lördag (och ikväll är det party!)

gårdagen var helt underbar. efter jobbet åkte jag hem och duschade, åt osv. sen körde jag hem till alexander vid 8-tiden och sen var det mys. vi tittade på tv och var allmänt slut båda två, så det blev läggdags tidigt och imorse vaknade jag utvilad efter en god natts sömn. jag körde hem till mig imorse vid 11-tiden och nu sitter jag här.

nu har jag precis kommit hem från degeberga. var nere och handlade lite tillbehör till maten ikväll, och så hälsade jag på mormor. hon såg lite trött ut, men när jag och lillebror dök upp så blev hon genast piggare. nu ska jag snart börja förbereda maten till ikväll (vi ska äta tacos), för jag ska hämta erika vid bussen vid 4 och sen ska vi iväg vid 6-tiden, så det får bli lite tidigare middag ikväll.

imorgon ska jag spela match. min hals är fortfarande skitdålig på morgnarna och det är så fruktansvärt frustrerande. imorse kunde jag knappt prata, vilket roade alexander till tusen, haha! hoppas att det funkar att springa imorgon, bara. det hade varit så himla kul att få kötta lite.

bläää, jag är så trött på att inte kunna lägga upp några bilder. mina föräldrar har med sig kameran på semestern och jag har inte direkt några bilder på denna datorn. jag tror dock att jag avslutar med några gamla godingar, haha.

image43
Den allra första bilden som alexander skickade till mig. min snutt!

image44
från en förfest hos philip ekelund innan kristianstaddagarna.
haha, jag ser ju inte ens ut så längre :)


image45
avslutningsvis; jag och storasyster.
henne tycker vi om!


nu ska jag göra mig lite smått i ordning,
ha en trevlig kväll, tja!


fredag (och äntligen helg!)

nu har jag precis kommit hem ifrån en stressig dag på jobbet. bra stress, vill jag lova. man blir pigg och alert! jag har haft precis lagom med kunder och kunnat ta lite små pauser, då jag har snackat strunt med mina frisörtjejer. det har varit en helt perfekt arbetsdag och det bästa av allt är att nu är den slut! ha.

nyss hemkommen och verkligen inte ett dugg sugen på att laga mat, så jag och lillebror syndade precis genom att ringa ner till pizzerian. kebabrulle sitter fint i kistan och vi behöver ju inte direkt tänka på vikten någon av oss. ah, det är fint det.
¨
balex är hemma!
han skulle på besök hos sin farmor och jag ska duscha, äta och vila lite men SEN ska vi träffas. det ska bli så trevligt, så trevligt. imorgon är det slappe hela dagen och på kvällen är det tjejkväll inne hos min kära storasyster. alexander har lovat att hämta mig också, som pricken över i:et. det bästa som finns efter en utekväll är att komma hem till sin egen säng och slippa att sova i en trång gästsäng. (fast den är inte helt obekväm, cissi. jag lovar!)

nu ska jag köra ner till degeberga för att hämta vår mat!
bra tidsfördriv; det här.
tja!

torsdag (och imorgon är det jobbtajm!)

okej, jag erkänner. JAG SAKNAR MINA FÖRÄLDRAR!
men jag hoppas ändå att de har en trevlig semester, för det är de välförtjänta av.

imorse sov jag riktigt länge. svek erika vid frukosten. sorry! igår var jag faktiskt riktigt social och gick upp klockan 7, för att äta frukost med henne innan hon åkte till sitt jobb. (sen gick jag till sängs igen, haha!). imorse blev det som sagt inte likadant, men hon var lika glad för det. jag skäller på min förkylning. ha!

min dag har bestått av kedjetittande på OC (började titta från avsnitt 1, så nu håller jag på att ladda ner resten av säsongen). nu är jag fast! one tree hill kommer inte ut mer än en gång i veckan, så jag behöver något annat. så det så! nu är jag precis hemkommen från ett besök hos min kära mormor. jag har varit där varje dag denna veckan, och igår så klippte jag och rullade hennes hår vilket resulterade i att hon var den sötaste tanten på stället idag (med sina fina lockar), men säg en dag som hon inte är sötast där? det är hon alltid; min mormor!

