Lördag 26/7

TJUGOSJÄTTE JULI?! Tiden fullkomligt springer iväg. Snart är det augusti och eftersom alla helgerna i den månaden är totalt fullbokade så kommer det säkert gå lika fort då. September, oktober och november närmar sig med stormsteg!

Hela veckan har varit toppad. Full rulle på salongen och ja, det ska sitta fint med lite lön för mödan. Jag längtar galet mycket efter att shoppa. Har varken haft tid eller plånbok nog att göra det på sistone. Igår slutade jag jobba klockan 6 och stressade sedan på mig festkläderna för att hinna vara i Degeberga klockan 7, där vankades det 20-årskalas för Philip Ekelund. Jag hade en trevlig kväll fast den försvann i ett nafs! Konstigt att tiden gick så fort.

Idag har jag och Erika varit vid stranden. Varmt på land, mycket vågor och jättekallt vatten. Det sista var väldigt tråkigt, men vi hoppas på lite varmare imorgon. Nu har jag och Alexander precis ätit god mat med familjen Håkansson. Vi tänkte ta en liten runda till Åhus för att köpa glass. Superfint väder är det ju! Man blir glad. Imorgon är det som sagt stranden på schemat. Det gäller ju att passa på medans man är ledig.

Nu har jag inte tid längre.
Alexander ska få en puss, eller två!
Ha det gött.

Måndag 21/7

Jag är ledig!
Därför ska jag uppdatera och efter det ska jag gå ut och lägga mig i solen.

Oj, det känns konstigt att skriva när man inte gjort det på så himla länge. Alexanders farmors bortgång kom plötsligt. Ingen av oss hade tänkt i de banorna; inte ens i närheten. När vi kom hem från Kroatien hann jag i princip endast hem och duscha för att sedan köra som en galning in till sjukhuset med Alexander bredvid mig. I en vecka låg hon i princip okontaktbar på sjukhuset för att sedan lämna oss den 5 Juli. Innerst inne vet man att hon har det bättre nu. Det enda hon ville var att träffa Ingvar igen, men ändå känns det så svårt. Hon var pigg och skulle levt i minst 10 år till. Livet är grymt. Begravningen var förra fredagen och jag sjöng; precis som Inga ville att jag skulle göra. Ceremonin var precis likadan som Ingvars. Det är nu man ska lämna sorgen bakom sig och komma ihåg de ljusa stunderna. Det är svårt.

Det är svårt att uppskatta det man har och inte ta saker för givet.
Jag måste bli bättre på det.

Sommaren har än så länge innehållit mycket vänskap och festligheter. Kristianstadsdagarna var helt okej, men absolut inte alls så roligt som det en gång varit. Ingen aning om varför, faktiskt. Smen's var precis lika roliga som de alltid varit, dock. Den klassiska invigningen! Det är sjukt vad mycket roligt som händer nu framöver. Varje helg är inbokad och det börjar på fredag med Philips 20-årsfest! Det ska bli trevligt som tusan, men när sjutton ska jag och Alexander boka in vår "romantiska afton" på Hälsa&Helhet då? Haha! Vi får ta det en kväll i höst, bara han och jag.

Nu ska jag springa ut i solen så den inte försvinner ifrån mig.
Den visar sig ju inte alltför ofta!
Ha det så bra, kram.


Meningslöst

Jag är arg på livet. Jag förstår inte varför saker och ting ska behöva förändras över ett ögonblick. Jag saknar min farfar och jag saknar Alexanders farfar. Det är så många som försvinner och det går alldeles för fort. Det gör ont i mig.

Torsdag 3/7

Igår var jag och mamma på stranden (min lediga dag!) och det var hur gött som helst. Naturligtvis ingenting om man jämför med Kroatien, men om man jämför med fjolårets sommar så var det hur gött som helst. Vattnet var lite kyligt dock, men jag badade ändå. Fick intala mig själv att jag verkligen var tvungen att svalka ner mig. När vi kom hem så duschade jag av mig snabbt, bytte om och sen körde vi ner till mormor. Så klippte jag henne och rullade upp lite spolar; hon blev så söt så! Vid halv 7-tiden åkte jag bort till Anna och så hade vi följe bort till idrottsplatsen där herrarna spelade match. Det var riktigt roligt att se och vann gjorde de också; heja Degeberga! Som avslutning på kvällen blev det ett OneTreeHill-avsnitt med min älskade pojkvän som hade ett jäkla jobb med att hålla ögonen öppna.

Idag har jag jobbat på salongen som en tok. Värmen har varit lite halvt outhärdlig, men som sagt så ska jag inte klaga. Jag har klippt, klippt, klipp och gjort slingor på Ann (som jag typ blev förälskad i). Hon var helt underbar. Snäll, glad och positiv hela tiden! Tänk om alla kunder kunde varit så? Innan jag gick hem så klippte Hanna mitt hår i nacken, så nu är det snäppet kortare men också snäppet snyggare. Hon är duktig, min lilla arbetskamrat.

Nu sitter jag här. Överväger en dusch och ska nog minsann gå och ta en sådan strax. Imorgon är det fredag, vilket betyder att jag ska jobba. Det betyder dock också att det är Kristianstadsdagarna vilket innebär FEST! Eller ja, fest och fest. Erika ska spela fotboll på lördag och jag ska jobba, så vi ska ta det lite lugnt båda två (dock säger jag inte att jag ska vara nykter, mina vänner. No worries!) Men det blir inget fullt ös - medvetslös. På lördag däremot; då ska jag och Erika supa till (även om vi måste göra det själva!) Haha.

Ha det najs, nu ska jag duscha!
Hejdå!