå och se på när malin färgar & klipper erikas hår.
hej'rå.

just nu:
som en bro över mörka vatten - helen sjöholm.
stämmorna är ljuvliga.


15 Januari

då var vi tillbaka i rutinen igen.
alexander har åkt, man stiger upp när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt.
inte någon rolig historia.

igårkväll var vi i helsingborg på föreläsning om det kommande gesällbrevet. marie körde ner och jag, sandra, amanda & mia var passagerare. resan dit var helt okej, det enda som var lite läskigt var att marie nästan körde på en cyklist och jag skrek som en galen pensionär! vi åt även middag på mackedonkan i helsingborg och fick vägledning av typ 5 personer, ha! föreläsningen var tråkig (iallafall lite halvt onödig), så vi gick när de som tog tåget gick. att hitta ut ur helsingborg var inga problem, dock förstår jag inte varför rävar springer på motorvägen. jag menar, den kunde iaf valt en väg där chauffören hinner stanna. för det gör man minsann och dag inte när man kör i 110.

nu är det skola. har precis varit på maxi med mamma och nu sitter jag här. ska köra till hörby efter skolan och fixa naglarna! undrar hur de ska se ut idag? inte en blekaste! jag tror att lina får bestämma lite.

ikväll hoppas jag att världens bästa alexander hör av sig. (fast han skulle ut och vandra, samt sova i tält.)
det hade varit mys
hejdå.



8 Januari

igår målade jag och alexanders om hans rum. det ska numera vara rött och det blev verkligen skitsnyggt. tur att jag spenderar så pass mycket tid hemma hos honom, ha! det var faktiskt ganska roligt att måla runt fönsterkarmar osv. utan att darra på handen. måla om rummet borde man göra oftare!

idag är jag tillbaka i skolan. jag har lite blandade känslor, faktiskt. det är skönt att vara tillbaka till sin gamla, rutinerade vardag (eller något?). dock är det tråkigt att behöva vara i skolan när alexander är hemma sin sista vecka. ångest? JA!

imorgon är det gospel igen. jag slutar vid halv 12 och hoppas på att cissi inte jobbar, så vi kan fixa med mitt projektarbete. måste börja ta korten på henne, annars är jag kokt.

nu ska jag pallra mig bort till blekedamm och äta mat.
inte för att det är så gott, men...
hejdå!

6 Januari

jag är trött på att vara förkyld.
försvinn!

jag har precis ätit frukost med min prins (som jag omedvetet har smittat). nu ska vi göra oss i ordning och sen ska vi köra hem till mig och vara där ett tag. det har varit mycket slätteberga denna helgen, av någon konstig anledning.

jag vet inte om vi skulle träffa cissi & andré ikväll.
hade varit mys.

hejdå.

5 Januari

detta tar så sjukt hårt på mig.
jag vill spola tillbaka bandet och vara tillbaka på julafton.

inatt var det egentligen meningen att jag skulle sova hos alexander, men efter att ha försökt få lite sömn i tre timmar så åkte jag hem istället. satte mig i köket, drack te och pratade med mamma. vid 6-tiden tittade jag på klockan för sista gången, så efter det somnade jag nog. alldeles säkert av utmattning.

idag sov jag länge. åt frukost i lugn och ro och körde sedan hem till alexander. hade varit mys hela dagen. vi såg på "underbar och älskad av alla", som var lite sådär. jag hade nog lite för höga förväntningar på den filmen.

ikväll ska ewalena och lolle ha gäster, vilket betyder massor med god mat. jag är sugen på ett glas vin, men alexander ville att jag skulle köra om vi skulle någonstans. han kanske ska låta bli ölen? hi! vi får se vad han tycker om det förslaget.

skolan börjar på tisdag.
håhå jaja.

nu ska jag gå ner.
hejdå.

4 Januari

detta året har börjat så dåligt som det bara kunde.
jag älskar min farfar.