Lördag 29/11

Igårkväll hade jag så jävla roligt. Det är så galet! Jag och Cissi begav oss till Yllan vid 7-tiden, för att se den omtalade Bra Vibrationer-showen med Charlotte Perrelli. Vi satt med Rille, som arbetar på K-bladet och vi hade så himla kul hela kvällen. Gratis dricka, god mat, trevligt sällskap! Vid 12-tiden stack vi till Class och där hade jag också galet roligt ;) Kvällen blev himla lyckad. Imorse mådde man inte riktigt lika prima, kanske. Som tur var så började jag inte jobba förrän 12 i och med att det är långlördag.

Så ja, idag har jag jobbat. Det har varit lajbans. Dagen har bara försvunnit! Så nu sitter jag och väntar på min käre grabb som är på väg hem från Nässjö. Så, när han kommer hem ska vi åka till Slätteberga och bli bjudna på mat. Mamma och pappa ska också hem till Ewalena och Lolle, så det ska bli riktigt trevligt. Sen sover jag nog i Degeberga, eftersom jag, mamma och Cissi ska baka imorgon bitti. Lussebullar; i love it.

Nu ska jag återigen lägga mig i soffan.
Min kropp är lite sleten efter gårdagen :)
Tja!

Fredag 28/10

Idag är en städdag. Alexanders jobbyxor är så galet smutsiga och ändå envisas han med att springa runt med dem i hela lägenheten, vilket resulterar i att Charlotte Nordahl får städa upp grus som en jäkla galning när hon går upp på morgonen. Där är nog skillnaden mellan killar och tjejer. Alexander bryr sig inte ett dugg om han får springa runt på ett skitigt golv och jag mår nästan illa.

I eftermiddag ska jag möta storasyster på stan. Vi ska väl traska runt och se om vi hittar något fint till ikväll. Sen ska Cissi gå bort till systemet och se om hon kan köpa några av den nya winter-xidern. Det ska bli spännande och se hur de smakar. Senare ikväll ska vi två gå på Bra Vibrationer. Det ska bli alla tiders! :) Alexander ska upp tll Nässjö på maskerad så Cissi ska sova här efteråt. Så ingen av oss behöver gå hem själv, vilket är skönt!

Jag längtar efter Amanda. Det ska bli så himla roligt när du kommer hem och berättar om allt roligt som du har haft för dig borta på andra sidan jordklotet. Jag lägger in en bild som visar upp mina två gullisar; Amanda och Irri.

None

och en bild på mitt sötnöt som vägrar komma ner från Växjö.
Saknar dig också, Anna-tokstolle :)



Och därmed önskar jag alla en trevlig helg!
Ha det så bra :) Tja.


Måndag 24/11

Jag och Alexander har börjat med självscanning och det är så jäkla roligt att jag nästan åker till Maxi bara för att det är kul.
Nej, riktigt så illa är det kanske inte, men det är lite roligare att handla vill jag medge.

Jag är trött på detta tråkiga vädret och jag är trött på min ihängande förkylning som aldrig verkar vilja ge sig. Varje morgon känner man sig som en zombie, sen bättrar det sig under dagen och nästa morgon är ännu ett helvete. Jag blir så trött. Får väl börja knapra mina echinaforce igen och se om de vill mig lika väl som sist.

Ikväll ska jag och Alexander äta tacos och mysa.
Det ska bli såååååååååååååå gott.

Lönen imorgon blir galet mycket fetare än vad jag trodde! Nu kan vi göra om budgeten för nästa månad helt och hållet. Im so happy! Och imorgon är det dags att storhandla med min älskade sambo. Han som tycker det är så roligt :)

Ha det bra!
Tjadå.

Ps. I'm blond again.

Torsdag 20/11

Jag är så GLAD!
Hanna ska hjälpa mig att bli blond på lördag.
Det ska bli så skönt att slippa det här mörka!