imorgonkväll kommer min balex hem igen. åh, det ska bli så mysigt.
det är svårt att vänja sig av vid att träffas varje dag.
jag tycker om honom så himla mycket, min snutt!

ha en trevlig torsdag, allihopa!
hejdå.


onsdag (och väldigt mycket projekarbete i tankarna)

imorse hade storebror fått sms från mamma och pappa. någonting om sol, bad i atlanten och solbränna. snacka om att man är lite avundsjuk, ha! jag längtar tills vi ska åka iväg i sommar; jag och min balex.

inatt sov erika hos mig och det var urtrevligt. okej, att mina småsyskon också är hemma, men det är ändå ganska mycket roligare att ha en kompis här hemma också. vi drack lite vin, tittade på house och somnade ganska tidigt båda två. imorse vaknade vi båda med igentäppta näsor och jag börjar f¨å lite ont i öronen, vilket inte är så jäkla bra. den där tanten i telefonen (när jag ringde till vårdcentralen) sa att jag skulle fortsätta avvakta. det är inte riktigt det man vill höra om man har varit konstant förkyld i två månader. nej, är det öroninflamation så blir jag förbannad.

som sagt, projektarbetet står mig upp i halsen och jag måste tvinga mig själv att göra det färdigt. det är hemskt att det är så himla lite kvar och ändå så kan jag knappt få mig själv att skriva några rader om vad jag har gjort. det som känns skönt, dock är att det ska lämnas in på måndag och efter det är det finito. gött!

sist men inte minst; så ska jag nämna min underbara, underbar alexander.
snart har vi varit tillsammans i 3 år och jag är fortfarande lika kär ♥

nu ska jag återgå till att skriva i mina svarta böcker (PA)
ha det gött, tja!

tisdag (och myskväll med anna-panna igår)

veckan som gick var den bästa på väldigt, väldigt länge.
nu inser jag hur mycket jag faktiskt saknar alexander i veckorna.
min lilla plutt.

igårkväll var anna persson hemma hos mig och vi hade myskväll med vin & en massa goda tilltugg. tjejsnack, tjejsnack och lite tjejsnack, vilket var jäkligt skönt. vi pratar alldeles för sällan, eller nej det gör vi egentligen inte. vi pratar i telefon ganska ofta, men det är nog inte riktigt samma sak som att träffas på riktigt. nej,det är det definitivt inte. hon är min bästa, bästa vän!

ikväll kommer irri-pirri hem till mig och ska bo här i några dagar. mina föräldrar är ju i väg på semester och det är så fruktansvärt tråkigt att vara ensam hemma. hade cissi fortfarande bott hemma så hade det varit lugnt, men det gör hon ju inte. jag saknar mina föräldrar lite och är svartsjuk som tusan på att de ligger på stranden när vi har sånt här skitväder. okej, idag skiner faktiskt solen men jag står inte ut med snön. FY!

nu ska jag återgå till min slutrapport.
ha det så bra!
hejdå.


måndag (och sista balex-dagen för denna veckan)

jag förstår inte varför min förkylning inte kan försvinna som alla andras gör. jag har haft min sen typ, 2 månader tillbaka och den vill verkligen inte försvinna. jag vaknar med halsont varje dag, i princip. idag var det i alla fall värre än vanligt (det var därför jag tog upp det). jag har halsont, feber och huvudvärk vilket betyder att jag inte kan vara med och spela vår match i eftermiddag. usch, jag blir så arg.

idag är det sista dagen med alexander-balexander. jag ska ner och hälsa på mormor vid 2-tiden, kolla på matchen (som jag egentligen allra helst vill vara med på) vid 3 och sen ska jag åka hem till min snutt för att äta kvällsmat. jag ska sova ensam inatt också, vilket känns lite skumt. mamma och pappa har åkt på semester nu, så det är bara jag och småsyskonen hemma. de ska på varsitt håll ikväll och det betyder ju att jag är själv. fast det fixar jag? det kan nog bli ganska skönt till och med. fast det allra skönaste hade ju varit om lumpen hade lagts ner och alexander hade kunnat vara hemma på heltid.