Idag har jag klippt Annas tvillingbror, Andreas. Det gick hur bra som helst, tills jag skulle klippa nackhåren. Hade varken maskin eller kniv i stan, kom jag på. Nåväl, jag sa att Ingrid kunde göra det med en vanlig trimmer när han kom hem och sen tänkte vi inte mer på det. Herregud.

Jag känner fortfarande av min jäkla förkylning i både hals och näsa, så jag vågar inte träna idag heller. Jag vill inte riskera att bli mer sjuk än vad jag är redan nu. Men oooooooooj, vad jag saknar att springa och röra på mig. Jag ska ringa till Marina, eller Flor, i helgen så kan jag kanske åka med dem i nästa vecka. Det hade varit det ultimata.

Nu ska jag laga köttfärssås för första gången i mitt liv.
Och det ska bli så gott att äta det ikväll!
Hejdå.

Onsdag 19/11

Eva Cassidy's version av "true colours" är galet bra.
Den spelas om och om igen hemma hos oss, kan jag säga.

Jag är så himla trött på personer som kritiserar andra för vartenda snedsteg de gör, men som alltid är perfekta själva. Jag är trött på de som kallar sig vänner, fast de i själva verket bara är vänner när det passar och samtidigt kritiserar andra som beter sig precis likadant som de själva. Om man vill ha vänner så får man helt enkelt bry sig om dem! Jag blir trött och tänker fan bara bry mig om de som verkligen bryr sig om mig tillbaka. Så är det bara.

Ikväll ska jag och Alexander äta fiskpinnar med potatis och stuvad spenat. Det är så himla gott och jag har inte haft tid/ork att laga det sedan vi flyttade in. Tro det eller ej, så har Alexander frågat ofta den senaste tiden "om vi inte ska äta spenat snart?". Han åt det för första gången för några månader sen, hemma hos mamma & pappa. Han fäste sig vid det direkt, tror jag. Inte gör det mig något, för jag tycker om det jag också.

På fredag är det inflyttningsfest/förfest hemma hos mig. Mina brudar kommer (klassen), så till er andra: det blir förfest för mina andra brudar också en dag. Blir dock lite många om alla ska vara här samtidigt! Efter förfesten blir det iaf utgång på Grand och det ska bli så himla roligt. Första gången för mig sen de öppnade efter sommaren!

Nu ska jag dricka kaffe.
Tjadå.

Tisdag 18/11

Dagen har varit slapp. Man känner att man behöver vilan efter all stress som varit. Jag har börjat fatta det nu, by the way. SÅ JÄKLA GÖTT! Jag är helt färdig frisör nu. Helt jävla klar. Så jäkla underbart!

Imorse var jag på möte. Eller imorse och imorse; klockan var 11. Efter det cyklade jag i ösregnet bort till Maxi för att handla lite pålägg och sådär. Vid 2-tiden kom Erika och Misen till mig och fikade. Så himla skönt att få prata med er igen! Det känns som att det var evigheter sen sist! Jag tycker om er. På fredag blir det party!

Imorgon ska jag och Cissi köpa present till Stoffe.
Komma ihåg, komma ihåg, komma ihåg..

Eva Cassidy är världens bästa. Det spelar ingen roll hur man bor för bara man tänder lite ljus och sätter igång nån av hennes låtar, så är det så jäkla mysigt. Jag har laddat ner en hel mapp med alla hennes album, live som inspelat i studio. Jag har verkligen alla. Så nu jävlar ska det mysas i vårt hem!

Jag är nöjd och jag är, för den första gången i mitt liv, riktigt stolt över mig själv. Jag är bra!
Ha det bra, hej.

Fredag 14/11

Jag har precis kommit hem från salongen. Var där klockan 9 imorse och övade på Fridas håruppsättning som jag ska göra på söndag. Den blev riktigt bra idag, och jag hoppas att det blir likadant på söndag. Efter vi hade övat så blekte jag hennes utväxt så det inte syns en mörk rand i hårbotten. Ännu en modell som jag övat färdigt på. Det är som Marie säger; "det kvittar verkligen hur det går, jag kommer böla som en gris i vilket fall".

JAG SAKNAR SARA OLSSON. KOM HEM MED DIG!
Och Amanda, jag saknar dig också som en gnu.

Nu har jag lite ledig tid fram till halv 4, då jag ska öva på Ewalena. Så jag ska börja med att titta på Svensson Svensson i vår nya härliga soffa, sen ska jag springa ner med soporna och diska. Ikväll ska jag bort till Hanna och titta på Idol och det ska bli så mysigt. Jag ska ta med min stora godispåse :)

Fick även en inbjudan av storasyster att gå och titta på Bra Vibrationer den 28:e november.
GÖTT! Du har så galet bra kontakter, Cissi.

Imorgon är det jobb på H&M. Det ska bli kul; har saknat det lite.
Nu är det sofftajm.
Ha det gött, TJA!

Måndag 10/11

Jag fyller år imorgon.
Happy birthday to me.

Så galet trött på allt som har med gesällbrevet att göra. Hade kunnat hoppa ut genom fönstret på salongen bara för att slippa öva. Det hade dock inte haft så mycket verkan då jag hade hamnat mitt på gågatan. Det kunde funkat iaf. Dagen har bestått av övande, övande och övande. Färgade en hes Karin imorse så att hon är snygg till söndag. En sak färdig iaf! Hanna har precis gått hem nästan. Fick fint besök på en liten kaffeslurp och så fick hon ju se lägenheten också. Det var najs. Hon tyckte den var fin och det tycker ju jag också, så jag är nöjd.

Imorgon är det lika mycket övande. Ewalena klockan 9 och sen rullar det på hela dagen.
På kvällen är det minikalas hemma hos mams och paps för att fira mig.
Det ska bli väldigt fint med lagad mat och trevligt sällskap.

Nu ska jag återgå till att gräma mig över skit-gesället.
Ha det bra, tja!

Söndag 9/11

Nu är jag pigg och utvilad efter en liten minisemester på Lalandia. Det har varit mycket bad, mycket dricka, mycket fest och jag har haft skitkul. Lite missöden var där såklart, men det är sånt man får räkna med när man åker iväg ett skitstort gäng tjejer som ska samsas och bo i samma stuga. Dock hade vi inga problem i vår stuga och det ska man vara glad för.

Nu är jag tillbaka hemma som sagt och framför mig har jag en helvetesvecka. Jag måste öva till gesällen varenda, varenda dag och jag känner mig så himla stressad. Jag fyller år på tisdag, vilket gör att jag alldeles säkert inte kommer njuta av min födelsedag utan ta den som vilken dag som helst. Ja, det är tråkigt. Det finns dock inte så mycket att göra åt det.

Nu ska jag återgå till familjen en stund till innan jag och Alexander beger oss hemåt.
Det känns konstigt att inte bo här längre, haha.
Ha det najs, tja.

Tisdag 4/11

Idag är det exakt en vecka tills jag fyller 19. Tråkig ålder att fylla, men vad ska man göra? Man måste ju fylla 19 med. Det som är så jäkla konstigt är att jag inte haft en tanke på min födelsedag förrän i förra veckan. Annars brukar man gå och räkna lite då och då, men det har jag verkligen inte. Tiden har gått så fort och jag vill fortfarande att det är juni.

Dagen har bestått av övande till gesällen. Jag plågade Marie rejält idag. Sorry! Efter det cyklade jag hem och lagade mat till mig själv. Det blev en egenkomponerad korvgryta med saker som låg i kylen. Innehållet var falukorv, cremefraiche, tomat och tacosås. Smakade faktiskt helt okej med lite ris till. Det kommer nog göras fler gånger. Vid 17-snåret infann jag mig på H&M; då var det dags för inventering. Jag kommer drömma om siffror inatt! Helt galet att stå och räkna nagellack och få det till typ, 380. Snacka om att man blev förvirrad av att alla korkarna var likadana.

Nu har jag precis kommit hem därifrån. Ska dricka lite vatten och äta ett äpple, för att sedan gå och lägga mig.
Trött som en gnu är jag!
Hejdå och godnatt!