nej, nu ska jag snart gå och duscha.
efter det ska jag laga något snabbt och enkelt till lunch.
ha det bra!
hejdå.


torsdag (och äntligen påsklov!)

imorse när jag kom till skolan så var jag lite nervös, för vi började nämligen vår skoldag genom att prata med ett medium. otroligt spännande och intressant, fast jag inte riktigt helhjärtat tror på allting som hon säger. jag behöver bli övertygad om jag ska kunna tro på sådant. däremot var allting som hon sa ett nöje att lyssna på. man började tänka efter, känna efter och verkligen fundera på om det ligger någonting i det som hon sa. det var riktigt roligt!

nu sitter jag kvar i skolan och min mage hungrar snart ihjäl! jag valde att skippa lunchen och istället sitta och skriva slutrapporten till mitt projektarbete, vilket jag har gjort och är alldeles snart färdig. har en vecka till på mig att finputsa på! så efter det här ska jag köra och fixa mat till mig själv. sen ska jag köra till växthuset och hämta blommor som mamma hade beställt till alexander och andrés bror, robin. vid 4-tiden ska jag hämta mamma som förhoppningsvis har slutat jobba då och så ska vi upp till salongen och färga hennes hår.

när jag kommer hem ska jag äta god mat också. mamma och jag bestämde att vi ska lyxa till det lite, fast det bara är torsdag, med tanke på att det är lov imorgon. vi skulle antingen göra hemmagjord pizza eller så skulle vi grilla (mitt i vintern!) haha. usch, jag blir superhungrig av att skriva om mat.

senare ikväll ska jag hjälpa alexander (eller rättare sagt, ewalena) att duka till kalaset imorgon. sätta upp högtalare och sånt får bli alexanders syssla, så fixar vi finliret. sen ska jag följa med alexander hem och sova för att köra till hörby imorgonbitti och fixa mina naglar. de är helt misshandlade nu när jag har väntat en vecka längre, haha! helt galet. nej, det ska bli skönt att få dem vidgjorda.

det börjar kännas som att jag skriver endast för att jag ska, så nu ska jag gå härifrån.
ha en trevlig påsk!

onsdag (och ett par nya skor)

min dag har varit hur bra som helst. skoldagen började klockan 8 med ett modellpass i finishklippning. jag hade min käre far som modell, vilket var väldigt bekvämt då det är ganska mycket lättare att prata med en kund som man känner. per berömde min finish, faktiskt. man blir så glad då! efter modellerna så fick vi i uppgift att göra en kort-afton-frisyr på varsin docka. ni vet, vågor och volym? haha. nej, iallafall så fick jag till vågorna så fruktansvärt bra idag så det finns inte. ibland har man såna dagar! det kanske inte är så ofta, men när man väl har dem så är det underbart. erika, clipslockar på fredag? :)

på lunchen så åkte jag och erika in till stan för att hon och amanda skulle handla present till alexanders fest och så skulle vi äta mat också. det blev lunch på burger king och det smakade bra. lite lyx i vardagen och ett plus är ju att man inte behöver tänka på vad man äter.

efter skolan åkte jag till salongen för att slinga cissis hår och sen åkte jag med mamma hem. vi körde inom skopunkten för att handla ett par inneskor till mormor och som vanligt så trillar man själv dit, så mamma köpte ett par svarta ballerina skor och jag köpte ett par låga pumps. asgött!

image39


ikväll borde jag egentligen göra mitt projektarbete och det ska jag också. jag ska vara riktigt duktig och göra färdigt mina böcker (fast det är så jäkla jobbigt att skriva för hand). ingen alexander ikväll, men imorgon ska vi träffas. igårkväll var vi ute på restaurang för att han fyllde 20. (min lilla plutt fyller 20, waa!) i alla fall, jag har ju mitt projektarbete hängande över mig, vilket är skitstörigt eftersom jag mycket hellre hade umgåtts med alexander. nåväl, imorgon blir det mys. (dubbelt upp!)

nu ska jag göra något mer vettigt än att sitta här!
ha det bra.
hejdå.

17 Mars

imorgon fyller alexander år (som för övrigt är hemma och har påsklov nu - yeah!) och jag har hittat en riktigt, jäkla bra present som är allt annat än det jag hade tänkt köpa från början. det är riktigt skönt, vill jag lova!

stockholmsresan är nu avklarad och fast det var underbart, så var det väldigt skönt att komma hem. det är väl så; "borta bra, men hemma bäst". jag shoppade massor och är väldigt nöjd med alla mina inköp. melodifestivalen var sjukt bra live. jag har förvisso varit där förut, men i år var det extra spännande eftersom allas vår SIBEL var med och sjöng. det är som jag och cissi konstaterade; "trots att man sett henne i konserthusets lilla sal så himla många gånger, så är det så sjukt mycket mer mäktigt att se henne i globen". 

i lördagskväll var andré så snäll och skjutsade mig till robins 20-årsfest. där var inte så värst mycket folk, och vissa typer var helt jävla sjuka i huvudet. men alexander var där, och isabell & johan också. så jag levde loppan ändå. något jag verkligen stör mig på dock; är folk som inte har några som helst grunder till sina åsikter och kallar människor (som de förövrigt knappt vet vilka de är) för svartskallar. nej, honom vill jag gärna inte träffa fler gånger.

nu ska jag snart pallra mig till min systers lägenhet och hämta alexanders present (som jag har förvarat där sen i lördags, då min pojkvän är ganska duktig på att snoka när det börjar närma sig hans födelsedag!). sen ska jag åka med mamma hem & sova hos alexander inatt. MYS!

ha det så bra.
hejdå.

 

14 Mars

åh, stockholm är underbart.
här hade jag kunnat stanna!

igår kom vi hit vid 4-tiden efter en väldigt, väldigt lång tågresa. farbror göran kom och mötte oss vid tåget och så pallrade vi oss hem till hans lägenhet. Vi åt italienskt till middag och så satt vi och drack vin & pratade strunt. vid halv 9-tiden bestämde vi oss för att gå en runda på stan (så göran kunde visa oss en bra shoppingrunda!) och så  avslutade vi kvällen med att ta en öl på en "salsabar". var hemma vid halv 12 och så var jag jäkligt trött, vill jag lova.

imorse vaknade vi vid 9-tiden, åt frukost och gjorde vi oss. Vid 10 stack vi ut på stan och började shoppa. jag har hittat massor och återigen massor av kläder. Handlade dock inte allt jag hittade då maria ska visa oss söder imorgon och då ska vi ju självklart shoppa lite till.

nu har vi precis kommit hem. så den närmsta timmen ska vi slappa och sen ska vi traska ner till åhlens city med våra resväskor för att träffa maria. efter det så ska vi käka, åka hem till hennes lägenhet och lämna vår packning och vid 18-tiden ska jag & cissi ta oss till globen och se melodifestivalgenrepet. sen ska vi sova hos maria inatt och shoppa imorgon, som sagt.

nu ska jag återgå till att vara social med de andra.
ha det bra!
hej'rå.


11 Mars

idag är det långdag på schemat.
skola mellan 8 & 16, jobb mellan 17 & 20.

nu sitter jag bara här. lektionen börjar 10.40 och jag är här så tidigt för att jag egenligen ska göra projektarbete. det ska jag göra också; behöver bara sitta här en liten stund till. efter skolan idag så ska jag till salongen och färga lindas hår. hon ger mig fria händer! det ska bli trevligt.

fick inget samtal från min plutt igår.
jag vet att han är upptagen, så det gör inte så mycket.
jag tycker om honom ändå ♥

nu ska jag ta tag i mig själv och göra projektarbete.
tja!

10 Mars

min lilla plutt fyller 20 år om 8 dagar.
vi börjar bli vuxna nu, haha!

usch, jag är så äckligt trött på mitt projektarbete nu. sista datumet för inlämning är på studiedagen efter påsklovet, men allra helst så vill jag lämna in det innan påsklovet så jag slipper tänka på det när jag är ledig. så nu är det verkligen finslipning på boken och slutrapporten varje dag (och halvt om nätterna). galet egentligen.

nu sitter jag på frisörskolan. väntar på bussen som går vid halv 4 till stan, sen ska jag åka vidare till österäng och åka med mamma hem. det är så sjukt skönt att slippa degebergabussen som tar skitlång tid när man verkligen bara vill hem. färgade linnéa imorse på modellpasset och jag måste säga att färgen blev riktigt jäkla bra. hur naturlig som helst. det var skoj. fick även ett tack-sms från andré, då han skrev att han gillar sin färg ordentligt mycket. trevligt att göra mina vänner nöjda!

på fredag kommer alexander hem och sen har han påsklov i en vecka (tragiskt nog veckan före mig!), men ändå. det kommer nog kännas ordentligt konstigt, kan jag medge. med tanke på att vi inte träffats en hel vecka i sträck sen i vintras. sova tillsammans ska bli mysigt dock!

på torsdag åker jag och min kära storasyster till stockholm. vi ska bo hos vår farbror göran första natten, mellan torsdag och fredag för att umgås. på fredagen ska vi shoppa och på kvällen ska vi gå och titta på melodifestivalgenrepet. det ska bli så himla roligt och se sibel! efter det så ska vi åka hem till cissis gamla skolkamrat maria, som är au-pair där och har lägenhet på söder. så ska vi sitta och snacka, dricka lite vin och gå ut. på lördagen är det ännu mer shopping på schemat och sen ska vi åka hem vid 4-tiden. vi är i kristianstad runt 9 och då ska andré (som så snällt ville) köra mig till bjärlöv och robin bergs 20-årskalas. jag längtar så jag nästan spricker.

nu ska jag bege mig.
ha det bra, tja!

3 Mars

helgen har varit underbar.
mamma & cissi hade gemensam fest och alexander var hemma.
för min del kunde det inte bli bättre!

i fredags var det bara mys. jag hade praktik hela dagen med endast två av mina annars 4 frisörkompanjoner. fia och hanna var lediga så jag jobbade med cilla och cia. det var gött; fullt schema hela dagen. då hinner man inte tänka på att man kanske är trött eller hungrig. efter jobbet så rusade jag till bilen och körde i full fart hem för att dels hjälpa mamma och cissi att duka till kalaset, men mest för att komma hem till min snutt.

i lördags så var jag hos lina i hörby klockan 10, för att fixa naglarna. de blev prima! sen åkte jag hem till alexander och hade lite mer mys innan jag skulle åka hem för att umgås lite mer erika innan kalaset. vid 18.30 var allt i full gång och kalaset var slut klockan 2, typ. min käre pojkvän hade fått lite för mycket i sig, så han fick lite hjälp i säng direkt när vi kom hem. sen blev det tjejsnack och ostbågar, i gästsängen med erika och amanda.

igår var jag bakfull. vi började dagen med en stadig frukost hemma hos familjen håkansson, sen skjutsade lolle erika och amanda till huaröd så de kunde hämta sina bilar och jag körde hem för att byta om. det vankades restaurangbesök med släkten håkansson klockan 1. maten smakade bra och sällskapet var väldigt trevligt.

vi kom hem vid 4-tiden och då åkte jag hem till mig för att byta några ord med min farbror göran som skulle med tåget till stockholm, klockan 19. vi ska ju upp till honom nästa vecka; jag och cissi. det ska bli gött, då min käre farbror äger en lägenhet på drottninggatan. haha!

till kvällsmat hade jag önskat kebab (bakfull som jag var) och det överraskade min käre pojkvän mig med.
han är underbar!

nu är det dags för mat.
tja'rå.

lite bilder från kalaset! (lånade av dig, amanda.)

image35

jag och cissi.

image36

jag, mamma och cissi sjunger en liten trudelutt.

image37

mina älskade frisörvänner.

image38

alexander (som alltid ska prata när man fotar) och philip.